inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-40% op behang Gratis levering boven 99€

Behang voor kinderen

Filters

Filters

Type

Kleur

 • Toon meer kleuren

  Verberg extra kleuren

Stijl

 • Toon meer stijlen

  Verberg extra stijlen

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Behang Lunar Road
vanaf
€ 35,68
€ 59,48
Behang Smiling Llamas
vanaf
€ 35,68
€ 59,48
Behang Cat Friends
vanaf
€ 35,68
€ 59,48
Behang Rainbow Dream
vanaf
€ 35,68
€ 59,48
Behang Robots in Space
vanaf
€ 35,68
€ 59,48
Behang My Little Zoo
vanaf
€ 35,68
€ 59,48
Behang Fairytale Dreams
vanaf
€ 35,68
€ 59,48
Behang Animal Racing
vanaf
€ 35,68
€ 59,48
Behang Night Adventures
vanaf
€ 35,68
€ 59,48
Behang Colorful Ribbons
vanaf
€ 35,68
€ 59,48
Behang Bunny on a Walk
vanaf
€ 35,68
€ 59,48
Behang Forest Adventure
vanaf
€ 35,68
€ 59,48
Behang Dinosaur City
vanaf
€ 35,68
€ 59,48
Behang Friend Bear
vanaf
€ 35,68
€ 59,48
Behang Colorful Rain
vanaf
€ 35,68
€ 59,48
Behang Fairytale Sky
vanaf
€ 35,68
€ 59,48
Behang Bunny and Balloon
vanaf
€ 35,68
€ 59,48
Behang Cranes in Flowers
vanaf
€ 35,68
€ 59,48
Behang Watercolor Rhythm
vanaf
€ 35,68
€ 59,48
Behang Astronomical Pattern
vanaf
€ 35,68
€ 59,48
Behang Exclusive Pattern
vanaf
€ 35,68
€ 59,48
Behang Braided Faces
vanaf
€ 35,68
€ 59,48
Behang Gold Stars
vanaf
€ 35,68
€ 59,48
Behang Girly Stripes
vanaf
€ 35,68
€ 59,48
Behang Striped Geometry
vanaf
€ 35,68
€ 59,48
Behang Beige Reflection
vanaf
€ 35,68
€ 59,48
Behang Flock of Flamingos
vanaf
€ 35,68
€ 59,48
Behang Good Night
vanaf
€ 35,68
€ 59,48
Behang Colorful Summer
vanaf
€ 35,68
€ 59,48
Behang Rainbow Mane
vanaf
€ 35,68
€ 59,48
Behang Dancing Horses
vanaf
€ 35,68
€ 59,48
Behang Holographic Figures
vanaf
€ 35,68
€ 59,48
Behang Colored Sound
vanaf
€ 35,68
€ 59,48
Behang Japandi style
vanaf
€ 35,68
€ 59,48
Behang Full of shapes
vanaf
€ 35,68
€ 59,48
Behang Circular variation
vanaf
€ 35,68
€ 59,48
Behang Frisky Deer
vanaf
€ 35,68
€ 59,48
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Een kamer inrichten voor een kind is geen gemakkelijke zaak, we moeten een plek voor hem creëren om te leren, spelen en rusten, wat zijn ontwikkeling zal ondersteunen en zijn verbeeldingskracht zal stimuleren. Gelukkig vind je op bimago veel fotonbehang voor kinderkamers die aan deze eisen voldoen. Kinderbehang creërt een fantasierijke ruimte voor je kind dankzij de thema's van je favoriete sprookjesfiguren, dieren en speelgoed! Kleinere patronen, stippen en strepen zorgen voor een zacht decor dat met het kind meegroeit.

Behang voor kinderen op bimago

Voor de allerkleinsten hebben we muurbehangpatronen voorbereid, waarmee je een droomarrangement van een kinderkamer kunt creëren. Een tiental behangpatronen met dinosaurussen, auto's, eenhoorns en andere dieren zijn decoraties die vrolijke pastelkleuren in de kamer brengen. We printen behang met ecologische, geurloze toners. Hierdoor zijn deze wanddecoraties ook voor de allerkleinsten veilig. Bovendien is fleece een materiaal dat zorgt voor thermische en akoestische isolatie. In een kinderkamer zijn deze eigenschappen bijzonder belangrijk, omdat ze zorgen voor een goede en rustgevende slaap van onze peuter. Behang in de bimago galerij zijn extreem eenvoudig te monteren, daarom kunnen we de kamer van onze kinderkamer zelfs alleen veranderen. Wij verzekeren u dat zo'n wanddecoratie zeker in de smaak zal vallen bij onze jongste klanten. We nodigen je uit om deze geweldige collectie kinderbehang te bekijken in de bimago galerij, waar je veel inspiraties kunt vinden voor het decoreren van een kamer voor je kind.


 

Dinosaurussen, auto's en andere patronen op kinderbehang

Behang in een kinderkamer moet niet alleen de kamer versieren, maar ook ons kind plezieren. Daarom bevatten de patronen in de collectie voor de allerkleinsten favoriete personages uit kinderspellen en sprookjes. Autobehang is een perfecte decoratie voor een jongenskamer. Expressieve kleuren zorgen ervoor dat we ze aanbevelen in combinatie met witte en licht grenen meubelen. Onze collectie bevat behang met dinosaurussen, wat liefhebbers van deze wezens zeker zal aanspreken. Sprookjesachtige stripfiguren maken deze decoraties perfect voor zowel een babykamer als een oudere kinderkamer. We hebben ook speciale ontwerpen gemaakt voor liefhebbers van roze kleur. We raden echter niet alleen dergelijk behang aan voor een meisjeskamer, maar ook patronen met eenhoorns, katten, honden, konijnen, vogels, vissen en andere dieren. Aan de andere kant zijn behang "Cat Pack" of "Crazy Giraffes" designer wanddecoraties waarmee we een origineel arrangement in de kinderkamer creëren.

Kamerarrangementen voor meisjes en jongens met behang

Bij het inrichten van een kinderkamer voor een jongen en een meisje moet rekening worden gehouden met hun interesses en passies. Kinderbehang met auto's, dieren of dinosaurussen zal kleine liefhebbers van deze thema's zeker aanspreken. Bovendien moet de inrichting van een kinderkamer praktisch zijn - talrijke lades en speelgoedcontainers zullen zeker ruimte besparen die als speelruimte kan worden gebruikt. Om deze reden is het behang in de kinderkamer een praktische decoratie die geen ruimte in beslag neemt, en de expressieve kleuren erop zullen de hele kamer er geweldig uit laten zien. In een kinderkamer kan behang worden gebruikt om alle of slechts één van de muren te versieren. Het is ook een modieuze en praktische oplossing, want hierdoor kunnen we ladders aan de andere muren monteren of een klimmuur of een tekentafel organiseren. Zo'n opstelling van behang in een meisjes- of jongenskamer zal de ruimte ook optisch vergroten, vooral als we het combineren met felle kleuren van andere muren en meubels. We nodigen je uit om de collectie behang voor kinderen in de Bimago-galerij te bekijken en inspiratie op te doen voor het inrichten van de kamer van de jongste leden van het huishouden.

Behang voor kinderen en andere decoraties in de kamer van de jongste

Behang is slechts één van onze suggesties voor de inrichting van een kinderkamer. Bovendien vindt u in de Bimago-galerij veel producten voor kinderen van alle leeftijden. Fotobehang voor kinderen is een interessant alternatief voor behang. Interessante afbeeldingen in een groot formaat zullen liefhebbers van kleurrijke accessoires zeker aanspreken. In de Bimago galerij vind je fotobehang met dinosaurussen, sprookjesfiguren of voertuigen. Ook tussen de schilderijen gewijd aan de kinderkamer vind je vrolijke en originele ontwerpen voor de allerkleinsten. Als we een eenvoudige en goedkope wanddecoratie belangrijk vinden, raden we stickers aan die op de muur, meubels of spiegel kunnen worden geplakt. Een grote keuze aan kleurrijke decoraties maakt het gemakkelijk om een interessant arrangement in een kinderkamer te creëren. Een nieuwigheid in onze winkel zijn schilderijen om op nummer te schilderen, die niet alleen veel plezier zullen brengen, maar ook een zelfgemaakte kamerdecoratie zullen zijn. We nodigen u uit om niet alleen de collectie behang voor kinderen te bekijken, maar ook andere decoraties voor de allerkleinsten. Ontdek ook schilderen op nummer voor kinderen.

Sprookjesachtig behang

Kinderbehang uit de bimago collectie is een perfecte oplossing voor ouders die een kamer willen inrichten voor hun kinderen. We bieden een grote verscheidenheid aan decoraties, waaruit iedereen iets naar eigen smaak zal kiezen. Je vindt hier bloemen-, sprookjes-, geometrische en vele andere motieven. Ons behang voor kinderen is rijk aan sprookjeshelden - dinosaurussen, robots, dieren en eenhoorns. Opgroeiend in een kamer vol vrolijke karakters, zal de ontwikkeling van je kind op de juiste manier verlopen. Behang voor een kinderkamer is niet alleen een leuk idee om een kamer mee in te richten. Het is ook een booster voor gelukkig en vreugdevol opgroeien. Behang voor een kinderkamer kan worden onderscheiden afhankelijk van het geslacht, maar er zijn universele patronen die werken in een gedeelde kamer van broers en zussen. Kinderbehang is een goed idee als je wilt dat de slaapkamer van je kind origineel is en een geheel eigen sfeer heeft en haar blij maakt.

3D-behang voor kinderen

Kinderbehang hoeft niet saai te zijn. Onze unieke ontwerpen zorgen ervoor dat kleintjes graag tijd doorbrengen in hun kamer, spelen en leren. Alle decoraties worden verkocht op rollen, in een zelfklevende of fleece-optie. 3D-behang voor kinderen maakt niet alleen een geweldige indruk, maar vormt ook het middelpunt van het decor, waaromheen u de rest van de ruimte op een gemakkelijke en intuïtieve manier kunt rangschikken. Behang voor kinderen heeft als voordeel dat je kind hierdoor een unieke plek krijgt om te spelen en creativiteit te ontwikkelen. Dit type decor wordt elk jaar steeds populairder - kinderbehang is eenvoudig te installeren en maakt kinderen jarenlang gelukkig. 3D-behang voor kinderen veranderen en verfrissen de ruimte volledig, ze zijn ook gemakkelijk te downloaden. Door je peuter het patroon te laten kiezen dat hem interesseert, zorg je ervoor dat hij zich comfortabel en veilig voelt in zijn kamer. 3D-decoraties vergroten de ruimte optisch, zodat zelfs een kleine kamer er ruim en indrukwekkend uit kan zien. Alle sprookjesachtige achtergronden zijn volkomen veilig voor kinderen en hun gezondheid.