inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma
BLACK SALE tot -50% De laatste dag van de actie Promotie verloopt: : :

Filmposters

Filters

Filters

Type

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Oriëntatie

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Poster Love Is Not A Disease [Poster]
vanaf
€ 7,30
€ 7,69
-5%
Poster Audrey [Poster]
vanaf
€ 7,30
€ 7,69
-5%
Poster Harlequin [Poster]
vanaf
€ 7,30
€ 7,69
-5%
Poster Why so Serious? [Poster]
vanaf
€ 7,30
€ 7,69
-5%
Poster Reflection of Characters [Poster]
vanaf
€ 8,35
€ 8,79
-5%
Poster Broad Peak [Poster]
vanaf
€ 8,35
€ 8,79
-5%
Poster Nanga Parbat [Poster]
vanaf
€ 8,35
€ 8,79
-5%
Poster World of Superheroes [Poster]
vanaf
€ 8,35
€ 8,79
-5%
Poster Norma Jeane [Poster]
vanaf
€ 7,30
€ 7,69
-5%
Poster Love Is Not Blind [Poster]
vanaf
€ 8,35
€ 8,79
-5%
Poster Beautiful Audrey [Poster]
vanaf
€ 8,35
€ 8,79
-5%
Poster Marylin Monroe [Poster]
vanaf
€ 8,35
€ 8,79
-5%
Poster Avenue of the Stars [Poster]
vanaf
€ 8,35
€ 8,79
-5%
Poster Hollywood [Poster]
vanaf
€ 7,30
€ 7,69
-5%
Een filmposter is een buitengewoon aantrekkelijk designelement, niet alleen voor filmfans, maar ook voor liefhebbers van kunst en stijlvol, dynamisch interieur. De bimago filmpostercollectie bevat thema's die zijn geïnspireerd op films en series. Deze patronen passen in bijna elk interieur, vooral in de glamour- en industriële stijl. De meest populaire film- en seriepersonages, superhelden en filmiconen - allemaal op één plek. Zie wat een uniek stukje geschiedenis van de cinema je vandaag jouw interieur kunt verrijken.

Filmposters - ongebruikelijke wanddecoraties voor bioscoopliefhebbers

Legendarische filmscènes, onvergetelijke shots, uitstekend acteerwerk - ieder van ons heeft favoriete films, waarnaar we constant terugkeren om ze opnieuw te ontdekken. Het komt voor dat een bekeken film de manier waarop we de wereld waarnemen verandert of een verslag lijkt te zijn van onze persoonlijke ervaringen. Om deze reden is de perfect om ons interieurdesign te personaliseren. In de bimago-winkel vindt u producten van de hoogste kwaliteit die het uiterlijk van anonieme en uitdrukkingsloze muren in enkele ogenblikken veranderen. Ons assortiment is onderhevig aan dynamische veranderingen en filmposters zijn ons nieuwste antwoord op de behoeften van de klant. Bij het samenstellen van deze collectie hebben we ervoor gezorgd dat deze de beste blockbuster-films bevat: zullen fans van komische superhelden in verrukking brengen, terwijl een beetje magie zullen brengen onze levens. Filmproducties gemaakt met zwier, Oscar-waardig acteerwerk of cultseries die ons door de jaren heen hebben vergezeld - we zorgen ervoor dat filmposters die beschikbaar zijn in onze galerij de meest veeleisende filmliefhebbers tevreden zullen stellen.

lees meer beschrijving verbergen

Filmposters - een vleugje geweldige cinema in je interieur

Een filmposter past in de stijl van moderne, industriële of Scandinavische interieurs, maar benadrukt ook de sentimentele charme van kamers die in vintage of retro stijl zijn gedecoreerd. Vanwege hun universele karakter en gevarieerde onderwerp, zullen alle leeftijdsgroepen tevreden stellen - van tieners tot volwassen filmliefhebbers. Als je op zoek bent naar tijdloze klassiekers, dan is de de perfecte keuze. Of misschien hou je van een stevige dosis goede humor en noem je nog steeds je beroemdste vrienden uit New York? Vriendenposter is nu binnen handbereik! Interieuraccessoires in een filmstijl worden steeds populairder, dus het is de moeite waard om ze te overwegen bij de inrichting van het appartement. Ons aanbod omvat ook met de afbeelding van de mooiste bioscoopiconen, die het interieur een unieke klasse en elegantie geven. Bovendien is een filmposter ook een droomcadeau voor elke bioscoopfan, waardoor je de ontvanger onvergetelijke emoties bezorgt.