inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-35% op alle schilderijen Gratis levering boven 99€

Moderne schilderijen

Filters

Filters

Type

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Beelddelen

Oriëntatie

Stijl

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Schilderij Eerste golf
vanaf
€ 31,85
€ 49,00
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Hou je niet van saaie kamers? Waardeer je originele oplossingen? Met moderne schilderijen kunt u uw interieur veranderen in een originele ruimte. Ze benadrukken perfect niet alleen het karakter, maar vooral de levensstijl van de leden van het huishouden. Op moderne bimago schildrerijen vind je onder andere abstracte motieven, geometrische figuren, bloemen of schilderachtige landschappen. Kies een moderne fotobehang die perfect bij je past en geniet van het unieke interieur!

Modern schilderij met bloemen, landschappen en naakten

Moderne schilderijen worden steeds vaker gekozen als wanddecoratie, niet alleen door verklaarde liefhebbers van hedendaagse kunst, maar ook door iedereen die fantasievolle patronen waardeert en een beetje originaliteit in het interieur wil brengen. Aanhangers van moderne kunstwerken waarderen ze enerzijds om hun onconventionele karakter en anderzijds om hun universaliteit. Zo vind je er schilderijen met bloemen, landschappen, naakten en portretten. De verscheidenheid aan thema's die in deze werken aanwezig zijn, is bijna onbeperkt. Hun gemeenschappelijk kenmerk is originaliteit in termen van compositie. Een grote categorie moderne schilderijen zijn abstracties die geen specifiek motief voorstellen, zoals dieren, planten of stillevens. Vaak vind je er originele vormen, geometrische figuren of veelkleurige vlekken op, die op de foto in een samenhangend geheel passen. Zo'n foto kan in bijna elke kamer worden opgehangen. Je hoeft je niet te beperken tot kleuren of stijl. De schijnbare mismatch tussen de abstractie en het interieur waarin het wordt getoond, kan zelfs een voordeel zijn van de hele opstelling.


Moderne schilderijen aan de muur

Voor iedereen die van onconventionele oplossingen houdt, zijn moderne schilderijen een perfecte decoratie voor een woonkamer. Ze zullen werken in minimalistische, Scandinavische, klassieke of loft-interieurs. Afhankelijk van het opstellingsdoel dat we in de woonkamer willen bereiken, kunnen we een afbeelding kiezen in intense kleuren of gemaakt met het gebruik van delicate pastelkleuren. Houd er bij het nemen van een beslissing altijd rekening mee dat de woonkamer de kamer is waar we overdag meestal de meeste tijd doorbrengen. Wanddecoraties moeten daarom goed passen bij onze voorkeuren om de ogen van de leden van het huishouden te strelen en de gasten te verrassen. Voor een modern schilderij in de woonkamer kun je het beste een grote, goed verlichte muur aanwijzen, bijvoorbeeld boven de bank of boven de tafel. Hierdoor komt de originele decoratie goed tot zijn recht. Een interessante keuze voor de woonkamer kunnen moderne triptieken zijn, d.w.z. schilderijen samengesteld uit drie delen die een geheel vormen. Het drieluik zal een indrukwekkende en karakteristieke decoratie zijn die zelfs de meest minimalistische kamer zal verlevendigen. Religieuze schilderijen kunnen ook modern zijn - zo vaak jarenlang aanwezig in appartementen. Dit thema is niet alleen weggelegd voor klassieke interieurs. Door de juiste afbeelding te kiezen, kun je traditie eenvoudig combineren met moderniteit. Ben je op zoek naar meer inspiratie om je woonkamer in te richten, bekijk dan onze Pictures for the living room collectie. Je vindt er onder andere prachtige landschappen, abstracties of portretten die het interieur van uw appartement met succes zullen versieren.

Moderne slaapkamer schilderijen

Een van de meest populaire plekken om schilderijen in huis op te hangen is de slaapkamer, namelijk de muur boven of voor het bed. Het is de moeite waard om de inrichting van de slaapkamer bevorderlijk te maken voor ontspanning. Het is fijn om in slaap te vallen en wakker te worden als we omringd zijn door echte kunstwerken. Goed gekozen qua stijl en kleuren, zullen ze een kalmerend en ontspannend effect hebben. Onder de moderne schilderijen voor de slaapkamer vind je zwart-wit prints, pastel abstracties of delicate plantmotieven. De laatste ziet er geweldig uit tussen levende planten op vensterbanken of bloembedden. Steeds vaker vind je moderne schilderijen ook in de slaapkamers van jonge kinderen en tieners. Ouders besteden veel aandacht aan het inrichten van de leefruimte van hun kinderen. Moderne kunst kan daarom verschijnen in plaats van of naast afbeeldingen van sprookjesfiguren of posters van je favoriete atleten of zangers. De foto's in de kinderkamer hoeven natuurlijk niet serieus te zijn. Kleurrijke afbeeldingen of schilderijen met een dierenthema zullen daar geweldig werken.

Moderne schilderijen voor de keuken

De keuken is ook een geweldige plek om een modern schilderij op te hangen. Geweldige kleuren zullen het interieur zeker verlichten en zullen goed harmoniëren met witte meubelfronten. Moderne schilderijen voor in de keuken hoeven niet alleen culinaire motieven te presenteren, ook abstracties, bloemen of landschappen passen bij dit interieur. De wanddecoratie kan de plek naast de kasten versieren of boven de eettafel worden geplaatst. In ons aanbod vindt je schilderijen met verticale oriëntatie, maar ook horizontale en meerdelige afbeeldingen, waardoor we ze gemakkelijk kunnen aanpassen aan onze keuken. "