-30% OP KAMERSCHERMEN

Aanbieding geldig tot 22.07.2024

Kamerschermen

Functionaliteit en decoratie in één? Het is mogelijk met bimago kamerschermen! Dit is een geweldige manier om kamers optisch te verdelen: een kamerscherm scheidt met succes de kitchenette van de zithoek in de woonkamer of het bureau van het bed in een studio-appartement. Het zal ook perfect zijn voor kleedkamers, in schoonheidssalons of dokterspraktijken! Door de solide constructie van houten kamerschermen en decoratieve print heb je er lang plezier van. Bekijk kamerschermen op bimago - een modieus en functioneel accessoire, niet alleen voor je huis.


Kamerscherm

Kamerschermen kunnen een goede keuze zijn om elk type interieur te verfraaien. Ze zullen geweldig niet alleen thuis, maar ook in diensten zoals schoonheidssalons of winkels presenteren. Kamerscherm kan op een zeer delicate manier minder elegante delen van je huis maskeren. Vouwschermen hebben een belangrijke pragmatische functie. Ze kunnen interieurs verdelen en een speciale, toegewijde ruimte creëren (als u bijvoorbeeld tussen de kitchenette en de woonkamer zet). Hongerig van ruimteverdelingsideeën? Bekijk de bimago collectie en inspireer jezelf! U kunt het vouwscherm in uw huisinterieurs zoals woonkamer, slaapkamer, hal of uw kinderkamer gebruiken. Room divider scherm is ook een goed idee om de ruimte in commerciële ruimten te verdelen. Schoonheidssalon, dokterkantoor, restaurants of wachtkamers - op zoveel verschillende plaatsen verdelen ruimtes met decoratieve schermen niet alleen een elegante, maar ook praktische oplossing. Kamerschermen kunnen ook een manier zijn om uw kleedkamer, garderobe of opslagkast te maskeren. Terwijl het pragmatische gebruik van de kamerscherm wordt overwogen, is het de moeite waard om te zoeken naar vouwschermruimte-verdelers, die naast hun praktische functie ook een aantrekkelijke decoratie zijn die aansluit bij onze inrichting.

Kamerschermen hout

Room dividersbehoren tot verzameling van decoraties in grotere grootte en ze kunnen uw interieurontwerp volledig veranderen. Daarom is het een goed idee om te zoeken naar schermverdeler, dat is een van de soort en uniek. Op de bimago galerij vindt u duurzame houten vouwkamer verdelers met gedrukte patronen, die zijn geïnspireerd op de nieuwste interieurontwerpen. Roomdividers zullen een uitstekende decoratie zijn in stijlvolle en moderne interieurs. Orginally designed room divider zal er niet alleen uitzien in je woonkamer of slaapkamer, maar ook in de schoonheidssalon of in de kantoormuur. Elegant en trendy kamer scherm zal geweldig in interieurs, die worden gehouden in gelijkaardige of helderdere kleuren. Dankzij deze keuze garandeert u dat uw interieur een samenhang heeft van een uitstekende regeling. Controleer nieuwe collecties van kamerschermen op bimago winkel en creëer inspirerende sfeer in uw appartement of kantoor.

Verbazingwekkende houten kamerschermen op de bimago galerie

Room dividers zijn een nieuw idee voor de verbetering van het huisontwerp op de bimago gallery. Op onze site vindt u houten schermen, die een uitstekende en duurzame inrichting in uw huis kunnen zijn. Op kamerschermen hebben we verschillende originele motieven gedrukt door middel van interlining doek. Decoratieve kamerschermen worden dubbelzijdig afgedrukt, zodat u gemakkelijk uw interieur kunt aanpassen. Op bimago winkel kunt u kamerscherm hout vinden, die kunnen bestaan uit 3 of 5 panelen. Elk van de afmetingen van het paneel is: 45x172 cm. Panelen zijn in één stuk met meerdere metalen scharnieren verbonden en dankzij hen kunt u het scherm op een makkelijke en comfortabele manier opvouwen. Elke kamer scheidingszijde is afgewerkt met satijnmateriaal, dat ziet er erg elegant uit en elegant. Dividers voor kamers worden op kleine benen geplaatst om uw vloer tijdens de beweging te beschermen. U vindt houten kamerafdelingen in originele stijl in onze laatste bimago collectie!

Roomdividers- praktisch en modern type decoratie

Room divider werd uitgevonden in China en het kwam waarschijnlijk in Europa in de 16e eeuw. Sinds die tijd werd het populair in vele paleizen en rijke huizen. Bewegbare, kleine muur werd een goed idee voor degenen die hun ruimte tijdelijk willen verdelen. Ruimteverdeling, heeft een pragmatische kant, maar werd vaak gebruikt als interieurontwerpelement. Meestal gemaakt van hout, versierd met diverse materialen, schilderijen of stoffen was (en is nog steeds) een heel uniek soort interieurontwerp. In de komende eeuwen is de schermruimtafdeling veranderd en begon de actuele interieurontwerpen te volgen. In de laatste eeuw werd zijn decoratieve karakter vervangen door een kenmerk, die belangrijker werd: functionaliteit. In de afgelopen decennia werden kamerschermen geproduceerd uit verschillende materialen zoals metaal, hout of glas. Zeker, een interessant type vouw kamerschermen zijn deze met gedrukte foto's op hen - ze geven zeker meer arrangement mogelijkheden. Ons brede aanbod van kamerschermen in verschillende kleuren en met verschillende motieven helpt u om uw interieur te metamorfosen!

Decoratieve kamerschermen voor de kamer

Schermen zijn geschikt voor vrijwel elk interieur, zowel thuis als in commerciële ruimtes. Een kamerscherm kan op subtiele wijze minder elegante delen van de kamer verbergen. Het kan de kamer ook functioneel verdelen, waardoor een speciale ruimte ontstaat, bijvoorbeeld tussen de kitchenette en de woonkamer. Goedkope kamerschermen zijn een ideale manier om opvallende veranderingen aan te brengen in uw appartement of kantoor. Er is veel inspiratie over het gebruik van een kamerscherm. Schermen voor de woonkamer, slaapkamer, kinderkamer of hal zijn slechts enkele mogelijkheden waarbij ze een perfecte aanvulling zullen zijn op de kamer. De noodzaak om verdeeldheid te benadrukken is ook belangrijk in commerciële gebouwen. Dokterspraktijken, schoonheidssalons, wachtkamers of restaurants: op deze plaatsen is het scheiden van grotere ruimtes met behulp van een kamerscherm een praktische en elegante oplossing. Een decoratief kamerscherm met een smaakvolle print en prachtige kleuren wordt zeker een sfeervol meubelstuk. Het kan ook worden gebruikt als element dat de binnenkant van kasten, planken of een kledingkast bedekt. Wanneer we het praktische gebruik van kamerschermen overwegen, is het de moeite waard er een te kiezen die, naast zijn functies, ook een interessante decoratie zal zijn en een passend element bij de inrichting van onze kamer.

Bij bimago presenteren we decoratieve kamerschermen met originele prints met bloemen, landschappen en andere patronen. Dit product zal zeker liefhebbers van moderne en originele accessoires aanspreken. Een kamerscherm op bimago is een opvallende toevoeging aan elk interieur. Wij nodigen u uit om de verbazingwekkende collectie decoratieve kamerschermen in bimago te bekijken.

Kamerschermen voor de woonkamer, slaapkamer, kantoor

Kamerschermen zijn grootschalige decoraties en kunnen daarom de inrichting van een bepaalde kamer veranderen. Daarom is het de moeite waard om het kamerscherm een uniek uiterlijk te geven. In de bimago galerij vind je stevige, houten kamerschermen met gedrukte patronen. De kamerschermen zijn voorzien van moderne ontwerpen geïnspireerd op de laatste trends. Om deze reden zullen decoratieve kamerschermen een perfecte aanvulling zijn op moderne, modernistische of loftinterieurs. Een groot kamerscherm maakt het ruime interieur gezelliger. Een decoratieve print zal een modern interieur helpen diversifiëren. De woonkamer is een ruimte waar meerdere functies gecombineerd worden. Met een woonkamerscherm scheidt u uw thuiskantoor eenvoudig van de loungeruimte. Het kan worden gebruikt als een interessante achtergrond naast een tafel of bank. Een origineel ontworpen kamerscherm zal perfect staan in een kamer, kantoor of schoonheidssalon. Stijlvolle en elegante accessoires zijn interessante decoratieve toevoegingen met een groot potentieel. Het houten kamerscherm heeft een stabiele structuur en kan ons lang van dienst zijn. In interieurs met gelijksoortige of lichtere kleuren adviseren wij een kamerscherm te combineren met een originele print. Hierdoor krijgen we een samenhangend arrangement waarin het kamerscherm een origineel decoratief accent zal zijn.

Een hoog kamerscherm kan ook een jeugd- of kinderkamer aankleden. In onze winkel vind je patronen geïnspireerd op straatkunst en kleurrijke bloemen die perfect bij dergelijke kamers passen. Als onze kinderen een kamer delen, maar soms toch wat privacy willen, is het de moeite waard om ze een kamerscherm te geven. Je kunt de kamer dan in twee delen verdelen of het slaapgedeelte scheiden van het bureau of speelgedeelte. Bekijk de collectie kamerschermen in de bimago galerij en creëer een inspirerend arrangement in uw appartement, kantoor of studeerkamer.

Houten kamerschermen

Kamerschermen zijn een echte nieuwigheid in de bimago galerij. Ons aanbod omvat massief houten kamerschermen die een fenomenale decoratie in uw kamer kunnen worden. Op de kamerschermen is een foto afgedrukt op non-woven canvas. Het kamerscherm is dubbelzijdig bedrukt. Dankzij dit is het zeer verstelbaar en gemakkelijk in te passen in het interieur van het appartement. In onze winkel vindt u meer dan 1.000 ontwerpen kamerschermen. In de bimago galerij kunt u een kamerscherm bestellen dat uit drie of vijf delen bestaat. Elk segment heeft de afmetingen 45x172 cm. Door de hoge hoogte kunt u de paskamer in een dokterspraktijk of winkel afkamerschermen. De segmenten in het kamerscherm zijn verbonden met metalen scharnieren, waardoor het gemakkelijk op te vouwen is. Hetzelfde patroon in het decoratieve kamerscherm is verkrijgbaar in een product met vijf en drie segmenten. Grotere houten kamerschermen hebben een totale breedte van 225 cm, waardoor ze het slaapgedeelte succesvol kunnen scheiden van de rest van de kamer in de studio. Dit zorgt voor privacy in een eenkamerappartement of studio-appartement. Het woonkamerscherm zal prima werken in de 3-segmentversie. In een multifunctioneel interieur zal het de afzonderlijke delen van de kamer perfect van elkaar scheiden. Elk kamerscherm vereist geen montage en is gemakkelijk te vervoeren en op te bergen. Kamerkamerschermen in de bimago galerij zijn gemaakt van massief hout bedekt met bedrukte non-woven stof. De zijkanten zijn bedekt met satijnmateriaal, wat zorgt voor een elegante afwerking. De resulterende zwarte omwikkelingen rond de prints benadrukken het decoratieve karakter van het kamerscherm. Bovendien is hij op poten gemonteerd, waardoor zowel het kamerschermoppervlak als de vloer bekamerschermd zijn bij verplaatsing. Houten kamerschermen in decoratieve stijl zijn een geweldige manier om het interieurontwerp te diversifiëren. Ons aanbod omvat bijzondere ontwerpen die bij elk interieur passen. Bekijk goedkope kamerschermen in de bimago galerij.

Zwart kamerscherm

Het kamerscherm komt uit China en verscheen in de 16e eeuw in Europa. Sindsdien is het een populair meubelelement geworden in rijke huizen en paleizen. Een kleine, verplaatsbare wand bleek een perfecte oplossing om de ruimte tijdelijk op te delen en bruikbare zones te scheiden. Zo’n wit kamerscherm was ook bedoeld om te bekamerschermen tegen tocht. Naast de praktische functies werd het kamerscherm ook gebruikt als kamerdecoratie. Meestal gemaakt van hout, later versierd met verschillende materialen, stoffen of schilderijen, vormde het een originele decoratie van de kamers. Decoratieve kamerschermen in de 18e eeuw waren versierd met goud en andere kostbare materialen. In de daaropvolgende eeuwen evolueerde het kamerscherm en paste het zich aan de huidige trends aan. In de vorige eeuw maakte decorativiteit plaats voor functionaliteit en kreeg uiteindelijk de uitstraling van een eenvoudige houten scheidingswand. De afgelopen decennia is de mode opnieuw geïnteresseerd geraakt in de mogelijkheden van kamerschermen. Sindsdien konden kamerschermen van verschillende materialen worden gemaakt: hout, metaal, glas. Een interessante variëteit zijn kamerschermen met afgedrukte foto's, waardoor deze decoratie een breed scala aan mogelijkheden biedt. Bij bimago vind je decoratieve kamerschermen met verschillende patronen, verschillende kleuren of in zwarte, grijze of witte tinten. Dankzij een ruime keuze aan kamerschermen qua motieven, kleuren en patronen kunt u de indeling van elke kamer veranderen. Decoratief kamerscherm voor een lage prijs - bekijk ons aantrekkelijke aanbod.

Goedkoop kamerscherm

Een kamerscherm is een bijzondere oplossing die veel voordelen biedt. Zoals u al weet, kan het met succes worden gebruikt om een kamer in verschillende zones te verdelen. Dit is echter niet de enige toepassing. Schermen werken trouwens ook prima als decoratieve elementen. Het is een originele decoratie die je niet in elk huis aantreft - het is een trend die nog steeds niet zo populair is als hij verdient. Belangrijk is dat dit soort producten, in tegenstelling tot wat het lijkt, niet alleen in ruime interieurs werken. Als u wilt, kunt u eenvoudig een kamerscherm kopen voor een kleine kamer, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het beperken van de hoeveelheid vrije ruimte. Hoe is dit mogelijk? Je vindt modellen bestaande uit 5 of 3 delen. U bepaalt welke variant het beste aansluit bij uw verwachtingen en behoeften.

Wit kamerscherm

Bent u bang dat een decoratief kamerscherm met een karakteristiek patroon in intense kleuren de harmonie in de kamer verstoort? Als dat zo is, is een goede keuze er een in een minder gewaagde, universele tint. Wij raden vooral een wit kamerscherm aan. Het ziet er uiterst stijlvol uit en kan gemakkelijk aan vrijwel elk arrangement worden aangepast. Het maakt niet uit of je interieur modern, vintage of boho is. Een wit kamerscherm is de beste keuze als je geen risico wilt nemen. Het is de moeite waard om te benadrukken dat u bij Bimago elegante producten vindt die er erg goed uitzien. Dit zijn geen oude kamerschermen, die zwaar waren, niet erg mooi, en sommige waren ook niet erg duurzaam. Wanneer u bij bimago koopt, bent u verzekerd van hoge kwaliteit. De producten in ons aanbod zijn met zorg gemaakt, van geselecteerde materialen. Hierdoor zijn we er zeker van dat het gekochte kamerscherm u lang van dienst zal zijn.

Kamerscherm voor thuis en meer

Elk houten kamerscherm uit het assortiment (met een zeer duurzame structuur) zal niet alleen thuis perfect werken. Steeds vaker worden bimago-producten ook gebruikt in bijvoorbeeld cafés, restaurants, massagesalons, schoonheidssalons of kappers. We hebben esthetische kamerschermen die het interieurontwerp niet negatief beïnvloeden - integendeel, ze laten de kamers er veel beter en modieuzer uitzien. Daarom kan een kamerscherm prima functioneren op een openbare plek, waarbij de manier van opstelling een uiterst belangrijke rol speelt. Met zijn hulp kunt u eenvoudig meer privacy en intimiteit bieden. Het is ook de moeite waard om het voor op kantoor te kopen als de mensen die daar werken moeite hebben zich te concentreren op het vervullen van hun taken. Door het plaatsen van kamerschermen krijgt iedereen een stukje eigen ruimte waar hij zich volledig op zijn gemak en tegelijkertijd veilig kan voelen. Vergeet niet dat je dankzij dergelijke decoratieve elementen elk interieur gemakkelijk en zonder uitzondering kunt veranderen. Plaats het kamerscherm gewoon op de juiste plek en zie hoeveel er is veranderd.

Functionaliteit en decoratie in één? Het is mogelijk met bimago kamerschermen! Dit is een geweldige manier om kamers optisch te verdelen: een kamerscherm scheidt met succes de kitchenette van de zithoek in de woonkamer of het bureau van het bed in een studio-appartement. Het zal ook perfect zijn voor kleedkamers, in schoonheidssalons of dokterspraktijken! Door de solide constructie van houten kamerschermen en decoratieve print heb je er lang plezier van. Bekijk kamerschermen op bimago - een modieus en functioneel accessoire, niet alleen voor je huis.

Kamerscherm

Kamerschermen kunnen een goede keuze zijn om elk type interieur te verfraaien. Ze zullen geweldig niet alleen thuis, maar ook in diensten zoals schoonheidssalons of winkels presenteren. Kamerscherm kan op een zeer delicate manier minder elegante delen van je huis maskeren. Vouwschermen hebben een belangrijke pragmatische functie. Ze kunnen interieurs verdelen en een speciale, toegewijde ruimte creëren (als u bijvoorbeeld tussen de kitchenette en de woonkamer zet). Hongerig van ruimteverdelingsideeën? Bekijk de bimago collectie en inspireer jezelf! U kunt het vouwscherm in uw huisinterieurs zoals woonkamer, slaapkamer, hal of uw kinderkamer gebruiken. Room divider scherm is ook een goed idee om de ruimte in commerciële ruimten te verdelen. Schoonheidssalon, dokterkantoor, restaurants of wachtkamers - op zoveel verschillende plaatsen verdelen ruimtes met decoratieve schermen niet alleen een elegante, maar ook praktische oplossing. Kamerschermen kunnen ook een manier zijn om uw kleedkamer, garderobe of opslagkast te maskeren. Terwijl het pragmatische gebruik van de kamerscherm wordt overwogen, is het de moeite waard om te zoeken naar vouwschermruimte-verdelers, die naast hun praktische functie ook een aantrekkelijke decoratie zijn die aansluit bij onze inrichting.


Kamerschermen hout

Room dividersbehoren tot verzameling van decoraties in grotere grootte en ze kunnen uw interieurontwerp volledig veranderen. Daarom is het een goed idee om te zoeken naar schermverdeler, dat is een van de soort en uniek. Op de bimago galerij vindt u duurzame houten vouwkamer verdelers met gedrukte patronen, die zijn geïnspireerd op de nieuwste interieurontwerpen. Roomdividers zullen een uitstekende decoratie zijn in stijlvolle en moderne interieurs. Orginally designed room divider zal er niet alleen uitzien in je woonkamer of slaapkamer, maar ook in de schoonheidssalon of in de kantoormuur. Elegant en trendy kamer scherm zal geweldig in interieurs, die worden gehouden in gelijkaardige of helderdere kleuren. Dankzij deze keuze garandeert u dat uw interieur een samenhang heeft van een uitstekende regeling. Controleer nieuwe collecties van kamerschermen op bimago winkel en creëer inspirerende sfeer in uw appartement of kantoor.

Verbazingwekkende houten kamerschermen op de bimago galerie

Room dividers zijn een nieuw idee voor de verbetering van het huisontwerp op de bimago gallery. Op onze site vindt u houten schermen, die een uitstekende en duurzame inrichting in uw huis kunnen zijn. Op kamerschermen hebben we verschillende originele motieven gedrukt door middel van interlining doek. Decoratieve kamerschermen worden dubbelzijdig afgedrukt, zodat u gemakkelijk uw interieur kunt aanpassen. Op bimago winkel kunt u kamerscherm hout vinden, die kunnen bestaan uit 3 of 5 panelen. Elk van de afmetingen van het paneel is: 45x172 cm. Panelen zijn in één stuk met meerdere metalen scharnieren verbonden en dankzij hen kunt u het scherm op een makkelijke en comfortabele manier opvouwen. Elke kamer scheidingszijde is afgewerkt met satijnmateriaal, dat ziet er erg elegant uit en elegant. Dividers voor kamers worden op kleine benen geplaatst om uw vloer tijdens de beweging te beschermen. U vindt houten kamerafdelingen in originele stijl in onze laatste bimago collectie!

Roomdividers- praktisch en modern type decoratie

Room divider werd uitgevonden in China en het kwam waarschijnlijk in Europa in de 16e eeuw. Sinds die tijd werd het populair in vele paleizen en rijke huizen. Bewegbare, kleine muur werd een goed idee voor degenen die hun ruimte tijdelijk willen verdelen. Ruimteverdeling, heeft een pragmatische kant, maar werd vaak gebruikt als interieurontwerpelement. Meestal gemaakt van hout, versierd met diverse materialen, schilderijen of stoffen was (en is nog steeds) een heel uniek soort interieurontwerp. In de komende eeuwen is de schermruimtafdeling veranderd en begon de actuele interieurontwerpen te volgen. In de laatste eeuw werd zijn decoratieve karakter vervangen door een kenmerk, die belangrijker werd: functionaliteit. In de afgelopen decennia werden kamerschermen geproduceerd uit verschillende materialen zoals metaal, hout of glas. Zeker, een interessant type vouw kamerschermen zijn deze met gedrukte foto's op hen - ze geven zeker meer arrangement mogelijkheden. Ons brede aanbod van kamerschermen in verschillende kleuren en met verschillende motieven helpt u om uw interieur te metamorfosen!

Decoratieve kamerschermen voor de kamer

Schermen zijn geschikt voor vrijwel elk interieur, zowel thuis als in commerciële ruimtes. Een kamerscherm kan op subtiele wijze minder elegante delen van de kamer verbergen. Het kan de kamer ook functioneel verdelen, waardoor een speciale ruimte ontstaat, bijvoorbeeld tussen de kitchenette en de woonkamer. Goedkope kamerschermen zijn een ideale manier om opvallende veranderingen aan te brengen in uw appartement of kantoor. Er is veel inspiratie over het gebruik van een kamerscherm. Schermen voor de woonkamer, slaapkamer, kinderkamer of hal zijn slechts enkele mogelijkheden waarbij ze een perfecte aanvulling zullen zijn op de kamer. De noodzaak om verdeeldheid te benadrukken is ook belangrijk in commerciële gebouwen. Dokterspraktijken, schoonheidssalons, wachtkamers of restaurants: op deze plaatsen is het scheiden van grotere ruimtes met behulp van een kamerscherm een praktische en elegante oplossing. Een decoratief kamerscherm met een smaakvolle print en prachtige kleuren wordt zeker een sfeervol meubelstuk. Het kan ook worden gebruikt als element dat de binnenkant van kasten, planken of een kledingkast bedekt. Wanneer we het praktische gebruik van kamerschermen overwegen, is het de moeite waard er een te kiezen die, naast zijn functies, ook een interessante decoratie zal zijn en een passend element bij de inrichting van onze kamer.

Bij bimago presenteren we decoratieve kamerschermen met originele prints met bloemen, landschappen en andere patronen. Dit product zal zeker liefhebbers van moderne en originele accessoires aanspreken. Een kamerscherm op bimago is een opvallende toevoeging aan elk interieur. Wij nodigen u uit om de verbazingwekkende collectie decoratieve kamerschermen in bimago te bekijken.

Kamerschermen voor de woonkamer, slaapkamer, kantoor

Kamerschermen zijn grootschalige decoraties en kunnen daarom de inrichting van een bepaalde kamer veranderen. Daarom is het de moeite waard om het kamerscherm een uniek uiterlijk te geven. In de bimago galerij vind je stevige, houten kamerschermen met gedrukte patronen. De kamerschermen zijn voorzien van moderne ontwerpen geïnspireerd op de laatste trends. Om deze reden zullen decoratieve kamerschermen een perfecte aanvulling zijn op moderne, modernistische of loftinterieurs. Een groot kamerscherm maakt het ruime interieur gezelliger. Een decoratieve print zal een modern interieur helpen diversifiëren. De woonkamer is een ruimte waar meerdere functies gecombineerd worden. Met een woonkamerscherm scheidt u uw thuiskantoor eenvoudig van de loungeruimte. Het kan worden gebruikt als een interessante achtergrond naast een tafel of bank. Een origineel ontworpen kamerscherm zal perfect staan in een kamer, kantoor of schoonheidssalon. Stijlvolle en elegante accessoires zijn interessante decoratieve toevoegingen met een groot potentieel. Het houten kamerscherm heeft een stabiele structuur en kan ons lang van dienst zijn. In interieurs met gelijksoortige of lichtere kleuren adviseren wij een kamerscherm te combineren met een originele print. Hierdoor krijgen we een samenhangend arrangement waarin het kamerscherm een origineel decoratief accent zal zijn.

Een hoog kamerscherm kan ook een jeugd- of kinderkamer aankleden. In onze winkel vind je patronen geïnspireerd op straatkunst en kleurrijke bloemen die perfect bij dergelijke kamers passen. Als onze kinderen een kamer delen, maar soms toch wat privacy willen, is het de moeite waard om ze een kamerscherm te geven. Je kunt de kamer dan in twee delen verdelen of het slaapgedeelte scheiden van het bureau of speelgedeelte. Bekijk de collectie kamerschermen in de bimago galerij en creëer een inspirerend arrangement in uw appartement, kantoor of studeerkamer.

Houten kamerschermen

Kamerschermen zijn een echte nieuwigheid in de bimago galerij. Ons aanbod omvat massief houten kamerschermen die een fenomenale decoratie in uw kamer kunnen worden. Op de kamerschermen is een foto afgedrukt op non-woven canvas. Het kamerscherm is dubbelzijdig bedrukt. Dankzij dit is het zeer verstelbaar en gemakkelijk in te passen in het interieur van het appartement. In onze winkel vindt u meer dan 1.000 ontwerpen kamerschermen. In de bimago galerij kunt u een kamerscherm bestellen dat uit drie of vijf delen bestaat. Elk segment heeft de afmetingen 45x172 cm. Door de hoge hoogte kunt u de paskamer in een dokterspraktijk of winkel afkamerschermen. De segmenten in het kamerscherm zijn verbonden met metalen scharnieren, waardoor het gemakkelijk op te vouwen is. Hetzelfde patroon in het decoratieve kamerscherm is verkrijgbaar in een product met vijf en drie segmenten. Grotere houten kamerschermen hebben een totale breedte van 225 cm, waardoor ze het slaapgedeelte succesvol kunnen scheiden van de rest van de kamer in de studio. Dit zorgt voor privacy in een eenkamerappartement of studio-appartement. Het woonkamerscherm zal prima werken in de 3-segmentversie. In een multifunctioneel interieur zal het de afzonderlijke delen van de kamer perfect van elkaar scheiden. Elk kamerscherm vereist geen montage en is gemakkelijk te vervoeren en op te bergen. Kamerkamerschermen in de bimago galerij zijn gemaakt van massief hout bedekt met bedrukte non-woven stof. De zijkanten zijn bedekt met satijnmateriaal, wat zorgt voor een elegante afwerking. De resulterende zwarte omwikkelingen rond de prints benadrukken het decoratieve karakter van het kamerscherm. Bovendien is hij op poten gemonteerd, waardoor zowel het kamerschermoppervlak als de vloer bekamerschermd zijn bij verplaatsing. Houten kamerschermen in decoratieve stijl zijn een geweldige manier om het interieurontwerp te diversifiëren. Ons aanbod omvat bijzondere ontwerpen die bij elk interieur passen. Bekijk goedkope kamerschermen in de bimago galerij.

Zwart kamerscherm

Het kamerscherm komt uit China en verscheen in de 16e eeuw in Europa. Sindsdien is het een populair meubelelement geworden in rijke huizen en paleizen. Een kleine, verplaatsbare wand bleek een perfecte oplossing om de ruimte tijdelijk op te delen en bruikbare zones te scheiden. Zo’n wit kamerscherm was ook bedoeld om te bekamerschermen tegen tocht. Naast de praktische functies werd het kamerscherm ook gebruikt als kamerdecoratie. Meestal gemaakt van hout, later versierd met verschillende materialen, stoffen of schilderijen, vormde het een originele decoratie van de kamers. Decoratieve kamerschermen in de 18e eeuw waren versierd met goud en andere kostbare materialen. In de daaropvolgende eeuwen evolueerde het kamerscherm en paste het zich aan de huidige trends aan. In de vorige eeuw maakte decorativiteit plaats voor functionaliteit en kreeg uiteindelijk de uitstraling van een eenvoudige houten scheidingswand. De afgelopen decennia is de mode opnieuw geïnteresseerd geraakt in de mogelijkheden van kamerschermen. Sindsdien konden kamerschermen van verschillende materialen worden gemaakt: hout, metaal, glas. Een interessante variëteit zijn kamerschermen met afgedrukte foto's, waardoor deze decoratie een breed scala aan mogelijkheden biedt. Bij bimago vind je decoratieve kamerschermen met verschillende patronen, verschillende kleuren of in zwarte, grijze of witte tinten. Dankzij een ruime keuze aan kamerschermen qua motieven, kleuren en patronen kunt u de indeling van elke kamer veranderen. Decoratief kamerscherm voor een lage prijs - bekijk ons aantrekkelijke aanbod.

Goedkoop kamerscherm

Een kamerscherm is een bijzondere oplossing die veel voordelen biedt. Zoals u al weet, kan het met succes worden gebruikt om een kamer in verschillende zones te verdelen. Dit is echter niet de enige toepassing. Schermen werken trouwens ook prima als decoratieve elementen. Het is een originele decoratie die je niet in elk huis aantreft - het is een trend die nog steeds niet zo populair is als hij verdient. Belangrijk is dat dit soort producten, in tegenstelling tot wat het lijkt, niet alleen in ruime interieurs werken. Als u wilt, kunt u eenvoudig een kamerscherm kopen voor een kleine kamer, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het beperken van de hoeveelheid vrije ruimte. Hoe is dit mogelijk? Je vindt modellen bestaande uit 5 of 3 delen. U bepaalt welke variant het beste aansluit bij uw verwachtingen en behoeften.

Wit kamerscherm

Bent u bang dat een decoratief kamerscherm met een karakteristiek patroon in intense kleuren de harmonie in de kamer verstoort? Als dat zo is, is een goede keuze er een in een minder gewaagde, universele tint. Wij raden vooral een wit kamerscherm aan. Het ziet er uiterst stijlvol uit en kan gemakkelijk aan vrijwel elk arrangement worden aangepast. Het maakt niet uit of je interieur modern, vintage of boho is. Een wit kamerscherm is de beste keuze als je geen risico wilt nemen. Het is de moeite waard om te benadrukken dat u bij Bimago elegante producten vindt die er erg goed uitzien. Dit zijn geen oude kamerschermen, die zwaar waren, niet erg mooi, en sommige waren ook niet erg duurzaam. Wanneer u bij bimago koopt, bent u verzekerd van hoge kwaliteit. De producten in ons aanbod zijn met zorg gemaakt, van geselecteerde materialen. Hierdoor zijn we er zeker van dat het gekochte kamerscherm u lang van dienst zal zijn.

Kamerscherm voor thuis en meer

Elk houten kamerscherm uit het assortiment (met een zeer duurzame structuur) zal niet alleen thuis perfect werken. Steeds vaker worden bimago-producten ook gebruikt in bijvoorbeeld cafés, restaurants, massagesalons, schoonheidssalons of kappers. We hebben esthetische kamerschermen die het interieurontwerp niet negatief beïnvloeden - integendeel, ze laten de kamers er veel beter en modieuzer uitzien. Daarom kan een kamerscherm prima functioneren op een openbare plek, waarbij de manier van opstelling een uiterst belangrijke rol speelt. Met zijn hulp kunt u eenvoudig meer privacy en intimiteit bieden. Het is ook de moeite waard om het voor op kantoor te kopen als de mensen die daar werken moeite hebben zich te concentreren op het vervullen van hun taken. Door het plaatsen van kamerschermen krijgt iedereen een stukje eigen ruimte waar hij zich volledig op zijn gemak en tegelijkertijd veilig kan voelen. Vergeet niet dat je dankzij dergelijke decoratieve elementen elk interieur gemakkelijk en zonder uitzondering kunt veranderen. Plaats het kamerscherm gewoon op de juiste plek en zie hoeveel er is veranderd.