inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

Hobbybehang

Filters

Filters

Type

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Stijl

  • Toon meer stijlen

    Verberg extra stijlen

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Behang Japandi style
vanaf
€ 59,48
Behang Full of shapes
vanaf
€ 59,48
Behang Warm Waves
vanaf
€ 59,48
Behang Detail Wave
vanaf
€ 59,48
Behang Orient Wheels
vanaf
€ 59,48
Behang Shattered Grey
vanaf
€ 59,48
Behang Grey Discs
vanaf
€ 59,48
Behang Wavy Panels
vanaf
€ 59,48
Behang Gypsum Waves
vanaf
€ 59,48
Behang Raw Elegance
vanaf
€ 59,48
Behang Four Leaves
vanaf
€ 59,48
Behang Mini Triangles
vanaf
€ 59,48
Behang Serpentines
vanaf
€ 59,48
Behang Triangles Rain
vanaf
€ 59,48
Behang Round Stamps
vanaf
€ 59,48
Behang Keyboard
vanaf
€ 59,48
Behang White Rings
vanaf
€ 59,48
Behang Beige Rings
vanaf
€ 59,48
Behang Pixels (Green)
vanaf
€ 59,48
Behang Blinds
vanaf
€ 59,48
  1. 1
  2. 2
We hebben bijna allemaal een passie waar we ons in onze vrije tijd aan wijden! Waarom zou je jou interesses niet benadrukken met buitengewone interieurdecoratie zoals hobbybehang? Op bimago hebben we een collectie hobby behang samengesteld, waardoor je je interieur gemakkelijk een individueel karakter kunt geven. Liefhebbers van teamsporten kunnen kiezen voor behang met voetbal en bekers, terwijl de harten van paardensportfans worden gewonnen door wanddecoraties in de vorm van een behang met aquarelpaarden.

Behang hobby

Droom je van een effectief ogend en tegelijkertijd gepersonaliseerd interieur? Wij weten hoe we u kunnen helpen dergelijke resultaten te bereiken. Je hebt hobby wallpapers nodig die je in deze bimago categorie vindt. De naam van de collectie klinkt een beetje intrigerend, dus we raden u aan om door alle beschikbare voorstellen te bladeren. Onze hobbybehang verwijst naar verschillende passies. Via hen kun je iedereen laten zien waar je in geïnteresseerd bent en wat je het leukst vindt. Zo tover je een heel origineel arrangement tevoorschijn dat volledig wordt afgestemd op jouw individuele wensen. Hobbybehang is een steeds populairdere keuze van onze klanten - zie waarom. We verzekeren je dat je meteen verliefd zult worden op de beschikbare ontwerpen en er snel een toepassing voor zult vinden.


 

Behang met hobbies

Wij zijn van mening dat hobbybehang een uitstekende keuze is, niet alleen voor kinderen en tieners, maar ook voor volwassenen. Dit komt doordat we veel interessante motieven in ons assortiment hebben. Onder hen zijn er zeer kleurrijke en gedurfde voorstellen, maar ook ingetogen. Hobby wallpapers van bimago verwijzen naar b.v. voor sport, ruimte of de dierenwereld - we hebben zeker het perfecte thema voor u. Houd er rekening mee dat u deze, net als ander behang, uit de categorie hobby kunt bestellen in een zelfklevende en vliesuitvoering. Elk product is een full HD-print, die bovendien goed is beschermd tegen UV-stralen. Over de kwaliteit van de wanddecoratie hoef je je geen zorgen te maken, want die is altijd van de hoogste kwaliteit. Voor de productie van behang gebruiken we geurloze toners, wat de veiligheid voor jou en je hele gezin garandeert. Hobby behang is een goede keuze als je een metamorfose van het interieur overweegt. U hoeft niet te kiezen voor een grondige verbouwing om het arrangement op te frissen en karakter te geven. Plaats nu uw bestelling en voer thuis wijzigingen door.