inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-50% op alle fotobehang Gratis levering boven 99€

Fotobehang provence

Filters

Filters

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Oriëntatie

Stijl

  • Toon meer stijlen

    Verberg extra stijlen

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Fotobehang Wooden Rainbow
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Old Pine
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Royal Wall
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Stone Fence
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Stone Structure
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Multi-colored Boards
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Park view
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Lavender postcard
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Wooden weave
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Grey Island
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Urban Cave
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Red Border
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Forest Farm
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Rustic Atmosphere
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang The Magical Gateway
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Stony Gracefulness
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Decorative Stone
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Stone wall
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Vintage garden
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Houten omheining
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
  1. 1
  2. 2
Hoe heerlijk is het om in Frankrijk te genieten van de charme van de Côte d'Azur... Met het Provençaalse fotobehang van bimago haal je gemakkelijk die speciale sfeer in huis! Het belangrijkste idee van de Provençaalse stijl is om je interieur gezelligheid, warmte en comfort te geven. Het Provençaalse fotobehang uit onze collectie bevat o.a. imitaties van hout en stenen of is op bloemen en idyllische landschappen geïnspireerd. Goed gekozen fotobehang zal je huis veranderen en komt het best tot zijn recht in de keuken of de woonkamer!

Provençaals fotobehang

Houd je van subtiele patronen en pastelkleuren? Dan hebben wij iets voor jou! De categorie fotobehang in Provençaalse stijl zal zeker uw aandacht trekken. Er zitten heel veel unieke wanddecoraties in, waarmee je elk arrangement snel kunt opfrissen. Provençaals fotobehang uit de bimago collectie zal het interieur veranderen, bovendien opfleuren en optisch vergroten. Blader door de beschikbare ontwerpen en je zult zien waarom ze zo populair zijn. Een fotobehang in Provençaalse stijl is een perfecte aanvulling op de vintage stijl, maar met een beetje fantasie kan je het gemakkelijk aanpassen aan een modernere kamer. Het werkt in de woonkamer, slaapkamer, eetkamer of kantoor - er zijn veel manieren om het te gebruiken.


 

Provençaalse stijl fotobehang

Het Provençaals fotobehang is delicaat, geïnspireerd door de natuur, maar tegelijkertijd karakteristiek. Plaats het gewoon op een muur in de kamer om een interessant effect te krijgen. Vergeet niet dat u uw bestelling eenvoudig kunt aanpassen aan individuele behoeften en voorkeuren. Hier kunt u fotobehang Provençaalse stijl kopen op vliesstof, maar ook in een zelfklevende uitvoering. Beide varianten worden gekenmerkt door duurzaamheid en weerstand tegen UV-stralen. Een Provençaals fotobehang zal vooral goed werken in interieurs die worden gedomineerd door natuurlijke materialen, bijvoorbeeld hout. Hiermee creëer je een uiterst prettige sfeer en verhuis je naar Frankrijk zonder je huis uit te gaan. Provençaals fotobehang is een perfecte keuze voor iedere liefhebber van natuur en mooie landschappen. Hun installatie is geen probleem, net als het verzorgen ervan. Het is vermeldenswaard dat de decoraties die beschikbaar zijn in bimago niet krimpen of uitrekken tijdens het plakken, en dat ze hun intense kleuren lang behouden. Haal de Provence in huis en creëer het arrangement waar je al lang van droomt!

Fotobehang raam met zicht op de Provence

De Provence is een buitengewoon pittoresk land in het zuidoosten van Frankrijk. Het wordt vooral geassocieerd met een idyllische sfeer, die niet alleen in de natuur, maar ook in huizen voelbaar is. Provençaalse arrangementen zijn een perfecte combinatie van bovengenoemde idylle en verfijnde romantiek. Geen wonder dat deze stijl steeds populairder wordt in Nederlandse huizen. Als je het op een snelle en gemakkelijke manier wilt krijgen, is het de moeite waard om wanddecoraties zoals Provençaals fotobehang te gebruiken. Het is een perfecte oplossing voor mensen die het interieur willen opfrissen zonder veel tijd en geld te besteden. Een Provençaals fotobehang is een decoratie die het interieur in een oogwenk zal veranderen en waarmee u uw huisgenoten mee kunt nemen naar de vredige en uiterst unieke sfeer van de Provence. Onder de decoraties zoals Provençaals fotobehang vind je niet alleen de natuurlijke witte steen die kenmerkend is voor deze arrangementstijl, maar ook bloemmotieven die duidelijk geassocieerd worden met deze regio van Frankrijk. Het is meestal paarse lavendel.

Interieurontwerp met Provençaals fotobehang

Een fotobehang in Provençaalse stijl is een oplossing die in bijna elke kamer zal werken. Hij zal prachtig staan in de woonkamer, de meest representatieve ruimte in huis of appartement. Het is het beste om het te combineren met natuurlijke materialen - voornamelijk hout, maar ook met romantische accessoires, bijvoorbeeld helder porselein, rieten manden of lampenkappen met een bloemmotief. Provençaalse muurschildering zal door zijn karakter ook goed staan in de slaapkamer. Het zal een rustige sfeer in de kamer brengen, wat bevorderlijk is voor rust en regeneratie. Deze decoratie komt het best tot zijn recht op de muur achter het bed. Het unieke karakter van een Provençaalse slaapkamer kan extra benadrukt worden door een houten bed Wij nodigen u van harte uit om kennis te maken met het unieke aanbod van Provençaals fotobehang in bimago. Hun brede selectie zal u zeker in staat stellen om een thema te kiezen dat de leden van het huishouden het beste zal aanspreken, en zal ook het arrangement benadrukken.