inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma
-50% op geselecteerde producten TOTAL SALE lees meer

SNEL BEHANG ZONDER EEN DRUPPEL LIJM - KIES ZELFKLEVEND FOTOBEHANG VAN BIMAGO

HET PURE PLEZIER VAN INTERIEURDECORATIE

Droom jij van een effectief fotobehang aan de muur, maar ben je doodsbang voor de rommel tijdens het behangen? Wij hebben een simpele en snelle oplossing! Zet in op zelfklevend fotobehang met peel & stick-applicatie en vergeet het mengen van lijm in een emmer of trillende handen terwijl u lijm op de muur smeert. Een zelfklevend fotobehang van bimago is een buitengewoon gemak en functionaliteit tijdens de montage!

KIES BIMAGO ZELFKLEVENDE FOTOBEHANG:

CREATIEF ZELFKLEVEND BEHANGEN

Zelfklevend behang wordt aangebracht als een sticker. Het kan niet alleen gebruikt worden aan de muur van je woonkamer, eetkamer, slaapkamer of kinderkamer, maar ook om de trap, meubelfronten, de achterwand van de boekenkast, de achterkant van ordners of dozen mee te decoreren! Door een eenvoudige manier van het aanbrengen van een zelfklevend fotobehang kunt u heel gemakkelijk en snel diverse soorten objecten in uw interieur decoreren.

EEN NIEUWE LOOK VOOR OUDE MEUBELS

Een zelfklevend fotobehang is geweldig om oude, lelijke en uit de mode rakende meubels op te frissen! Waarom vervangen door nieuwe als ze duurzaam en functioneel zijn? Gebruik gewoon een zelfklevend fotobehang van bimago! Je plakt hem eenvoudig op de fronten van je favoriete ladekast of kastdeur en verandert je interieur helemaal. Landschap, abstractie, dieren, planten, eenhoorns, bos in de mist ... de keuze voor een mooi patroon op maat van uw voorkeuren hangt alleen van u af!