inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

Kamerschermen -35% Aanbieding geldig tot 2024/05/27

Kamerschermen woonkamer

Filters

Filters

Type

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Beelddelen

Oriëntatie

Stijl

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Kamerscherm Black Gate II [Room Dividers]
vanaf
€ 115,98
€ 178,44
-35%
Kamerscherm Black Gate [Room Dividers]
vanaf
€ 81,00
€ 124,62
-35%
Kamerscherm Boho Style Garden [Room Dividers]
vanaf
€ 81,00
€ 124,62
-35%
Kamerscherm Palms at Dawn [Room Dividers]
vanaf
€ 81,00
€ 124,62
-35%
  1. 1
  2. 2
Of je nu op zoek bent naar een stijlvol accent, een gesloten ruimte wilt creëren of een sombere hoek wilt opfrissen, met woonkamerschermen verander je het interieur! Deze ontwerpoplossing is perfect voor elke ruimte. Een kamerscherm in de woonkamer heeft de kracht om je appartement om te toveren in een functionele en comfortabele ruimte - zonder grote aanpassingen. Een correct gepositioneerd kamerscherm zal nieuwe ruimtes scheiden met behoud van een gevoel van flow en de overgang van het ene deel naar het andere.

Een kamerscherm in de woonkamer

Tegenwoordig zijn open appartementen erg populair, waar de ene kamer vloeiend overgaat in de andere. Als je ook een fan bent van dergelijke ruimteontwikkeling, maar je weet tegelijkertijd dat je soms afzonderlijke delen van de kamer van elkaar moet scheiden, dan zul je het scherm in de woonkamer zeker leuk vinden. Dit type wand is zeer functioneel en neemt weinig ruimte in, en als het uitgevouwen wordt, speelt het ook een decoratieve rol. Het aanbod van bimago omvat woonkamerschermen van verschillende afmetingen, gemaakt van 3 of 5 elementen, waardoor u hun grootte gemakkelijk kunt aanpassen aan de grootte van de kamer. Bovendien zijn ze beschikbaar in zoveel thema- en kleurvarianten dat een patroon wordt gevonden dat overeenkomt met de stijl van uw woonkamer wordt het kinderspel. Ze zullen iets voor zichzelf vinden, zowel in kleine studio's, waar elke extra muur waardevolle ruimte inneemt, als in grote huizen, waar de woonkamer in combinatie met de keuken of eetkamer een constant uitzicht is.

lees meer beschrijving verbergen

Decoratief woonkamerscherm

Een scherm in de woonkamer kan de recreatieruimte effectief scheiden van de eetkamer, de keuken afdekken of het privégedeelte van de kamer verbergen voor de ogen van gasten. Een bijkomend voordeel van dit type oplossing is ook de decoratieve functie, omdat een lichte, opvouwbare muur met een juist gekozen motief kan verwijzen naar Bad">postergalerij en wordt een passend onderdeel van het hele arrangement. Woonkamerschermen met geometrische en abstracte motieven of gedecoreerd met een foto van een bos in de mist of een zicht op de beroemdste monumenten ter wereld zijn perfect voor moderne ruimtes. Een scherm met bloemen en andere bloemmotieven zal een klassieke woonkamer karaktervoller en gezelliger maken.