inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-35% op alle schilderijen Gratis levering boven 99€

Schilderijen voor het kantoor

Filters

Filters

Type

Kleur

 • Toon meer kleuren

  Verberg extra kleuren

Beelddelen

 • Laat meer onderdelen zien

  Verberg extra onderdelen

Oriëntatie

Stijl

 • Toon meer stijlen

  Verberg extra stijlen

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Het kantoor is een ruimte die bevorderlijk moet zijn voor concentratie en creativiteit. Het is de moeite waard om het op een ordelijke, doordachte en esthetische manier te regelen. Schilderijen voor op kantoor moeten professionaliteit benadrukken en perfect opgaan in de ruimte. Daarom zijn minimalistische schilderijen met motiverende citaten, stadsplattegronden of abstracte figuren hier perfect. Onze schilderijen zullen perfect de muren van kantoorinterieurs vullen in de Scandinavische, vintage, boho, glamour en retro stijlen.

Schilderijen voor het kantoor - welke muurdecoraties moet je kiezen?

Naast de vergaderruimte, ruimte voor het opbergen van documenten en comfortabele werkplekken voor medewerkers, moet ook de kantoorruimte er gepast uitzien. Het is immers niet ongebruikelijk dat opdrachtgevers en aannemers ons op kantoor bezoeken. Wanddecoraties zijn een gemakkelijke manier om het interieur te veranderen. Foto's voor het kantoor passen perfect in zo'n ruimte, door de kleuren en unieke stijl toe te voegen. Decoraties op zo'n plek mogen niet controversieel zijn, dus het is de moeite waard om veilige combinaties van kleuren en universele thema's te kiezen. Abstracties, landschappen en afbeeldingen op canvas zijn suggesties voor afbeeldingen die er op kantoor goed uit zullen zien. Het kleuraccent geeft het interieur een eigen karakter, waardoor onze medewerkers, aannemers en klanten zich er beter in voelen.

lees meer beschrijving verbergen

Perfecte schilderijen voor een boekhoudkantoor

In een boekhoudkantoor hebben we vaak een beperkte ruimte. Bureaus en kasten voor het opbergen van documenten laten niet veel ruimte over voor creatieve kantoordecoratie. Afbeeldingen die niet veel ruimte innemen, kunnen de perfecte oplossing zijn voor deze situatie. Dankzij dergelijke decoraties zullen we een unieke opstelling van het hoofdkantoor van ons bedrijf creëren. Schilderijen voor een boekhoudkantoor kunnen verschillende thema's hebben, het hangt allemaal af van welke stijl we aan het interieur willen toevoegen. Als we van Scandinavisch minimalisme houden, dan zijn decoraties in zwart-witte kleuren een goede keuze. Aan de andere kant raden we voor interieurs in een meer traditionele stijl landschappen of stillevens aan.

Schilderijen aan de muur voor het kantoor - moderne abstracties

Schilderijen voor de kantoren van bedrijven en start-ups, die geld verdienen dankzij hun innovatie en creativiteit, kunnen een echte uitdaging zijn voor decorateurs. Aan de ene kant kan een professionele uitstraling, aan de andere kant, een goed ontworpen ruimte de voorkeur geven aan nieuwe en innovatieve ideeën. Het loont de moeite om de kantoormuren te versieren met verbluffende graphics, levendige kleuren en avant-gardistische decoraties. De ruimte in een bedrijf met zo'n profiel kan op een niet-standaard manier worden ontworpen. In plaats van een vergaderruimte kunt u een hoek met comfortabele banken en poefs inrichten, wat bevorderlijk is voor creatieve ontmoetingen. In plaats van gewone bureaus kan elke medewerker zijn werkplek naar eigen wens aanpassen. In een kantoorruimte die op deze manier is ontworpen, moeten decoraties ook het karakter van het bedrijf weerspiegelen. Effectieve graphics op een muur geïnspireerd door street art, ingenieuze motiverende posters of moderne abstracties - in zo'n kantoor loont het de moeite om te focussen op originele oplossingen en dan zullen zowel het bedrijf als de medewerkers zich zeker creatief ontwikkelen.

Zie meer: ​​behang voor het kantoor, posters voor het kantoor, fototbehang voor op kantoor