inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-35% op alle schilderijen Gratis levering boven 99€ Actie is geldig nog: : :

Schilderij woonkamer

Filters

Filters

Type

Kleur

 • Toon meer kleuren

  Verberg extra kleuren

Beelddelen

Oriëntatie

Stijl

 • Toon meer stijlen

  Verberg extra stijlen

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 6
 5. 9
Houd je van stijlvolle arrangementen? Schilderijen voor de woonkamer zijn een geweldige manier om elk interieur te benadrukken. Een brede selectie van thema's, kleuren en maten stelt je in staat om ze perfect op elkaar af te stemmen. Hoogwaardige canvasafdrukken van bimago krijgen de kans om echte kunstwerken te worden, je interieur te veranderen en het een uniek karakter te geven! In ons aanbod vind je zowel moderne schilderijen voor in de woonkamer als schilderijen geïnspireerd op retrostijl.

Schilderijen voor woonkamer

Moderne interieurs zijn elegante en stijlvolle arrangementen. Schilderijen voor de woonkamer zijn een verzameling modieuze decoraties die perfect zijn voor een woonkamer. Een terugkerend motief in zo’n kamer zijn lichte, gladde wanden die deze optisch vergroten. Dus als u een kleine woonkamer heeft, zal deze esthetiek zeker goed tot zijn recht komen in uw appartement. Het is echter de moeite waard om een beetje kleur in de kamer te brengen en tegelijkertijd een moderne stijl te behouden. Originele schilderijen voor de woonkamer zullen nuttig zijn bij een dergelijke transformatie. Een kleurrijke abstractie, een wereldkaart of een landschap zullen het interieurontwerp harmonieus aanvullen. Een foto voor de woonkamer kan elk favoriet motief hebben. Een foto voor een moderne woonkamer kan verschillende motieven presenteren, maar het is de moeite waard om ze thematisch gerelateerd te maken aan andere apparatuur en decoraties in de kamer. Abstracte patronen kunnen worden herhaald op kussens of bloempotten, en een wereldkaart zal er geweldig uitzien, vergezeld van reissouvenirs. Bijzondere schilderijen voor de woonkamer, zoals abstracties of pop-art, zullen met deze combinatie in de woonkamer het interieur kenmerken door zowel een individuele als moderne stijl. In de bimago winkel kun je interessante schilderijen voor de woonkamer zien en arrangementen waarmee je ze gebruikt.


 

Mooie schilderijen woonkamer

Dit seizoen laten we ons nog steeds inspireren door de natuur en daarom domineren natuurgerelateerde motieven nog steeds het interieurontwerp. Een stijlvol schilderij voor de woonkamer met bloemen geeft de kamer een elegante uitstraling en voegt er prachtige kleuren aan toe. Het is de moeite waard om schilderijen met bloemmotieven te combineren met levende planten. De meest modieuze schilderijen voor de woonkamer kunnen landschappen, bomen en bloemen weergeven. Moderne wanddecoraties zijn niet alleen stillevens met bloemen in een vaas. Prachtige schilderijen voor de woonkamer presenteren kleurrijke bloemen in bijzondere collages. Decoraties waarin bloemen de hoofdrol spelen, zullen zeker een geweldige aanvulling zijn op het interieur. Een schilderij voor een woonkamer met bloemen zal geweldig werken in zowel moderne als meer klassieke interieurs. Dergelijke decoratieve schilderijen voor de woonkamer presenteren een moderne versie van een bloemmotief dat met succes het avant-garde karakter van het interieur zal benadrukken. In een modieuze woonkamer kan echter niet alleen een foto met bloemen worden opgehangen. Abstracties genieten al jaren een onverminderde belangstelling. Een intrigerend patroon, modern formaat en prachtige kleuren maken abstracte schilderijen perfect voor in de woonkamer. Liefhebbers van deze stijl vinden in deze esthetiek een breed scala aan wanddecoraties. Als we een grotere woonkamer hebben, is het de moeite waard om een uit meerdere delen bestaande, grotere foto te kiezen. U kunt ongebruikelijke afbeeldingen voor de woonkamer kiezen, d.w.z. patronen in gekke kleuren, moderne stijl of met dieren. Ook landschappen zijn een thema dat prima tot zijn recht komt in zo’n interieur.

Een stijlvol schilderij voor de woonkamer - kies accessoires voor een elegant interieur

Je zou kunnen zeggen dat de woonkamer de etalage van ons huis is. Om deze reden selecteren wij zorgvuldig meubels, apparatuur en accessoires. We willen dat de inrichting van de woonkamer de gasten verrukt en zowel elegant als sierlijk is. De perfecte decoratie voor de woonkamer is een stijlvolle muurschildering. In het geval van een woonkamer moet wanddecoratie de aandacht trekken en tegelijkertijd de kleuren van de kamer harmonieus aanvullen. Modieuze fotobehang voor de woonkamer in verschillende maten kunnen zowel landschappen en bloemen als moderne abstracties presenteren. Het is de moeite waard om een foto voor de woonkamer te kiezen met je favoriete motief, waardoor het interieur een meer individueel karakter krijgt.

Als we het interieur willen verlichten, is het de moeite waard om lichte, parel- of zilveren tinten te kiezen. Een foto in dergelijke kleuren is perfect voor een glamoureuze woonkamer, hij past perfect bij metalen oppervlakken en gouden decoratieve accenten. Een modern woonkamerschilderij op canvas moet goed belicht en opvallend zijn. Als we een groot interieur hebben, kunnen we kiezen voor een drieluik of een meerdelig schilderij. Zo'n print op canvas wordt het centrale punt van het arrangement, waarnaar we kunnen verwijzen in andere elementen van de uitrusting. Ons aanbod omvat ook schilderijen op glas voor de woonkamer. Deze unieke wanddecoraties verrassen door hun buitengewone werking en zijn bestand tegen verkleuring en vocht. Een groot schilderij voor de woonkamer is een geweldige kans om onze favoriete kleuren in het interieur te verwerken, het interieur op te fleuren en er een moderne stijl aan toe te voegen. Enerzijds zal zo'n schilderij op canvas het interieur een diepte van kleuren geven, anderzijds zullen ze met succes een centraal decoratief punt worden. Hieronder presenteren we enkele regels bij het ontwerpen van een woonkameropstelling met schilderijen van groter formaat.

Grote schilderijen woonkamer

Hoe het interieur van de woonkamer zo inrichten dat een groot schilderij goed zichtbaar is? Hier zijn enkele ideeën voor een schilderij voor de woonkamer:

 • Moderne interieurs zijn ruim en goed verlicht, er is monochromatische harmonie en geen enkel meubelstuk is toevallig. In zo'n interieur zal een groot schilderij aan de muur in een vergelijkbaar kleurengamma de perfecte aanvulling zijn. Voor zo’n woonkamer moeten huiskamerschilderijen goed tot hun recht komen.
 • Het loont de moeite om een grotere wanddecoratie boven de bank te hangen, waardoor we de ontspanningsruimte in onze woonkamer accentueren. Dergelijke schilderijen op canvas voor moderne interieurs zijn ook een ideale gelegenheid om ons favoriete motief en stijl te laten zien. Een ruimte met een dergelijke toevoeging zal met succes een meer intiem karakter krijgen.
 • Als we een woonkamer hebben die aansluit op de eetkamer, is de plek boven de eettafel perfect om een groot schilderij op te hangen. Deze locatie zorgt ervoor dat de decoratie vanaf elk punt in de kamer duidelijk zichtbaar is. In dit geval kunnen schilderijen voor de woonkamer een kleurrijk accent aan de muur zijn.
 • Een groot schilderij in de woonkamer kan veel kleine decoratieve accenten vervangen. Als we kiezen voor één spectaculaire wanddecoratie, krijgt onze woonkamer een moderne en modieuze uitstraling.
 • In elk huis zijn er foto's, decoraties en souvenirs die een thuisgalerij creëren. Het is de moeite waard om naast de foto een schilderij op canvas te hangen, dat benadrukt het karakter van de familiefoto's.
 • Een panoramisch landschap, meerdelige abstractie of decoraties met bloemmotieven zullen uitstekend werken in grote formaten. Wanddecoratie in de woonkamer dankzij schilderijen zal eenvoudig en effectief zijn.

Stijlvolle schilderijen voor in de woonkamer

Het lijdt geen twijfel dat elegante schilderijen voor de woonkamer het interieur kunnen veranderen, en het gebruik van arrangementtrucs kan het "WOW"-effect bovendien versterken. Een huis is echter meestal geen museum of kunstgalerie, dus de bewoners moeten zich gewoon goed voelen in de kamer en er aangenaam tijd doorbrengen. Bij het kiezen van stijlvolle schilderijen voor je woonkamer moet je jezelf afvragen of het idee je echt bevalt. Ondanks mode, suggesties van decorateurs en de mening van anderen. Wellicht zijn grote schilderijen voor in de woonkamer niets voor jou en hang je liever meerdere kleinere op, waardoor een originele wandcompositie ontstaat. Of misschien houdt u van eclecticisme en wilt u spelen met conventies door moderne woonkamerschilderijen, reproducties met klassieke decoraties of vintage meubels te combineren? In de bimago winkel vind je van elk van deze typen een afbeelding voor de woonkamer. Wees niet bang om de regels te overtreden, implementeer je eigen ideeën en probeer zelfs de meest gedurfde concepten. Onder onze producten vindt u decoraties die het ontwerp van uw ruimte met succes zullen verrijken. Je kunt immers elk schilderij na verloop van tijd door een ander vervangen of de decoratie in de woonkamer veranderen, afhankelijk van het seizoen of de huidige stemming.

Een idee voor een schilderij voor in de woonkamer

Stijlvolle schilderijen voor de woonkamer zijn de specialiteit van de bimago winkel, het aanbod omvat een collectie schilderijen die voor iedereen geschikt zijn. We beseffen dat het kiezen van de perfecte optie uit honderden aanbiedingen een echte uitdaging kan zijn. Als u geen idee heeft en inspiratie nodig heeft, maak dan gebruik van de mogelijkheid om naar onze bestsellers te zoeken. Daar vindt u wandafbeeldingen voor de woonkamer die geliefd zijn bij andere liefhebbers van perfect gedecoreerde interieurs en u zult zeker iets tegenkomen dat uw aandacht waard is. Een leuk idee voor een interieur is inspiratie met bloemmotieven of een modern schilderij op canvas met de natuur. De afgelopen seizoenen zijn doeken met een wild, Scandinavisch buitenleven, met minimalistische inscripties en graphics, maar ook kleurrijke abstracties een absolute hit. Architectonische, plantaardige en oosterse motieven, maar ook moderne schilderijen voor de woonkamer in de vorm van opvallende collages, zijn steevast populair. Ongeacht in welk voorstel uit de bestsellersectie u het meest geïnteresseerd bent, u kunt er zeker van zijn dat het daarmee versierde interieur zowel de leden van het huishouden als de gasten die uw woonkamer bezoeken, zal bekoren. Ontdek beeldcategorieën en geef uw ruimte een uniek karakter.

Een schilderij voor in de woonkamer op canvas

Een foto voor de woonkamer is een uiterst belangrijk decoratief element. Hier brengt u vooral uw vrije tijd door - zowel alleen als in het gezelschap van uw dierbaren. Daarom is het de moeite waard om ervoor te zorgen dat het interieur tegelijkertijd gezellig en elegant is. Met foto's voor de woonkamer van bimago kunt u dit effect bereiken. We hebben decoraties in lichte en donkere kleuren, dus je zult zeker iets voor jezelf vinden. Onze stijlvolle woonkamerschilderijen zijn gemaakt met behulp van verschillende technieken en tonen verschillende motieven. Daarom lijdt het geen twijfel dat u er een zult vinden die perfect bij het decor past. Wij bieden onder andere: moderne schilderijen voor de woonkamer die verrassen met ongebruikelijke oplossingen en originaliteit. Natuurlijk zijn we de liefhebbers van klassiekers en vintagestijl niet vergeten. Schilderijen in de woonkamer kunnen prachtig zijn, zie voor jezelf! Een schilderij voor de woonkamer gecombineerd met de keuken
Woonkamerfoto's zijn een uitgebreide categorie waarin je ook goede ideeën vindt voor de woonkamer aansluitend aan de keuken. Volgens sommigen is een dergelijk interieur wat veeleisender qua inrichting. Dit kan te wijten zijn aan het feit dat de kamer dan twee verschillende functies vervult, d.w.z. dat deze niet alleen wordt gebruikt voor ontspanning, maar ook voor het bereiden van maaltijden. Maar maak je geen zorgen, wij hebben op deze manier geschikte schilderijen voor in de woonkamer. Er zijn verschillende smaken, daarom breiden we de collectie voortdurend uit met nieuwe voorstellen - er zijn er al enkele tientallen. Elk woonkamerschilderij aangeboden door bimago is van hoge kwaliteit, UV-bescherming en een formaat dat is afgestemd op uw behoeften. De producten uit het assortiment zijn eenvoudig aan te passen aan uw eigen voorkeuren. Dit zorgt ervoor dat u tevreden zult zijn met de elegante schilderijen voor uw woonkamer. Denk je dat niets je meer kan verrassen? Bekijk moderne schilderijen voor de woonkamer en zie hoeveel je nog te ontdekken hebt!

Schilderijen voor de moderne woonkamers

De meest representatieve interieurs in huis vereisen een passende setting. De woonkamer, een plek voor vergaderingen, familiegesprekken en feesten, moet beschikken over stijlvolle accessoires die de juiste sfeer creëren. In onze collectie wandfoto's voor de woonkamer vind je decoraties die jouw interieur laten stralen. De eerste viool wordt hier gespeeld door canvasschilderijen voor de woonkamer met bloemen in verschillende kleuren, die een minimalistisch interieur zullen verlevendigen en er geweldig uit zullen zien in combinatie met levende planten. Ook modieuze muurfoto's voor de woonkamer, die de mooiste landschappen weergeven, zijn erg populair. Een dergelijke decoratie zal ontspanning bevorderen. Een alternatief kunnen wandafbeeldingen voor de woonkamer zijn, waarop kleurrijke abstracte motieven zijn afgebeeld. Een schilderij voor in de woonkamer met een intrigerend motief geeft je interieur een origineel karakter. Ongeacht het ontwerp dat u kiest, u kunt er zeker van zijn dat moderne woonkamerfoto's een combinatie zijn van grote esthetische waarde en hoge kwaliteit en precisie in de afwerking.

Grote schilderijen voor in de woonkamer

Het is de moeite waard om een groot schilderij in de woonkamer te gebruiken. Dankzij een dergelijke decoratie bereik je een nog spectaculairder effect. Grote schilderijen voor in de woonkamer zullen zeker de aandacht van uw gasten trekken. Je kunt kiezen voor een drieluik of schilderijen die uit nog meer delen bestaan. Zo'n schilderij voor de woonkamer kan een centraal ontwerppunt in de kamer worden, waarbij je andere interieurelementen kunt kiezen zodat ze een samenhangend geheel creëren. Boven de bank kunt u bijvoorbeeld een groot schilderij plaatsen: zo accentueert u de ontspanningsruimte in uw woonkamer. Dit is slechts een van de ideeën voor het gebruik van schilderijen voor een moderne woonkamer. Onder de meest modieuze schilderijen voor de woonkamer vindt u decoraties die passen bij moderne, Scandinavische, rustieke, Provençaalse, shabby chic en glamoureuze interieurs. Wij moedigen u aan om te putten uit de rijkdom aan patronen en kleuren en een uniek arrangement te creëren dankzij schilderijen voor de woonkamer!

Ongebruikelijke schilderijen voor de woonkamer

De woonkamer, het interieur dat de etalage van uw huis is, is de perfecte plek om wanddecoraties tentoon te stellen die uw persoonlijkheid, interesses en voorkeuren uitdrukken. Bij bimago vind je een collectie schilderijen voor de woonkamer waarmee je een smaakvol interieur kunt creëren. Het is de moeite waard om afstand te nemen van de patronen en ongebruikelijke schilderijen voor de woonkamer te kiezen. Eén van de oplossingen zijn abstracte motieven: intrigerende composities die de ontvanger de vrijheid laten om te interpreteren en nooit uit de mode raken. Als je de ruimte wilt verlevendigen en met positieve energie wilt vullen, kies dan voor ongebruikelijke muurschilderingen met gekke, luide kleuren. Een ander idee voor een foto voor de woonkamer zijn dierenmotieven. Bloemmotieven, zeegezichten, berg- en boslandschappen zullen het ook goed doen in de woonkamer. Ons aanbod is zo divers dat zelfs de meest veeleisende mensen iets voor zichzelf zullen vinden. Bimago heeft geen tekort aan bijzondere schilderijen voor de woonkamer, passend bij moderne, industriële, Scandinavische, maar ook boho en glamoureuze interieurs. Dankzij onze bijzondere muurschilderingen creëer je zeker een uniek arrangement!

Mooie schilderijen voor de woonkamer

Het is de moeite waard om grote decoraties in de woonkamer te gebruiken. Grote schilderijen voor in de woonkamer kunnen een interessant alternatief zijn voor meerdere kleinere wanddecoraties of andere interieuraccessoires. Stijlvolle foto's voor de woonkamer kun je op verschillende manieren gebruiken: ze kunnen bijvoorbeeld boven de bank worden geplaatst, wat de loungehoek extra in de kijker zet. Al onze muurschilderingen voor de woonkamer combineren een grote visuele waarde met hoge kwaliteit en precisie in de afwerking. Foto's voor de woonkamer zijn verkrijgbaar als canvasprints, premium prints of akoestische schilderijen. Je kunt kiezen tussen verschillende maten. Bekijk onze collectie woonkamerschilderijen en bestel jouw droomwanddecoratie!

Moderne schilderijen voor woonkamer

Moderne interieurs zijn elegante en stijlvolle arrangementen. Een terugkerend motief in zo'n kamer zijn heldere, gladde wanden die het optisch vergroten. Dus als u de eigenaar bent van een kleine woonkamer, zal een dergelijke esthetiek er zeker goed uitzien in uw appartement. Het is echter de moeite waard om een beetje kleur in de kamer te brengen en tegelijkertijd een moderne stijl te behouden. Originele schilderijen voor de woonkamer zullen helpen bij zo'n metamorfose. Een kleurrijke abstractie, een wereldkaart of een landschap passen harmonieus bij het interieurarrangement. Een foto voor een moderne woonkamer kan verschillende motieven presenteren, maar het is de moeite waard om thematisch te verwijzen naar andere apparatuur en decoraties in de kamer. Abstracte patronen kunnen worden herhaald op kussens of potten, de wereldkaart zal er geweldig uitzien in de bedrijf van reissouvenirs. Dankzij deze combinatie zal een foto voor de woonkamer het interieur laten kenmerken door zowel individuele als moderne stijl. In bimago shop zie je interessante schilderijen aan de muur in je woonkamer en arrangementen met hun gebruik.

Welke foto voor de woonkamer? Abstractie of bloemen?

Dit seizoen laten we ons nog steeds inspireren door de natuur, daarom zijn natuurgerelateerde thema's nog steeds bepalend in het interieurontwerp. Een stijlvolle foto voor een woonkamer met bloemen geeft de kamer een elegante uitstraling en zal ook prachtige kleuren introduceren. De meest modieuze foto's voor de woonkamer kunnen landschappen, bomen en bloemen presenteren. Moderne wanddecoraties zijn niet alleen een stilleven van bloemen in een vaas. Prachtige schilderijen voor de woonkamer tonen kleurrijke bloemen in bijzondere collages. Decoraties met bloemen in de hoofdrol zullen zeker een geweldige aanvulling zijn op het interieur. Dergelijke decoratieve schilderijen voor de woonkamer presenteren een modern gezicht van een bloemmotief, dat met succes een avant-gardistisch karakter aan elk interieur zal toevoegen. Maar niet alleen een schilderij met bloemen kan in een modieuze woonkamer worden opgehangen. Abstracties genieten al jarenlang een niet aflatende belangstelling. Door het intrigerende patroon, het moderne formaat en de geweldige kleuren zijn abstracte schilderijen direct gewijd aan de woonkamer. Fans van deze stijl vinden in deze esthetiek een breed scala aan wanddecoraties. Als we een grotere woonkamer hebben, is het de moeite waard om te kiezen voor een meerdelig schilderij in een grotere afmeting. Landschappen zijn ook een onderwerp dat geweldig zal werken in zo'n interieur. Foto's voor de woonkamer met een prachtig uitzicht op zee, bos of bergen zullen brengen.

Een stijlvol plaatje voor de woonkamer - kies accessoires voor een elegant interieur

We kunnen zeggen dat de woonkamer het pronkstuk van ons huis is. Daarom selecteren we zorgvuldig meubels, apparaten en accessoires. We willen dat de indeling van de woonkamer onze gasten in verrukking brengt en tegelijkertijd elegant en gracieus is. Een stijlvolle foto aan de muur is de perfecte decoratie voor de woonkamer. Zo'n wanddecoratie moet opvallend zijn en tegelijkertijd het kleurenschema van een bepaalde kamer harmonieus aanvullen. Modieuze muurschilderingen voor de woonkamer kunnen zowel landschappen als bloemen presenteren, maar ook moderne abstracties. Het loont de moeite om een schilderij voor de woonkamer te kiezen met uw favoriete motief, en hierdoor zullen we het interieur een meer eigen karakter geven. Als we het interieur willen opfleuren, is het de moeite waard om lichte, parelmoeren of zilveren tinten te kiezen. Een schilderij in dergelijke kleuren is perfect voor een woonkamer in glamourstijl, het zal perfect harmoniëren met metalen oppervlakken en gouden decoratieve accenten. Een modern schilderij voor een woonkamer moet goed zichtbaar en opvallend zijn . Als we een groot interieur hebben, kunnen we kiezen voor een drieluik of een meerdelig schilderij. Zo'n afdruk op canvas wordt het middelpunt van de opstelling, waarnaar in andere elementen van de apparatuur kan worden verwezen. Ons aanbod omvat ook schilderijen op glas voor de woonkamer . Deze originele wanddecoraties overtuigen door hun bijzondere effect en zijn bestand tegen verkleuring en vocht. Een groot schilderij voor de woonkamer is een geweldige kans om onze favoriete kleuren in het interieur te integreren, het interieur op te fleuren en er tegelijkertijd een moderne stijl aan toe te voegen. Hieronder staan enkele regels voor het ontwerpen van een woonkamer. kamerindeling met grotere schilderijen.