inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 59€ Loyaliteitsprogramma
-50% op canvasafdrukken en fotobehang. Gratis levering boven 59€ Bekijk

Boho posters

Filters

Filters

Type

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Oriëntatie

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Boho-posters brengen een gevoel van gezelligheid en karakter in de omgeving. Het belangrijkste kenmerk van boho zijn de verwijzingen naar etnische, hippie- en oosterse motieven. Met een poster in boho-stijl kun je je eigen stijl volledig uitdrukken, ongeacht de huidige designtrends. In de bimago collectie vind je een collectie boho posters die je nu zullen inspireren tot deze stijl! Posters zijn een manier om design in je ruimte te introduceren! Hang posters in vrije vorm of ingelijst op en maak je interieur nog gezelliger!

Boho-posters voor de woonkamer, slaapkamer, hal of keuken

De boho-stijl - ook bekend als de "free soul-stijl" - werd geïnitieerd door Bohemen, dat alle conventies doorbreekt, dat wil zeggen een groep schrijvers en kunstenaars die zich niet aan de toenmalige normen voldeed. Later overgenomen door Children of Flowers, verzet het zich duidelijk tegen normen en presenteert het soort syncretisme in zijn arrangementen. Je kunt duidelijk inspiratie zien door etnische patronen en oriëntalisme. Boho wint ongetwijfeld nog steeds aan populariteit en is een inspiratiebron voor veel anti-systeembewegingen. Om deze reden hebben we een serie posters voor rebellen geïntroduceerd voor ons bimago-aanbod. Decoraties geïnspireerd op etnische motieven passen perfect in een eclectisch interieur. In combinatie met Marokkaanse patronen en wanddecoraties creëren etnische bimago-afbeeldingen een bewonderenswaardig effect. We willen je inspireren om zelf de perfecte combinatie te zoeken.

lees meer beschrijving verbergen

Boho-stijl posters

Er is geen concept van "lege muren" in de boho-wereld. Affiches en schilderijen zijn de belangrijkste gasten van elk interieur. Daarom hebben we unieke en unieke producten gemaakt die elke bohemien moet zien! We bieden posters in boho-stijl aan in een set of individueel, afhankelijk van uw voorkeuren. Geometrische en mooie patronen samen met ingetogen kleuren passen zich aan elke ruimte aan en creëren een uniek geheel in de moderne boho-stijl waar je geen afstand van wilt doen! Onze afbeeldingen met tekst vergezeld van veren, dromenvangers en gevlochten macrames zijn ook geweldig als cadeau , niet alleen voor liefhebbers van deze stijl. Iedereen kan van boho houden! Het is nog nooit zo actueel geweest!