inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 59€ Loyaliteitsprogramma
-50% op canvasafdrukken en fotobehang. Gratis levering boven 59€ Bekijk

Slaapkamer schermen

Filters

Filters

Type

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Beelddelen

Oriëntatie

Stijl

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

  1. 1
  2. 2
Voorbij zijn de dagen dat muren de enige manier waren om een ​​scheidingswand tussen twee kamers te creëren. Kamerschermen voor slaapkamers kunnen een statische scheidingswand tussen twee kamers creëren. Ze optimaliseren de ruimte, creëren nieuwe dynamiek in een open interieur en zorgen ervoor dat er geen concessies hoeven te worden gedaan aan stijl! We raden een bimago slaapkamerscherm aan, dat je zal helpen om je slaapkamer volledig te veranderen en er een designcharme aan toe te voegen!

Slaapkamerscherm

De slaapkamer is een plek voor rust en ontspanning, maar tegelijkertijd een ruimte die onmisbaar wordt geassocieerd met privacy en intimiteit. Het scheiden van verschillende functionele zones in deze kamer wordt vergemakkelijkt door een lichtgewicht, opvouwbaar en draagbaar slaapkamerscherm. Deze oplossing zal helpen om gemakkelijk een ruimte te creëren en deze aan te passen aan de huidige behoeften - het zal bijvoorbeeld de kaptafel bedekken, de kleedkamer vervangen of het bed van de kledingkast scheiden. In het aanbod van bimago vind je gemakkelijk en snel slaapkamerschermen met een motief dat perfect past bij de sfeer van de kamer en op maat gemaakt wordt naar de grootte van het interieur. U kunt kiezen voor decoratieve wanden bestaande uit drie en vijf elementen, verbonden met metalen, dubbelzijdige scharnieren. Ongeacht de keuze van het patroon, de kleur en de variant, u kunt er zeker van zijn dat dankzij de roomdivider uw slaapkamer een echte oase van rust wordt.

lees meer beschrijving verbergen

Decoratief scherm in de slaapkamer

Een scherm en een slaapkamer zijn een combinatie die niet mis kan gaan! Het is voldoende om een ​​patroon te vinden dat perfect harmonieert met de hele ruimte-indeling, en het visuele effect zal zeker verrukkelijk zijn. Vanwege het doel van dit interieur is het de moeite waard om te focussen op motieven die vrede en een klimaat van rust introduceren. Bloemen, oosterse mandala, abstracte afbeeldingen met gedempte kleuren, of misschien een mist in het bos, landschap met bergen of de zee in de hoofdrol? Een scherm in de slaapkamer past perfect bij elk van deze voorstellen. Als u echter niet van realistische foto's en kleurrijke patronen houdt, vindt u ook iets voor uzelf op bimago gallery. Een decoratief scherm met een patroon van stenen of houten planken zorgt voor een ietwat harde sfeer, maar vormt ook een veilige en minimalistische achtergrond voor de rest van het arrangement.