inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma
-40% op fotobehang tot 2023/01/26 Gratis levering boven 99€ Promotie verloopt: : :

Michelangelo Art Reproducties en Copy Paintings van Great Painters

Categorieën
Filters

Filters

Oriëntatie

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Schilderij W.
vanaf
€ 37,59
Schilderij W.
vanaf
€ 24,20
Schilderij The Flood
vanaf
€ 24,60
Schilderij Inv.
vanaf
€ 24,45
Schilderij Ezekiel
vanaf
€ 24,55
Michelangelo wordt beschouwd als de grootste artiest aller tijden. Hij hield zich bezig met schilderkunst, architectuur, beeldhouwkunst en poëzie, en zijn fresco's in de Sixtijnse Kapel zijn bekend bij elke kunstliefhebber. De harten van velen worden ook veroverd door de reproducties van Michelangelo, die gretig worden gebruikt als decoratie van huizen, appartementen en kantoren. Schilderijen op canvas met bijbelse taferelen passen perfect in de aard van kamers in klassieke, rustieke en vintage stijlen.

Reproductie schilderijen van Michelangelo

Veel mensen, niet alleen kunstliefhebbers, zullen op de vraag naar de grootste kunstenaar aller tijden antwoorden: Michelangelo. Michelangelo di Lodovico Buonarroti Simoni was een schilder, beeldhouwer, architect en dichter die tijdens de Renaissance in Italië werkte. Er wordt ook gezegd dat hij een voorloper van de barok is. Hij leefde rond de eeuwwisseling van de XV en XVI eeuw. Hij ontwierp onder meer de koepel van de Sint-Pietersbasiliek en creëerde vele prachtige, waaronder monumentale beeldhouwwerken. Hij is het meest bekend om de fresco's in de Sixtijnse Kapel. Het zijn de bijbelse scènes die op het gewelf van de Sixtijnse Kapel zijn afgebeeld, die het meest voorkomen op reproducties van deze opmerkelijke kunstenaar. Michelangelo had de neiging zijn zelfportret in veel van zijn kunstwerken te verbergen. Sommige van de figuren die hij schilderde hebben het gezicht van de maker. Michelangelo's schilderijen en beeldhouwwerken onthullen ook zijn buitengewone persoonlijkheid. Ze zijn multi-dimensionaal, vol dynamiek en emotie.


 

Michelangelo schilderij voor in de woonkamer, kantoor, slaapkamer

Hoewel er vele eeuwen zijn verstreken sinds Michelangelo's tijd, is zijn kunstwerk nog steeds enorm populair. Hoewel religieuze thema's overheersen, zorgt de universele boodschap ervoor dat Michelangelo's schilderijen vaak te vinden zijn aan de muren van hedendaagse woningen, evenals in kantoren. De delicate, vaak pastelkleuren van Michelangelo's kunstwerken maken ze tot een subtiele decoratie. Anderzijds zijn de schilderijen zo kenmerkend dat bijna iedereen die ze bekijkt, de auteur kan herkennen. Dit maakt ze tot een blikvanger en een belangrijk punt in het interieur. Ze passen het best in klassiek ingerichte kamers, maar ook in een rustieke of vintage stijl. Als je op zoek bent naar kunst reproductie schilderijen van bekende kunstenaars om je interieur mee in te richten, vind je in de bimago galerij meer dan 3000 reproducties van meesterwerken uit de schilderkunst.