inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 59€ Loyaliteitsprogramma
-35% op geselecteerde producten tot 2022/08/22 Gratis levering boven 59€ Lees meer

Majestic nature~Art Collection~

Majestic nature

Majestic nature

Majestic nature

DE KRACHT VAN DE NATUUR

Waar het azuur van de lucht het blauw van de zee imiteert en de ruige toppen boven het landschap uittorenen, wordt ware schoonheid geboren: oer, ongetemd en overweldigend. In dit eeuwige theater van de natuur zijn we slechts toeschouwers, slechts voor een moment krijgen we deze blik op het heldere wateroppervlak en deze diepe ademhaling van vaak doordringend ijzige lucht ... De Majestic Nature collectie is een eerbetoon aan de kracht van Noordse natuur: vaak wild, soms gevaarlijk, maar altijd adembenemend.

Majestic nature
Majestic nature
Majestic nature

Majestueuze uitzichtenDe oerschoonheid van de natuur

Natuur is de belangrijkste inspiratiebron voor de nieuwste bimago collectie. En hoewel er ook bossen, weiden en dierenmotieven zijn, zijn de rode draad hier zeker artistieke foto's die het berglandschap, het noorderlicht en de Scandinavische fjorden weergeven. Prachtige, majestueuze uitzichten kunnen nu eenvoudig naar uw huis worden overgebracht in de vorm van fotobehang, schilderijen, posters - of zelfs hele wandgalerijen geïnspireerd op Scandinavische landschappen.

BerglandschapDecoratieve evergreen

Landschap op doek is een motief dat al eeuwenlang aanwezig is in de klassieke schilderkunst - nu presenteren we het echter in een geheel nieuwe versie. De landschappen die we hebben gekozen zijn niet langer gestileerde impressies van schilders, maar prachtige fotolijsten die in je huis kunnen verschijnen als canvasafdrukken, posters en fotobehang. Alle patronen zijn zo gekozen dat ze perfect met elkaar harmoniëren - ze zijn ook zo tijdloos dat ze perfect zijn voor decoratie het hele jaar door, voor interieurs die in verschillende kleuren zijn gedecoreerd.

Majestic nature