inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma
-40% op fotobehang tot 2023/01/26 Gratis levering boven 99€ Promotie verloopt: : :

Houten kamerschermen

Filters

Filters

Type

Kleur

 • Toon meer kleuren

  Verberg extra kleuren

Beelddelen

Oriëntatie

Stijl

 • Toon meer stijlen

  Verberg extra stijlen

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 32
 5. 62
Functionaliteit en decoratie in één? Het is mogelijk met bimago kamerschermen! Dit is een geweldige manier om kamers optisch te verdelen: een kamerscherm scheidt met succes de kitchenette van de zithoek in de woonkamer of het bureau van het bed in een studio-appartement. Het zal ook perfect zijn voor kleedkamers, in schoonheidssalons of dokterspraktijken! Door de solide constructie van houten kamerschermen en decoratieve print heb je er lang plezier van. Bekijk kamerschermen op bimago - een modieus en functioneel accessoire, niet alleen voor je huis.

Kamerscherm - creatieve manier om de ruimte te verdelen

Ruimteverdelerschermen kunnen een goede keuze zijn om elk type interieur te verfraaien. Ze zullen geweldig niet alleen thuis, maar ook in diensten zoals schoonheidssalons of winkels presenteren. Ruimteverdeler kan op een zeer delicate manier minder elegante delen van je huis maskeren. Vouwschermen hebben een belangrijke pragmatische functie. Ze kunnen interieurs verdelen en een speciale, toegewijde ruimte creëren (als u bijvoorbeeld tussen de kitchenette en de woonkamer zet). Hongerig van ruimteverdelingsideeën? Bekijk de bimago collectie en inspireer jezelf! U kunt het vouwscherm in uw huisinterieurs zoals woonkamer, slaapkamer, hal of uw kinderkamer gebruiken. Room divider scherm is ook een goed idee om de ruimte in commerciële ruimten te verdelen. Schoonheidssalon, dokterkantoor, restaurants of wachtkamers - op zoveel verschillende plaatsen verdelen ruimtes met decoratieve schermen niet alleen een elegante, maar ook praktische oplossing. Kamerschermen kunnen ook een manier zijn om uw kleedkamer, garderobe of opslagkast te maskeren. Terwijl het pragmatische gebruik van de kamerscherm wordt overwogen, is het de moeite waard om te zoeken naar vouwschermruimte-verdelers, die naast hun praktische functie ook een aantrekkelijke decoratie zijn die aansluit bij onze inrichting.


 

Ruimteverdelerspotentieel in huisontwerp

Dividers voor kamers behoren tot verzameling van decoraties in grotere grootte en ze kunnen uw interieurontwerp volledig veranderen. Daarom is het een goed idee om te zoeken naar schermverdeler, dat is een van de soort en uniek. Op de bimago galerij vindt u duurzame houten vouwkamer verdelers met gedrukte patronen, die zijn geïnspireerd op de nieuwste interieurontwerpen. Ruimteverdelers zullen een uitstekende decoratie zijn in stijlvolle en moderne interieurs. Orginally designed room divider zal er niet alleen uitzien in je woonkamer of slaapkamer, maar ook in de schoonheidssalon of in de kantoormuur. Elegant en trendy kamer scherm zal geweldig in interieurs, die worden gehouden in gelijkaardige of helderdere kleuren. Dankzij deze keuze garandeert u dat uw interieur een samenhang heeft van een uitstekende regeling. Controleer nieuwe collecties van kamerschermen op bimago winkel en creëer inspirerende sfeer in uw appartement of kantoor.

Verbazingwekkende houten kamerschermen op de bimago galerie

Ruimteverdelers zijn een nieuw idee voor de verbetering van het huisontwerp op de bimago gallery. Op onze site vindt u houten schermen, die een uitstekende en duurzame inrichting in uw huis kunnen zijn. Op kamerschermen hebben we verschillende originele motieven gedrukt door middel van interlining doek. Decoratieve schermen worden dubbelzijdig afgedrukt, zodat u gemakkelijk uw interieur kunt aanpassen. Op bimago winkel kunt u decoratieve kamerscherm vinden, die kunnen bestaan uit 3 of 5 panelen. Elk van de afmetingen van het paneel is: 45x172 cm. Panelen zijn in één stuk met meerdere metalen scharnieren verbonden en dankzij hen kunt u het scherm op een makkelijke en comfortabele manier opvouwen. Elke kamer scheidingszijde is afgewerkt met satijnmateriaal, dat ziet er erg elegant uit en elegant. Dividers voor kamers worden op kleine benen geplaatst om uw vloer tijdens de beweging te beschermen. U vindt houten kamerafdelingen in originele stijl in onze laatste bimago collectie!

Ruimteverdelers - praktisch en modern type decoratie

Kamerscherm werd uitgevonden in China en het kwam waarschijnlijk in Europa in de 16e eeuw. Sinds die tijd werd het populair in vele paleizen en rijke huizen. Bewegbare, kleine muur werd een goed idee voor degenen die hun ruimte tijdelijk willen verdelen. Ruimteverdeling, heeft een pragmatische kant, maar werd vaak gebruikt als interieurontwerpelement. Meestal gemaakt van hout, versierd met diverse materialen, schilderijen of stoffen was (en is nog steeds) een heel uniek soort interieurontwerp. In de komende eeuwen is de schermruimtafdeling veranderd en begon de actuele interieurontwerpen te volgen. In de laatste eeuw werd zijn decoratieve karakter vervangen door een kenmerk, die belangrijker werd: functionaliteit. In de afgelopen decennia werden kamerschermen geproduceerd uit verschillende materialen zoals metaal, hout of glas. Zeker, een interessant type vouw kamerschermen zijn deze met gedrukte foto's op hen - ze geven zeker meer arrangement mogelijkheden. Ons brede aanbod van kamerschermen in verschillende kleuren en met verschillende motieven helpt u om uw interieur te metamorfosen!