inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-50% op alle fotobehang Gratis levering boven 99€

Glamour fotobehang

Filters

Filters

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Stijl

  • Toon meer stijlen

    Verberg extra stijlen

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Fotobehang Green Marble
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Satin Rose (Turquoise)
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Entrance to Bliss
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Floristic Fresco
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Je wil een interieur rechtstreeks uit Hollywood, Parijs of Londen. Glamour fotobehang schittert van glans en verrukt van verfijning: prachtige bloemen, decoraties met een 3D-effect en patronen met gouden accenten. Glamoureuze fotobehang passen perfect bij elk verfijnd arrangement en vormen een elegante achtergrond voor velours sofa's, spiegels of glanzende meubels. Ook als je op zoek bent naar een subtiel muuraccent voor je woon- of slaapkamer is het een prima oplossing. Ontdek glamoureuze fotobehang vol prachtige ornamenten.

Een muurschildering in glamoureuze stijl

Lichten, flitsers, elegante kleding en sieraden. We associëren het allemaal met een verfijnde glamourstijl. Wil je in zo'n sfeer een interieur creëren? Zet in op fotobehang in uw vier hoeken. Begin in de hal! Dit is de eerste plaats die de gast ziet nadat hij ons huis binnenkomt. Dus als we het vanaf het begin willen verblinden, is een fotobehang in glamourstijl een geweldige toevoeging. De opstelling wordt aangevuld met een representatieve wand in de woonkamer, die wordt versierd met glanzende motieven. Het patroon van doorgestikt leer met gouden knopen is ook een verfijnde toevoeging in commerciële interieurs voor vrouwen: schoonheidssalons of biologische regeneratiecentra.

Laat meer zien Laat minder zien

3D glamour fotobehang

Elegante, verfijnde patronen zijn een glamourstijl. Om het charisma nog meer te benadrukken, kiest u een glamour fotobehang met een 3D-effect dat het karakter van de plaats waar het zal worden geïnstalleerd zal versterken. De achtergrond van het bed in de slaapkamer ziet er prachtig uit in lichte pastelkleuren. Aan de andere kant passen zilveren accenten op de muur perfect bij de badkamerarmaturen. Het is een geschikte aanvulling op lichte, pastelkleurige interieurs met een verfijnde stijl. Een lichtroze motief met een magnoliabloem of een fantastische orchideebloem zal een uniek decoratief element zijn in de garderobe van een vrouw. Kleerkasten met mooie kleren, een kaptafel met elegante cosmetica, spiegels, velours poefs krijgen extra pracht en praal tegen de achtergrond van a la glamour fotobehang in de 3d variant.