inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma
-40% op fotobehang tot 2023/01/26 Gratis levering boven 99€ Promotie verloopt: : :

Stilleven schilderijen

Filters

Filters

Type

Kleur

 • Toon meer kleuren

  Verberg extra kleuren

Beelddelen

 • Laat meer onderdelen zien

  Verberg extra onderdelen

Oriëntatie

Stijl

 • Toon meer stijlen

  Verberg extra stijlen

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Schilderij Gekruid
vanaf
€ 24,45
Schilderij Appel
vanaf
€ 23,96
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Vraag je je af hoe je het interieurontwerp snel en eenvoudig kunt veranderen? Bekijk de collectie stillevens. Je vindt er sappig fruit of kleurrijke kruiden die perfect zullen staan ​​in de keuken, maar ook in de eetkamer. op bimago hebben we ook aanbiedingen die zeker de aandacht zullen trekken van liefhebbers van koffie, wijn en Franse kaas. Het stillevenschilderij kan ook het interieur van cafés en restaurants versieren. De afbeelding van het stilleven zal passen bij zowel Provençaalse, rustieke als vintage en retro interieurs.

Stilleven schilderijen van fruit

Bij het organiseren van een gastronomisch etablissement is de passende inrichting uiterst belangrijk. De inrichting van het interieur is een zeer belangrijke kwestie waar klanten eerst aandacht aan besteden. Voor dit doel is het de moeite waard om te investeren in schilderijen met een stilleven, die op dergelijke plaatsen geweldig zullen werken. Mooie foto's van eten stimuleren de eetlust en stimuleren de consumptie. Onthoud, volgens het bekende principe van de maag naar het hart, dat eten begint met het zien en ruiken, dus de juiste toevoeging kan wonderen doen.
Bimago biedt aanbiedingen voor zelfs de meest veeleisende binnenhuisarchitecten. Sappige, kleurrijke groenten en kruiden sieren hartige gerechten, dus de afbeelding van deze ingrediënten weerspiegelt natuurlijk het karakter van het restaurant. Een interessant voorstel is een serie schilderijen met vers fruit die met succes in een café of banketbakkerij kunnen worden opgehangen. Afbeeldingen met fruit kunnen ook in uw keuken of eetkamer verschijnen. Hangend aan tafel zullen ze een samenhangend en smakelijk geheel creëren, dankzij dergelijke foto's waan je je in het beste restaurant ter wereld.

lees meer beschrijving verbergen

Schilderijen stilleven bloemen

Het thema van een stilleven met bloemen is een van de meest herkenbare thema's in de schilderkunst. Elke schilder die zijn carrière begon, leerde observatie door composities te schilderen die uit bloemen of vruchten bestaan. Schilderen met een stilleven is een klassieker die nooit uit de mode zal raken. Goed gekozen kleuren van muren en meubels komen overeen met het beeld en zorgen voor een samenhangende opstelling van de woonkamer of slaapkamer. Hoogwaardige print op canvas geeft de indruk van een echt schilderij. Stilleven hoeft niet saai en cliché te zijn. Moderne interpretaties van dit populaire motief zijn een interessant alternatief voor traditionele werken. Interessante, designercomposities van afbeeldingen zijn het kenmerk van het aanbod van bimago.