inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

Kamerschermen -25% Aanbieding geldig tot 2024/05/23

Kantoor kamerschermen

Filters

Filters

Type

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Beelddelen

Oriëntatie

Stijl

  • Toon meer stijlen

    Verberg extra stijlen

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Thuiswerken heeft veel voordelen, maar ook enkele ongemakken. Naast gemak gaan de moeilijkheden bij het focussen en scheiden van privé- en beroepsleven hand in hand. Door het gebrek aan voldoende ruimte leiden de prikkels die ons bereiken ons gemakkelijk af. Hoe maak je thuiswerken comfortabel en effectief? Kantoorkamerschermen van bimago zijn een bondgenoot in het scheiden van jou werkruimte! Het is ook een ideale oplossing voor kleine appartementen waar geen ruimte is voor een apart kantoor.

Kantoor kamerscherm

Bent u in de fase van het inrichten van uw bedrijf en bent u op zoek naar een slim idee om een ​​ruimte in te delen, dan zullen de kantoorschermen uit het bimago aanbod u zeker aanspreken. Met deze lichtgewicht, houten, draagbare scheidingswanden kunt u individuele werkplekken van elkaar scheiden zonder de structuur van het gebouw te verstoren en permanente scheidingswanden te plaatsen. Dit is vooral belangrijk wanneer kantoorruimte wordt gehuurd of het aantal en de configuratie van medewerkers regelmatig verandert.
Een redelijke en maximaal functionele ruimte-indeling is de basis van elk overzichtelijk kantoor. Hierdoor hebben medewerkers een veilige en rustige plek om te handelen en hinderen ze elkaar bij de uitvoering van hun taken. Kantoor-schermen kunnen vrij worden herschikt of gevouwen, waarbij het aantal en de indeling wordt aangepast aan de huidige behoeften. U kunt ze ook met succes gebruiken als achtergrond tijdens teleconferenties, online trainingen of webinars die door medewerkers worden uitgevoerd. Daarnaast kan ook een scherm met een prikbordfunctie worden gebruikt op een creatieve manier of gewoon als prikbord.

lees meer beschrijving verbergen

Decoratief kantoorscherm

Een kantoorscherm kan naast zijn praktische functie ook een decoratieve rol spelen in het bedrijf. Het enige dat u hoeft te doen, is een muur kiezen met een passend motief, consistent met de hele opstelling, evenals kleuren of de waarden van het bedrijf, en de ruimte krijgt karakter en wordt een vriendelijke plek om te werken. Bimago biedt zoveel verschillende designs kamerschermen dat iedere ondernemer wel iets voor zichzelf zal vinden. Het kan een kantoorscherm zijn in rustige kleuren of in intense kleuren, een ingetogen bloemige compositie, een rustgevend landschap of een energieke abstractie. U kunt echter niet alleen kiezen voor wanden in verschillende uitvoeringen, maar ook in verschillende maten. Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen voor een variant bestaande uit drie of vijf elementen, maar ook enkel- en dubbelzijdig bedrukt. Een interessante optie voor op kantoor zijn ook thematisch afgestemde schermen met andere decoraties, zoals behang of fotobehang met een vergelijkbare thema.