inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

Botanisch behang

Filters

Filters

Type

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Stijl

  • Toon meer stijlen

    Verberg extra stijlen

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Behang Plant Fans
vanaf
€ 42,99
Behang Spring Beauty
vanaf
€ 42,99
Behang Rose Charm
vanaf
€ 42,99
Behang Rustle of Heat
vanaf
€ 42,99
Behang Evening Blue
vanaf
€ 42,99
Behang Bouquets
vanaf
€ 42,99
Behang Balanced Green
vanaf
€ 42,99
Behang Pink Grasses
vanaf
€ 42,99
Behang Spring Green
vanaf
€ 42,99
Behang Pink Cacti
vanaf
€ 42,99
Behang Green Melodies
vanaf
€ 42,99
Behang Dancing Green
vanaf
€ 42,99
Behang Flowery Dress
vanaf
€ 42,99
Behang Natural Grace
vanaf
€ 42,99
Behang Olive Dance
vanaf
€ 42,99
Behang Flowery Wealth
vanaf
€ 42,99
Behang South Wind
vanaf
€ 42,99
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Moe van de betonnen jungle buiten? Verander je interieur in een jungle vol planten met bimago fotobehang! Bloemenbehang is de perfecte remedie tegen de honger van de stedelijke natuur. Met bladbehang creëer je een groene oase van rust binnen je eigen vier muren! Behang met een bloemmotief verfraait jkouw woonkamer, slaapkamer en kinderkamer. Ook voor liefhebbers van bloemen en lenteklimaten hebben we goed nieuws. Met fotobehang kun je het hele jaar door genieten van je favoriete pioenrozen, rozen, amaryllis en dahlia's!

Behang botanisch

Botanisch behang kan gemakkelijk saaie en monochrome interieurs veranderen. Een brede selectie van verschillende soorten kleurrijke patronen maakt de trend steeds zichtbaarder. Onze klanten zetten graag botanisch behang op de slaapkamermuur en wilden het effect bereiken van een gezellig interieur dat harmonieert met de natuur. Het thema is verkrijgbaar in onze winkel in verschillende kleuren en patronen, zodat het kan worden aangepast aan elk interieur. Ons botanisch behang wordt op rol verkocht. Ze onderscheiden zich vooral door hoogwaardige afwerking en duurzaamheid. Botanisch behang past goed in stijlvolle en klassieke interieurs die zijn afgewerkt met materialen als hout, steen en koper. Om het geheel compleet te maken, is het de moeite waard om een gestoffeerde bank en fauteuils te kiezen, evenals accessoires in de vorm van kussens. Veelkleurig botanisch behang met een dominante groene kleur laat je ontspannen en past goed bij modernere arrangementen.


 

Planten behang

Er wordt vaak gezegd dat het behang van een plant een mens naar een compleet andere wereld kan brengen. Onthechting van het dagelijks leven en verbondenheid met de natuur is de verdienste van dit motief. Behang met planten is een interessant voorstel dat je in een goed humeur brengt. Aarzel dus niet om een bestelling te plaatsen en een metamorfose uit te voeren van het interieur waar al lang op gewacht is. Je zult snel merken dat het kopen van decoraties van bimago een echte hit was. Een elegant botanisch behang zal de aandacht trekken van zowel huisgenoten als gasten die naar je toe komen. Bij ons koopt u hoogwaardige producten die lang hun esthetische uitstraling behouden. We hebben botanisch behang op vlies, maar ook in een zelfklevende versie, de beslissing is alleen aan jou. Wij geven u de mogelijkheid om uw bestelling aan te passen aan uw individuele wensen. Een behang met planten is een decoratie die meer positieve energie in je huis zal brengen en je zal motiveren om te handelen.

Plantaardig behang

Behang met planten is een geweldig idee voor interieurontwerp. Als je je gezellig en comfortabel wilt voelen, moeten plantmotieven je daarbij helpen. In bimago bieden wij een grote selectie van bloemen en bloemenbehang. Sommigen van hen zijn minimalistisch en sommige zijn erg rijk aan patronen. Behang met planten is een perfecte oplossing voor verschillende soorten kamers - het is geschikt voor een kantoor, slaapkamer, keuken of een kinderkamer of tienerkamer. Geharmoniseerde en originele ontwerpen zorgen ervoor dat u kunt rusten en ontspannen. Ze nemen je mee naar de wereld van bossen en weiden, waardoor een mens energie krijgt om te handelen. Het kleurenschema is ook rijk. In bimago vind je intense en ingetogen kleuren - van wit tot levendig groen of bordeaux. Als je effen, grijs behang of verf beu bent, zijn bloemmotieven een voorstel voor jou. De inrichting van uw interieur kan afwijken van alle andere, met bimago is dit mogelijk. Met een breed scala aan kleuren en patronen vindt u zeker iets dat bij uw huis past.

Behang botanische print

Botanisch behang is een voorstel voor degenen die troost vinden in de natuur. Bossen, weiden, botanische tuinen - dit zijn plekken waar u goed kunt ontspannen. Met behang met bloemmotieven wordt rust veel gemakkelijker. U kunt ontspannen in uw huisruimte kijken naar de planten waar u van houdt onder het genot van een kopje koffie. Behang met botanische motieven is gemaakt voor alle plantenliefhebbers van wie de vensterbanken bijna buigen met bloemen. Als u op zoek bent naar een accent dat uw huis mooi en gezellig maakt, dan zullen plantmotieven aan deze verwachtingen voldoen. De warmte in huis komt vaak tot uiting in aangename kleuren en groene planten, waarmee architecten en interieurontwerpers ruimtes in elke stijl verlevendigen. Alle wallpapers worden op rollen verkocht. In onze winkel kun je gemakkelijk tellen hoeveel je nodig hebt om jouw perfecte ruimte te creëren. Botanisch behang is een tijdloos en universeel patroon dat lang in huis zal blijven.