inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-40% op alle schilderijen BLACK SALE

Schilderijen voor de woonkamer

Filters

Filters

Type

Kleur

 • Toon meer kleuren

  Verberg extra kleuren

Beelddelen

Oriëntatie

Stijl

 • Toon meer stijlen

  Verberg extra stijlen

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Schilderij Dominant (1 Part) Wide
vanaf
€ 29,40
€ 49,00
-40%
Schilderij Prada Marfa (1 Part) Wide
vanaf
€ 15,33
€ 25,55
-40%
Schilderij World Map: The Dark Blue Depths
vanaf
€ 74,17
€ 123,62
-40%
Schilderij Map: Jackson Pollock inspiration
vanaf
€ 15,33
€ 25,55
-40%
Schilderij Boxing Gloves (1 Part) Vertical
vanaf
€ 15,33
€ 25,55
-40%
Schilderij Magic Magnolia (5 Parts) Wide
vanaf
€ 57,78
€ 96,31
-40%
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 6
 5. 9
Houd je van stijlvolle arrangementen? Schilderijen voor de woonkamer zijn een geweldige manier om elk interieur te benadrukken. Een brede selectie van thema's, kleuren en maten stelt je in staat om ze perfect op elkaar af te stemmen. Hoogwaardige canvasafdrukken van bimago krijgen de kans om echte kunstwerken te worden, je interieur te veranderen en het een uniek karakter te geven! In ons aanbod vind je zowel moderne schilderijen voor in de woonkamer als schilderijen geïnspireerd op retrostijl.

Moderne schilderijen voor de woonkamer

Moderne interieurs zijn elegante en stijlvolle arrangementen. Een terugkerend motief in zo'n kamer zijn heldere, gladde wanden die het optisch vergroten. Dus als u de eigenaar bent van een kleine woonkamer, zal een dergelijke esthetiek er zeker goed uitzien in uw appartement. Het is echter de moeite waard om een ​​beetje kleur in de kamer te brengen en tegelijkertijd een moderne stijl te behouden. Originele schilderijen voor de woonkamer zullen helpen bij zo'n metamorfose. Een kleurrijke abstractie, een wereldkaart of een landschap passen harmonieus bij het interieurarrangement. Een foto voor een moderne woonkamer kan verschillende motieven presenteren, maar het is de moeite waard om thematisch te verwijzen naar andere apparatuur en decoraties in de kamer. Abstracte patronen kunnen worden herhaald op kussens of potten, de wereldkaart zal er geweldig uitzien in de bedrijf van reissouvenirs. Dankzij deze combinatie zal een foto voor de woonkamer het interieur laten kenmerken door zowel individuele als moderne stijl. In bimago shop zie je interessante schilderijen aan de muur in je woonkamer en arrangementen met hun gebruik.

lees meer beschrijving verbergen

Welke foto voor de woonkamer? Abstractie of bloemen?

Dit seizoen laten we ons nog steeds inspireren door de natuur, daarom zijn natuurgerelateerde thema's nog steeds bepalend in het interieurontwerp. Een stijlvolle foto voor een woonkamer met bloemen geeft de kamer een elegante uitstraling en zal ook prachtige kleuren introduceren. De meest modieuze foto's voor de woonkamer kunnen landschappen, bomen en bloemen presenteren. Moderne wanddecoraties zijn niet alleen een stilleven van bloemen in een vaas. Prachtige schilderijen voor de woonkamer tonen kleurrijke bloemen in bijzondere collages. Decoraties met bloemen in de hoofdrol zullen zeker een geweldige aanvulling zijn op het interieur. Dergelijke decoratieve schilderijen voor de woonkamer presenteren een modern gezicht van een bloemmotief, dat met succes een avant-gardistisch karakter aan elk interieur zal toevoegen. Maar niet alleen een schilderij met bloemen kan in een modieuze woonkamer worden opgehangen. Abstracties genieten al jarenlang een niet aflatende belangstelling. Door het intrigerende patroon, het moderne formaat en de geweldige kleuren zijn abstracte schilderijen direct gewijd aan de woonkamer. Fans van deze stijl vinden in deze esthetiek een breed scala aan wanddecoraties. Als we een grotere woonkamer hebben, is het de moeite waard om te kiezen voor een meerdelig schilderij in een grotere afmeting. Landschappen zijn ook een onderwerp dat geweldig zal werken in zo'n interieur. Foto's voor de woonkamer met een prachtig uitzicht op zee, bos of bergen zullen brengen.

Een stijlvol plaatje voor de woonkamer - kies accessoires voor een elegant interieur

We kunnen zeggen dat de woonkamer het pronkstuk van ons huis is. Daarom selecteren we zorgvuldig meubels, apparaten en accessoires. We willen dat de indeling van de woonkamer onze gasten in verrukking brengt en tegelijkertijd elegant en gracieus is. Een stijlvolle foto aan de muur is de perfecte decoratie voor de woonkamer. Zo'n wanddecoratie moet opvallend zijn en tegelijkertijd het kleurenschema van een bepaalde kamer harmonieus aanvullen. Modieuze muurschilderingen voor de woonkamer kunnen zowel landschappen als bloemen presenteren, maar ook moderne abstracties. Het loont de moeite om een ​​schilderij voor de woonkamer te kiezen met uw favoriete motief, en hierdoor zullen we het interieur een meer eigen karakter geven.
Als we het interieur willen opfleuren, is het de moeite waard om lichte, parelmoeren of zilveren tinten te kiezen. Een schilderij in dergelijke kleuren is perfect voor een woonkamer in glamourstijl, het zal perfect harmoniëren met metalen oppervlakken en gouden decoratieve accenten. Een modern schilderij voor een woonkamer moet goed zichtbaar en opvallend zijn . Als we een groot interieur hebben, kunnen we kiezen voor een drieluik of een meerdelig schilderij. Zo'n afdruk op canvas wordt het middelpunt van de opstelling, waarnaar in andere elementen van de apparatuur kan worden verwezen. Ons aanbod omvat ook schilderijen op glas voor de woonkamer . Deze originele wanddecoraties overtuigen door hun bijzondere effect en zijn bestand tegen verkleuring en vocht. Een groot schilderij voor de woonkamer is een geweldige kans om onze favoriete kleuren in het interieur te integreren, het interieur op te fleuren en er tegelijkertijd een moderne stijl aan toe te voegen. Hieronder staan ​​enkele regels voor het ontwerpen van een woonkamer. kamerindeling met grotere schilderijen.

Grote schilderijen voor de woonkamer - tips over de inrichting van het interieur

Hoe de inrichting van de woonkamer zo inrichten dat een groot schilderij goed wordt weergegeven? Hier zijn enkele schilderideeën voor de woonkamer:

 • Moderne interieurs zijn ruim en goed verlicht, er is een monochromatische harmonie in en er zijn geen meubels die toevallig zijn. In zo'n interieur is een grote foto aan de muur in een vergelijkbaar kleurengamma de perfecte aanvulling. Elegante schilderijen voor de woonkamer in een grotere afmeting zullen onze gasten zeker bekoren.
 • Het is de moeite waard om grotere wanddecoraties boven de bank te hangen, waardoor we de zithoek in onze woonkamer benadrukken. Dergelijke schilderijen voor moderne interieurs zullen ook een perfecte gelegenheid zijn om ons favoriete thema en stijl te laten zien.
 • Als we een woonkamer met eetkamer hebben, is de plaats boven de eettafel perfect om een ​​grote afbeelding weer te geven. Deze positionering garandeert dat de decoratie vanaf elk punt in de kamer duidelijk zichtbaar zal zijn. In dit geval kunnen schilderijen voor de woonkamer een kleurrijk accent op de muur zijn.
 • Een groot schilderij in de woonkamer kan veel kleine decoratieve accenten vervangen. Kiezen we voor één maar fenomenale wanddecoratie, dan krijgt onze woonkamer een moderne en modieuze uitstraling. Panoramisch landschap, meerdelige abstractie of elegante bloemen zullen geweldig werken in een groot formaat. Wanddecoratie in de woonkamer wordt dankzij de schilderijen tegelijkertijd eenvoudig en effectief.


Zie meer: ​​fotobehang voor de woonkamer , behang voor de woonkamer , posters voor de woonkamer