inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma
-50% op geselecteerde producten Aanbieding geldig tot 2024/05/27 lees meer

Morocco~Art Collection~

Betreed de wereld van kleuren

Bekijk de collectie

Under the southern sun

Morocco

Luie middagzonstralen filteren subtiel door de palmbladeren. De middagwarmte is voelbaar in de lucht, enigszins onderbroken door de belofte van de avondkoeling. De verschroeide aarde in terracottatinten en de zanderige majesteit van de woestijn verstrengelen zich met de azuurblauwe lucht en de schoonheid van de architectuur. Sluit je ogen en voel dat je er weer bent. Hier, waar de markt naar kruiden ruikt en de zee mysterie en avontuur belooft. Betreed de wereld van kleuren en dompel je erin onder. Welkom bij de zuidelijke zon van Marokko!

embrace the moment
Magic of the shadows
can best be seen in the deserts Mehmet Murat Ildan
s

Canvas Schilderijen

Marokko is een land dat optimaal profiteert van zowel de mediterrane traditie als het Arabische erfgoed. Deze geweldige combinatie van culturen inspireert binnenhuisarchitecten over de hele wereld, en we gebruiken gretig typische elementen van Marokkaanse decoraties (mozaïeken, klaver of terracotta) bij het kiezen van accessoires voor de inrichting van onze Europese huizen en appartementen.

Muur posters

Posters met foto's van steden of schilderijen met steden zoals Marrakesh, Fez of Tanger fascineren door hun ietwat exotische charme, en behang in Marokkaanse stijl geeft het interieur een geweldige sfeer. En zelfs als stad op een fotobehang niet je favoriete thema is, de decoraties zijn geïnspireerd door Marokko en zullen u verrassen met zijn diversiteit. Ontdek ornamentbehang of Marokkaanse tegels en tegels - en haal herinneringen op aan vakantiereizen !!