inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma
-40% op fotobehang tot 2023/01/26 Gratis levering boven 99€ Promotie verloopt: : :

The Island Story~Art Collection~

The Island Story

Een warme bries waait door ons haar en de golven die tegen de kust slaan, nodigen je uit om te zwemmen in de frisse azuurblauwe oceaan. Het hete zand brandt je voeten en de palmbomen die in de wind zwaaien moedigen je aan om er koel uit te zien in hun rustgevende schaduw. Lucht ruikt hier anders, en de tijd gaat langzamer. ...

Voel je als je eerste vakantiedag op een tropisch eiland: wanneer al het mooiste binnen handbereik is - maar de grootste avonturen liggen nog voor ons. Klaar voor een tropische reis? Laten we beginnen!

THE ISLAND STORY
Don’t Count The Days. Make The Days Count Muhammad Ali

ZomerdecoratiesVoel de vakantiesfeer

De komende feestdagen en het vakantieseizoen zijn de momenten waarop we graag op zoek gaan naar zomerse decoraties voor ons interieur: zowel huizen en appartementen, maar ook huisjes of vakantieappartementen. Woondecoraties geïnspireerd door vakantie en zomer zorgeloos kunnen op een interessante manier worden gecombineerd met creatieve passies. we raden vooral ( schilderijen op nummer met de zee aan) of populaire trends boho schilderijen).

Decoraties voor de zomerSchilderijen, posters en fotobehang

Zomerhuisdecoraties kunnen zowel groot formaat ornamenten zijn (bijv. Scandinavisch fotobehang, dat veel felle kleuren in het interieur brengt), als kleinere, maar smaakvolle accessoires (bijv. boho posters). Zonnig, vol licht en groene patronen geïnspireerd door het tropische klimaat zullen ons echter het meest in de vakantiesfeer brengen. Als je op zoek bent naar ideeën voor een originele zomerdecoratie, dan geeft The Island Story collectie je veel nieuwe inspiraties!