inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

Kamerschermen -25% Aanbieding geldig tot 2024/05/23

Exotisch kamerschermen

Filters

Filters

Type

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Beelddelen

Oriëntatie

Stijl

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Kamerscherm Blooming Jungle II [Room Dividers]
vanaf
€ 144,12
€ 192,16
-25%
Kamerscherm Land of Freedom [Room Dividers]
vanaf
€ 100,65
€ 134,21
-25%
  1. 1
  2. 2
Exotische kamerschermen zijn functionele en esthetische toevoegingen, waardoor je de ruimte in zones kunt verdelen en hem origineler kunt maken! Het motief van een giraf op de savanne, tropische bladeren of zonovergoten stranden brengen een vleugje avontuur in je interieur en brengen je naar afgelegen oorden. Een exotisch kamerscherm van bimago is de moeite waard om te gebruiken in kamers waar een sfeer die bevorderlijk is voor ontspanning belangrijk is: in de woonkamer, eetkamer en SPA.

Exotisch kamerscherm

Het maakt niet uit waar u het exotische scherm wilt plaatsen. Een slaapkamer, een woonkamer en zelfs een schoonheidssalon of SPA zijn hiervoor de juiste plek. Het past er perfect in en stelt u in staat om naar zalige en klimatologische landen te verhuizen, wat ontspanning garandeert. Het exotische kamerscherm bestaat uit meerdere onderdelen, wat het zeer functioneel maakt. Het is een goed idee om de ruimte te verdelen, maar niet alleen. Het tovert een uniek en ontspannend arrangement voor u tevoorschijn, ideaal voor werk en rust. Het aanbod van bimago is zo rijk dat iedereen altijd vindt wat hij zoekt. Wij zijn ervan overtuigd dat u onze producten snel zult waarderen, niet alleen vanwege hun kleuren en toepassing, maar ook vanwege hun hoge kwaliteit. Alle kamerschermen in exotische stijl hebben een houten structuur met poten, waardoor ze niet wiebelen en stabiel op de grond staan.


 

Gordijn in exotische stijl

Twijfel je of een product met zulke gedurfde kleuren überhaupt nodig zal zijn? Wij garanderen ja! Exotische kamerschermen onderscheiden zich door een sterk palet aan kleuren en patronen, maar zijn zeer functioneel. Ze zijn geschikt voor het scheiden van een kamer en het scheiden van twee aparte ruimtes. Het is ook een leuk idee voor een extra woondecoratie of bijvoorbeeld een reisbureau. Exotische kamerschermen zullen vanwege hun interessante ontwerp een ideale manier blijken te zijn om de werkplek te scheiden van de ontspanningszone. Op hun beurt laten ze je in de schoonheidssalon volledig ontspannen en verhuizen naar de azuurblauwe kust en het zand heet van de zon. De collectie van bimago bevat een aantal opmerkelijke voorstellen, dus ga er niet onverschillig aan voorbij. Bekijk ze van dichterbij en we garanderen dat u in het tabblad exotische kamerschermen een model zult vinden dat aan uw verwachtingen en voorkeuren voldoet.