inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

Kamerschermen -35% Aanbieding geldig tot 2024/05/27

Dubbelzijdige kamerschermen

Filters

Filters

Type

Kleur

 • Toon meer kleuren

  Verberg extra kleuren

Beelddelen

Oriëntatie

Stijl

 • Toon meer stijlen

  Verberg extra stijlen

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 34
 5. 65
Kamerschermen zijn een essentieel decorelement wanneer je een functionele ruimte wilt scheiden in een kamer met een kleine oppervlakte! Ook dubbelzijdige kamerschermen zijn een mooi en stijlvol onderdeel van de opstelling. Bij het kiezen van een decoratief kamerscherm, moet je allereerst rekening houden met de grootte en de aanpassing aan het interieurontwerp. Dubbelzijdige kamerschermen zullen het beste zijn, en een breed scala aan ontwerpen stelt je in staat om iets te vinden dat perfect is voor jou interieur.

Dubbelzijdig scherm

Een elegant en praktisch dubbelzijdig scherm is een hit in de opstelling en een bewezen patent voor flexibele aanpassing van de ruimte aan de huidige behoeften. Dankzij dit kunt u snel en effectief een rustige hoek scheiden om te ontspannen of minder representatieve delen van het interieur te verbergen voor de ogen van anderen. Ook scheid je verschillende functionele zones of werkplekken van elkaar. Je kunt het ook matchen met alle accessoires of foto's op kantoor en zo een samenhangend, samenhangend arrangement creëren thuiskantoor. In de laatste twee gevallen is een dubbelzijdig scherm vooral effectief omdat het decoratieve motief vanuit beide delen van de kamer zichtbaar is.

lees meer beschrijving verbergen

Tweezijdige schermen voor appartementen en kantoren

Dubbelzijdige schermen zijn een oplossing die zowel thuis als op kantoor met succes kan worden gebruikt. Het aanbod van bimago omvat modellen met drie of vijf vleugels, en de verscheidenheid aan patronen en kleuren maakt het gemakkelijk om een ​​variant te vinden die perfect bij het interieur van de kamer past. U kunt kiezen tussen tweezijdige schermen met bloemen, landschappen en abstracte afbeeldingen. Voor liefhebbers van oosterse patronen zijn er ook schermen in Marokkaanse stijl, evenals Japans en Indiaas.