inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma
-50% op geselecteerde producten Aanbieding geldig tot 2024/05/27 lees meer

~Art Collection~

Subtiliteit en minimalisme in een perfecte combinatie

Ontdek de collectie

Linear design

Minimal art

Wat zie je in je verbeelding als je aan kunst denkt? Een explosie van kleuren, een schreeuw, een ongebreidelde uitdrukking? Of misschien spreekt echte kunst het sterkst tot ons als ze fluistert? De delicate lijn, het leidmotief van de Line Art-collectie, creëert als een levenslijn nieuwe paden op het doek, geïnspireerd door de natuur en etherische schoonheid van het menselijk lichaam. Een vleugje abstractie, een beetje pasteltinten en een snufje minimalisme - zou dit een recept kunnen zijn voor de perfecte compositie?

Eenvoud is
de ultieme verfijning Leonardo da Vinci

Line Art De discrete charme van minimalisme

Inspiratie met afbeeldingen, tekeningen en schetsen is een erg populair onderwerp in wanddecoraties - vandaag presenteren we het in een volledig nieuwe versie, als hoofdthema van de nieuwste bimago-collectie. De discrete, ietwat sobere schoonheid van de artistieke lijn is de essentie van minimalisme. Geen enkele lijn is hier overbodig en tegelijkertijd is het uiteindelijke effect zo discreet en delicaat dat het perfect past bij de decoratie van elk interieur. Line Art-schilderijen zullen karakter geven aan sobere, onopgesmukte kamers - terwijl ze in al zeer gestileerde interieurs de nodige balans en balans zullen introduceren.

Subtiele lijntekeningen Soms is minder meer

De belangrijkste inspiratiebron voor de ontwerpen uit de Line Art-collectie is de schoonheid van de natuur en het menselijk lichaam: de hele figuur, handen en gezicht. Vormen die ons zo bekend zijn in de abstracte benadering van lijntekeningen krijgen de kracht van expressie, en de artistieke lijn benadrukt wat essentieel is en laat weg wat niet nodig is. Zwart-witte Line Art-posters zijn verweven met patronen die doordrenkt zijn van kleur: subtiele pastelkleuren en lichte aardetinten. Het uiteindelijke effect hangt alleen af ​​van uw creativiteit: de minimalistische dessins uit deze collectie zijn makkelijk met elkaar te combineren, en zelfs meerdelige composities geven geen overdreven effect.