inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

De derde poster is gratis Aanbieding geldig tot 2024/06/18

Gangposters

Filters

Filters

Kleur

 • Toon meer kleuren

  Verberg extra kleuren

Oriëntatie

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Poster Blue Irises
vanaf
€ 9,23
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Laat stijlvolle decoraties je gasten verwelkomen vanaf de drempel van je huis! Posters van bimago fleuren elke gang op en brengen er design en stijl in. Ook in het geval van een gang of een hal kunnen posters aan de muur een ideale decoratie blijken te zijn. Een dergelijke decoratie zal versieren, maar zal tegelijkertijd niet het hele arrangement belasten. Bekijk de zorgvuldig geselecteerde galerij met posters, lijsten en passe-partout en kies je droomontwerp! Een poster voor de gang past bij elke stijl!

Posters voor de gang

De hal is een etalage van ons huis - hier verwelkomen we gasten, op wie we een eerste, goede indruk kunnen maken. Helaas is de indeling van dit interieur vaak willekeurig en ondoordacht. Hierdoor worden gangen vaak een gewoon, onderling verbonden interieur. Hoe verander je het? Zelfs met kleine maatregelen kun je de sfeer in een kamer volledig veranderen. Gangposters zijn een perfecte decoratie waarmee u ze kunt versieren, opfleuren en verfraaien. We nodigen u uit om de posters te zien die zijn gewijd aan de hal en de gang, die de moeite waard zijn om het interieur een kans te geven om te schitteren.

lees meer beschrijving verbergen

Gangposter in een gouden lijst of zilver, zwart, wit

Afhankelijk van de stijl van ons appartement, moet de hal harmonieus opgaan in de indeling van andere kamers. Met posters in onze hal kunnen we een eenvoudige en snelle verandering aanbrengen, waardoor we een uniek en individueel karakter in het interieur krijgen.

  :
 • In een zaal die is ingericht in een eclectische stijl, hebben we vaak elementen die, ondanks verschillende kleuren en stijlen, goed bij elkaar passen. De rode draad van het arrangement is vaak niet voor de hand liggend, dus het is de moeite waard om te wedden op posters met een origineel ontwerp. Speciale patronen voor de gang en hal zijn heldere decoraties die de kamer zullen opvrolijken.
 • In glamour en New Yorkse stijl is er geen gebrek aan chic en elegantie. Het luxueuze interieur van het appartement kan worden aangevuld door de opstelling van de hal met posters in een zilveren of gouden lijst. Hierdoor verwijzen ze niet alleen harmonieus naar het decor, maar fleuren ze ook elk interieur op met hun schittering.
 • Hoewel lichte kleuren veiliger zijn in een kleine kamer, kunnen donkere kleuren in de hal ook een goede keuze zijn. Het hangt allemaal af van de indeling in de kamer en de verlichting. Met grafietkleuren van posters kunt u zeker een stijlvolle opstelling van de hal en gang creëren. Het is echter de moeite waard eraan te denken dat het hand in hand moet gaan met de juiste verlichting en elementen die het interieur opfleuren, bijvoorbeeld een houten vloer. Zo'n opstelling zal onze hal opvallen in een ongebruikelijke, avant-gardistische stijl.
 • Scandinavische en minimalistische stijl zijn heldere, goed verlichte interieurs die direct aan de gangen zijn gewijd. Dankzij de originele posters in de gang en hal, kun je gemakkelijk de uniforme kleuren in het interieur doorbreken en decoraties toevoegen in een minimalistische, moderne stijl.
 • De gelukkigen die een appartement in huurkazernes en lofts hebben, kunnen unieke, originele arrangementen in hun interieur creëren. Hoge ruimtes, zichtbare installaties en bakstenen muren hebben een groot decoratief potentieel. Posters en andere wanddecoraties zullen de soberheid van het interieur doorbreken en het gezelliger maken. Het is de moeite waard om te kiezen voor minimalistische afbeeldingen die geweldig zullen werken in industriële arrangementen. Een poster bij de entree in de hal of hal zal zeker een goede eerste indruk maken.
 • Modern boho is een stijl die zowel in moderne gebouwen als in oude gebouwen geweldig werkt. Kleine accenten in fenomenale kleuren en etnische stijl kunnen het interieur betoveren. Gangposters in deze stijl zijn de perfecte manier om de etnische boho-stijl in ons huis te introduceren. Zo'n decoratie ziet er geweldig uit, omringd door weelderige vegetatie, macramé en andere decoraties.

Posters voor de hal en gang in elegante stijl

Er zijn verschillende ideeën voor het samenstellen van posters in de hal. Het is de moeite waard om te experimenteren met het rangschikken van decoraties, waardoor ons interieur een individueel karakter krijgt. Wat hang je aan de muur in de gang om ons arrangement te laten slagen? Het loont de moeite om posters te kiezen die iets zeggen over de leden van het huishouden. Zo creëer je een galerij met familiefoto's en unieke posters. Frames in dezelfde stijl maken zo'n wandsamenstelling buitengewoon elegant.
Meerdere posters kunnen in een lange gang worden opgehangen, waardoor het betere verhoudingen krijgt. In deze configuratie kunt u kiezen voor posters in vergelijkbare kleuren maar met verschillende motieven, waardoor we een interessante compositie in onze hal zullen krijgen.
Als we geen idee hebben om de ruimte boven de trap te versieren, dan past de poster hier perfect. Als we meer ruimte hebben, kunnen we één groter of meerdere ontwerpen kiezen. Posters kunnen op verschillende hoogtes worden opgehangen, afhankelijk van de afstand tot de afzonderlijke treden. Zo'n galerij met posters zal perfect diversifiëren het interieur van de hal en gang met trap.

Zie meer: ​​ fotobehang voor de hal, behang voor een hal, schilderijen voor een hal