inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

Schilderen op nummer voor beginners

Filters

Filters

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Oriëntatie

Stijl

  • Toon meer stijlen

    Verberg extra stijlen

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Wil je je avontuur beginnen met kleurboeken? Koop schilderijen op nummer voor beginners van bimago! In het geval van gemakkelijk schilderen, is het schilderij verdeeld in vrij grote fragmenten, waardoor het vullen van de ruimte met verf niet moeilijk is en je kunt oefenen. Bij bimago bieden we sets aan over verschillende onderwerpen - voor volwassenen bieden we landschappen of portretten, terwijl de harten van kinderen zullen worden gewonnen door personages uit sprookjes en dieren!

Kits om eenvoudig op nummer te schilderen

Schilderen op nummer is een erg plezierige, creatieve en effectieve manier om je vrije tijd door te brengen. Door de opeenvolgende velden op het doek nauwkeurig te vullen met de juiste kleur verf, kan je uw gedachten afleiden van alledaagse zaken en heeft het een rustgevend effect en prikkelt het de verbeelding. Eenvoudig schilderen op nummer kits is een ideaal voorstel voor mensen die net aan hun avontuur beginnenmet deze creatieve hobby. In het geval van een dergelijke moeilijkheidsgraad is het schilderij verdeeld in vrij grote fragmenten, waardoor het vullen van de ruimte met verf volgens de markeringen vrij eenvoudig is en u uw hand kunt trainen tegen meer gecompliceerde patronen. Omdat elke set uit het bimago-aanbod zowel een foto afgedrukt op canvas met cijfers als een set verf en penselen bevat, kan een eenvoudig schilderij ook een interessant cadeau worden voor doe-het-zelvers of kinderen in de kleuterschool. En schoolleeftijd. Schilderen op nummer vereist focus en precisie, wat het perfect maakt voor handmatige vaardigheden de jongste en hun motorfietsische coördinatie. Het is ook erg leuk en een goede introductie om kinderen kennis te laten maken met de wereld van de kunst.

Gemakkelijk schilderen op nummer voor kinderen en volwassenen

Het bimago-aanbod omvat verfsets op nummer voor beginners met een zeer divers scala aan onderwerpen. De jongsten kunnen charmante dieren of helden van favoriete sprookjes kiezen, en volwassenen hebben de beschikking over charmante landschappen, stilleven, bloemmotieven en portretten. Zelfkleuring van een geselecteerd schilderij zal zeker iedereen enorme voldoening schenken, en het voltooide werk kan een unieke en uiterst effectieve decoratie voor uw huis of kantoor worden.