duizenden producten
van hoge kwaliteit
eenvoudig te monteren
bonussen voor abonnees

-35% op canvasafdrukken Aanbieding geldig tot 2021/05/17

Moderne schilderijen

Filters

Filters

Type

Kleur

 • Toon meer kleuren

  Verberg extra kleuren

Beelddelen

 • Laat meer onderdelen zien

  Verberg extra onderdelen

Oriëntatie

Stijl

 • Toon meer stijlen

  Verberg extra stijlen

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Hedendaagse kunst Bollen licht Schilderij Bollen licht
vanaf
€ 39,55
€ 60,85
Hedendaagse kunst Golden Lava Schilderij Golden Lava
vanaf
€ 67,15
€ 103,32
Muurschildering Gamma (1 Part) Vertical Schilderij Gamma (1 Part) Vertical
vanaf
€ 14,53
€ 22,36
Modern schilderij Telemark (1 Part) Vertical Schilderij Telemark (1 Part) Vertical
vanaf
€ 14,53
€ 22,36
Muurschildering Tango (5 Parts) Wide Brown Schilderij Tango (5 Parts) Wide Brown
vanaf
€ 67,15
€ 103,32
Hedendaagse kunst Ecstasy (1 Part) Vertical Schilderij Ecstasy (1 Part) Vertical
vanaf
€ 14,53
€ 22,36
Muurschildering Chasm (1 Part) Vertical Schilderij Chasm (1 Part) Vertical
vanaf
€ 14,53
€ 22,36
Modern schilderij Pearls (1 Part) Narrow Schilderij Pearls (1 Part) Narrow
vanaf
€ 37,31
€ 57,41
Decoratief schilderij Dream (1 Part) Narrow Schilderij Dream (1 Part) Narrow
vanaf
€ 37,31
€ 57,41
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 13
 5. 23

Moderne muurschilderingen met bloemen, landschappen en naakten

Moderne schilderijen worden steeds vaker gekozen als wandversiering, niet alleen door uitgesproken liefhebbers van hedendaagse kunst, maar ook door al diegenen die van mooie patronen houden en wat originaliteit in het interieur willen brengen.
Aanhangers van moderne kunstwerken waarderen ze enerzijds vanwege hun onconventionele karakter en anderzijds vanwege hun universaliteit. Je vindt er bijvoorbeeld schilderijen met bloemen, landschappen, naakten en portretten. De verscheidenheid aan thema's in deze werken is bijna onbeperkt. Hun gemeenschappelijke kenmerk is originaliteit in termen van compositie.
Een grote categorie moderne schilderijen zijn abstracties die geen specifiek thema hebben, zoals dieren, planten of stillevens. Vaak vind je originele vormen, geometrische figuren of veelkleurige vlekken die in een samenhangend geheel op de foto passen. Zo'n foto kan in bijna elke kamer worden opgehangen. Je hoeft je niet te beperken tot kleuren of stijl. De schijnbare mismatch tussen de abstractie en het interieur waarin het wordt getoond, kan zelfs een voordeel zijn van de hele opstelling.

Laat meer zien Laat minder zien

Moderne schilderijen voor de woonkamer aan de muur

Voor iedereen die van onconventionele oplossingen houdt, zijn moderne schilderijen een perfecte decoratie voor een woonkamer. Ze werken in minimalistische, Scandinavische, klassieke of loftinterieurs. Afhankelijk van het ontwerpdoel dat we in de woonkamer willen bereiken, kunnen we een afbeelding kiezen in intense kleuren of gemaakt met het gebruik van delicate pastelkleuren. Onthoud bij het nemen van een beslissing altijd dat de woonkamer de kamer is waar we overdag meestal de meeste tijd doorbrengen. Wanddecoraties moeten daarom goed passen bij onze voorkeuren om de ogen van de leden van het huishouden en de gasten te plezieren.
Het is het beste om een ​​grote, goed verlichte muur aan te duiden voor een modern schilderij in de woonkamer, bijvoorbeeld boven de bank of boven de tafel. Hierdoor komt de originele decoratie goed tot zijn recht. Een interessante keuze voor de woonkamer kunnen moderne drieluiken zijn, d.w.z. schilderijen die uit drie delen zijn samengesteld die een geheel vormen. Het drieluik wordt een indrukwekkende en karakteristieke decoratie die zelfs de meest minimalistische kamer zal verlevendigen. religieuze afbeeldingen unnen ook modern zijn - zo vaak al jaren aanwezig in huizen. Dit thema is niet alleen weggelegd voor klassieke interieurs. Door de juiste afbeelding te kiezen, combineert u gemakkelijk traditie met moderniteit.

Schilderijen voor moderne slaapkamers

Een van de meest populaire plekken om schilderijen in huis te tonen, is de slaapkamer, met name de muur boven of voor het bed. Het loont de moeite om de indeling van de slaapkamer bevorderlijk te maken voor ontspanning. Het is fijn om in slaap te vallen en wakker te worden als we omringd zijn door echte kunstwerken. Goed gekozen qua stijl en kleur, hebben ze een rustgevend en ontspannend effect.
Onder de moderne slaapkamerschilderijen vind je zwart-wit graphics, pastel abstracties of delicate bloemmotieven. De laatste ziet er geweldig uit tussen levende planten op vensterbanken of bloembedden. Steeds vaker vind je moderne schilderijen ook in de slaapkamers van jonge kinderen en tieners. Ouders besteden veel aandacht aan het inrichten van de leefruimte van hun kinderen. Moderne kunst kan verschijnen in plaats van of naast afbeeldingen van sprookjesfiguren of posters van favoriete sporters of zangers. Natuurlijk hoeven de plaatjes in een kinderkamer niet serieus te zijn. Kleurrijke afbeeldingen of afbeeldingen met een dierenthema zullen daar geweldig werken.