inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma
-50% op geselecteerde producten Aanbieding geldig tot 2024/06/18 lees meer
fot. Herinneringen - zo zijn we in 2004 begonnen
Als u heeft naar onze kantoor 11 jaar geleden gekomen, toen wij voor het eerst ging werken bij Bimago, zult u ons kantoor niet herkennen. Niet alleen omdat het was gelegen in een appartement na de grootmoeder van de stichter. Er was geen mensen of reus printers. Het was alleen een trio van jonge kunstenaars en een plan om de wereld een beetje mooier te maken ... nou ja, in ieder geval een beetje om het te verfraaien. Onze eerste beelden hebben wij persoonlijk geschilderd, wij hebben ze op de wanden laten hangen en drogen en later ook hebben wij het vervoer georganiseerd - en alles dit tot verbazing van de bewoners.
fot. Personeel van ons schildersatelier. Werk in volle gang!
Verrassend snel de tijd is gekomen dat de bestellingen begon voor te vallen. De productie werd gepland een maand vooruit, en schilders werkten in het zweet 's nachts, ondersteund door pizza en een goede woord van mensen uit de logistiek. Toen kwam het tijd voor de eerste printer. We hebben genoten als kind, en waren in staat om modellen te ontwerpen voor digitale beelden of foto's! Om een plaats te vinden voor de nieuwe aanwinsten (het begin van ons technologische park), verhuisden we acht maanden na de bedrijfslancering naar een nieuw gebouw met een grote potentiële en inspirerende atmosfeer. Je zult ons daar ook vandaag nog vinden - hoewel het gedeelte van onze kantoren en productiehallen bijna vertienvoudigd is.
fot. Department of Design na aan het werk. Op de muren van kantoren - fotobehang van Bimago! :)
Reeds op de start van het team waren we internationaal. Daardoor is ons perspectief niet beperkt tot slechts één land. We dachten meer in het algemeen! Aan het begin meeste afbeeldingen van Bimago zijn verstuurd naar onze Duitse buren. Vandaag Bimago ondersteunt 11 talen voor 17 landen, en onze decoratie raakte een totaal van meer dan veertig landen over de hele wereld. Ze waren vrij verre landen - zelfs Brazilië en Congo. Maar onze prive-record is een pakket dat in elkaar 14.000 km heeft gekomen aan een klant uit Australië.
fot. Bimago Technology Park.
Wij hebben en lange weg gekomen - van een startup in een klein appartement tot een internationaal bedrijf met een wereldwijd bereik. In 2015, team Bimago telt maar liefst 250 mensen die werken in kantoren en zalen met een totale oppervlakte van ruim 3000m2! We bereidden meer dan 16 000 originele ontwerpen, en onze 24 printers gewoon wachten voor het afdrukken van één schilderij, fotobehang of muursticker. Wij hopen dat u bij Bimago een decoratie voor uw huisvindt en toetreedt tot meer dan 550 000 tevreden klanten!

Originele ontwerpen en technieken

Met de hand geschilderd schilderij of schilderij gemaakt in origineel, Bimago techniek: Premium Print - met originele ontwerpen van onze talentvolle, grafische vormgevers.

Eenvoudige montage

Wij doen echt veel werk zodat u hoeft niks te doen! Schilderijen die u bestelt worden gespannen op spieraam, fotobehang - op fleece en muurstickers geplaatst op een geschikte folie.

Wij spreken uw taal

U spreekt alleen in het Zweeds? Geen probleem, wij gaan een gemeenschappelijke taal vinden! We gebruiken maar liefst 11 talen - waaronder Zweeds, Portugees en Nederlands.

De keuze is aan u

Dikkere spieraam, een andere techniek, groter formaat? Geen probleem - selecteer een schilderij of een muursticker die het beste bij het interieur van uw huis past.

Verzending naar elke land in de wereld

Tot nu toe zijn onze producten naar meer dan 40 landen geleverd. We zijn blij om dit nummer voor u uite te breiden - waar wilt u uw bestelling afhalen?

U kunt ons vertrouwen

Met Bimago kunt u veilig winkelen, u bent beschermd door SSL-encryptie. U heeft ook 30 dagen voor het retour van de goederen. De artikelen worden naar u verzonden met een getest koerier. En van onze kant heeft u volledige ondersteuning van klantenservice.