inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-50% op alle fotobehang Gratis levering boven 99€

Hobby Fotobehang - Perfect voor uw woonkamer, eetkamer en kantoor

Filters

Filters

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Oriëntatie

Stijl

  • Toon meer stijlen

    Verberg extra stijlen

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Fotobehang Harmony of Nature
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Harmonious shapes
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Football Graffiti
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Champion
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Sports in Color
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Football Passion
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Sport and Music
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Waves of Shapes
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Fleeting Hues
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Passies drijven ons tot handelen en zijn een springplank uit onze dagelijkse routine! Muzikale inspiratie, ontspannen instrumentenspel, bevrijdende dans of voetbal vol emoties en sportcompetitie? Bij het creëren van de Hobby Fotobehang-collectie op bimago werden we geïnspireerd door de meest populaire passies. Interieurdecoratie is niet langer alleen een streven naar stijl, maar vooral een weerspiegeling van onze persoonlijkheid.

Raceauto's - vind je hobby op het fotobehang

Hobby fotobehang is een speciale collectie in onze galerij. Er zijn moderne ontwerpen gemaakt voor liefhebbers van sport, auto's en muziek. Decoraties met dergelijke motieven zijn buitengewoon interessant en zien er tegelijkertijd indrukwekkend uit in interieurs. Onder de fotobehang in deze collectie vind je zowel elegante patronen in zwart-witte kleuren of in een vintage stijl, als kleurrijke, moderne en avant-garde wanddecoraties. Opmerkelijk zijn afbeeldingen die zijn geïnspireerd op muziek en muziekinstrumenten. Zo'n fotobehang is perfect voor interieurs die bedoeld zijn voor muziekliefhebbers (scholen en muziekclubs, pubs of een tienerkamer). Fotobehang geïnspireerd door dans zijn vrouwelijke, romantische patronen die perfect een slaapkamer of een meisjeskamer zullen versieren. Voor fans van de auto-industrie hebben we fotobehang gemaakt met auto's die er geweldig uitzien op kleurenfoto's. Ook liefhebbers van extreme sporten vinden in onze collectie patronen die passen bij hun passies. Wij nodigen u uit om deze ongewone en diverse collectie in de bimago galerij te bekijken.


 

Interieurinrichting met fotobehang

Als u geen ideeën heeft voor het inrichten van uw interieur, neem dan een kijkje in de collectie Hobby fotobehang in onze galerij. Onder de ontwerpen vindt u originele afbeeldingen, artistieke foto's en kleurrijke collages. Elk van de producten is verkrijgbaar in verschillende maten. Fotoeehang in een kleinere afmeting kan ook een deur- of kastoppervlak versieren, wat een manier is om een oud meubelstuk te moderniseren. Door het kleinere formaat van het fotobehang kun je het in de vorm van een poster schikken en bijvoorbeeld boven een bureau of bed hangen. Wij garanderen echter dat fotobehang in grotere afmetingen er fenomenaal uitziet. Expressieve kleuren en nauwkeurige weergave van details zullen ons interieur met zo'n decoratie een ware metamorfose laten ondergaan. Als je een kamer hebt die verstoken is van kleuren en decoraties, kies dan voor een fotobehang. In de collectie wordt elk product gepresenteerd op een visualisatie, waardoor je inspiratie kunt opdoen voor het gebruik van een fotobehang in je interieur.