inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

Kamerschermen -35% Aanbieding geldig tot 2024/05/27

Eenzijdige kamerschermen

Filters

Filters

Type

Kleur

 • Toon meer kleuren

  Verberg extra kleuren

Beelddelen

Oriëntatie

Stijl

 • Toon meer stijlen

  Verberg extra stijlen

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 34
 5. 65
Een kamerscherm verdeelt een grote ruimte, creëert kleine privacyzones en geeft stijl aan je inrichting. Of je nu een studio-appartement hebt of een huis met vijf slaapkamers, soms zijn de muren gewoon niet waar je ze nodig hebt! Eenzijdige kamerschermen van bimago zullen hier werken, en vanwege de verscheidenheid aan patronen, kan je ze gemakkelijk kiezen om bij jou interieurontwerp te passen! Met een eenzijdig kamerscherm verander je de indeling van de ruimte, creëer je extra privacy of maximaliseer je de opbergruimte.

Eenzijdig decoratief kamerscherm

Eenzijdige kamerschermen zijn een zeer praktische en smaakvolle toevoeging aan het interieur. Hun grote voordeel is dat ze klaar zijn om te worden gedemonteerd en geen montage nodig hebben. De verscheidenheid aan beschikbare patronen is ook betoverend: voor bloemenpatronen, via diegene die worden gedomineerd door bos of elementen retro voor degenen met een overvloed aan kleuren. Eenzijdige schermen, dankzij de hoge waterdichte, geurloze en niet-giftige materialen waarvan ze zijn gemaakt, zijn ook erg veilig.

lees meer beschrijving verbergen

Eenzijdige schermen voor thuis en kantoor

Een enkelzijdig scherm is een prima manier om de gewenste privacy te verkrijgen, zowel in het appartement, door zelfs de bedden of afzonderlijke delen van de kamer te scheiden, zonder dat er een scheidingswand moet worden gebouwd. Evenzo zal het in het kantoorscherm van elkaar worden gescheiden, waardoor werknemers gemoedsrust krijgen van geest en privacy. Naast deze praktische functie zijn enkelzijdige schermen echter ook een perfecte decoratie. Hoogwaardige bedrukking op canvas zal ongetwijfeld het karakter van het interieur benadrukken.