inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

Kamerschermen -25% Aanbieding geldig tot 2024/05/23

Industriële en loft-schermen

Filters

Filters

Type

Kleur

 • Toon meer kleuren

  Verberg extra kleuren

Beelddelen

Oriëntatie

Stijl

 • Toon meer stijlen

  Verberg extra stijlen

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Vraag je je af hoe je het interieur gemakkelijk in zones kunt verdelen en de kwaliteiten ervan kunt benadrukken? Wij bieden industriële screens en loft kamerschermen uit de bimago collectie! Dankzij dergelijke toevoegingen vergeet je de noodzaak om scheidingswanden te bouwen en het interieur intiemer te maken. Industrie- en loftschermen zijn geschikt voor de slaapkamer, woonkamer en minimalistische keuken. Grijze kamerschermen zijn perfect voor industriële ruimtes, vooral motieven die natuurlijke materialen imiteren!

Loft-scherm

Bent u op zoek naar een goedkope en snelle manier om het interieur te veranderen? Het kamerscherm is hiervoor een bewezen en goede oplossing. Een grote, ruime kamer tover je gemakkelijk om tot een gezellige en intiemere ruimte. U hoeft geen nieuwe scheidingswanden te bouwen, u kiest gewoon een van de aanbiedingen van bimago. Een loftscherm is geschikt voor zowel een slaapkamer, een woonkamer als een keuken die is ingericht in een moderne, minimalistische stijl. Het decoratieve karakter van het accessoire maakt het interieur uniek. Het grote voordeel van kamerschermen is hun mobiliteit. Afhankelijk van de behoeften kan het vrij worden herschikt en delen van de kamer worden gescheiden. Het is perfect als je een klein kind hebt en je niet wilt dat ze toegang hebben tot gevaarlijke elementen of als je een lichte puinhoop voor gasten wilt verbergen.

lees meer beschrijving verbergen

Industrieel kamerscherm voor lofts

Kamers die in industriële stijl zijn ingericht, worden geassocieerd met een sobere en lege ruimte. De muren zijn vaak gestileerd als beschadigd en oud, wat de indruk kan wekken van een oncomfortabel interieur. Betonbehang, metalen decoraties en minimalistisch meubilair. In een dergelijke situatie is een industrieel scherm een ​​uitstekende manier om het appartement te isoleren. Het behoudt de karakteristieke stijl van de kamer, passend bij de muren en andere accessoires. Het woongedeelte transformeren door de woonkamer op te delen in twee aparte kamers was nog nooit zo eenvoudig. Leun achterover, ontspan en kies een thema dat uw ogen zal plezieren als u ernaar kijkt. Alle kamerschermen zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit canvas bedrukt met een duurzaam, levendig pigment gespannen over natuurlijke houten frames met kleine pootjes die de vloer beschermen tegen krassen en vuil. In tegenstelling tot andere meubels, kan dit accessoire snel en gemakkelijk worden verplaatst of opgevouwen en in een kledingkast worden geplaatst.