inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-35% op alle schilderijen Gratis levering boven 99€ Actie is geldig nog: : :

Kunstwerken van claude monet

Categorieën
Filters

Filters

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Oriëntatie

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Schilderij Water Lilies
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij The Japanese Bridge
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Val de Falaise en hiver
vanaf
€ 31,85
€ 49,00
Schilderij Nenufars (Water Lilies)
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Field with poppies
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij The three poplars, autumn
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Champ des Coquelicots
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Japanese Bridge
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Nympheas (Waterlillies)
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij The Seine at Vetheuil
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Saule pleureur
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Le Pont japonais
vanaf
€ 31,85
€ 49,00
Schilderij Nymphéas
vanaf
€ 31,85
€ 49,00
Schilderij Fjord
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Pond in Montgeron
vanaf
€ 31,85
€ 49,00
Schilderij Waterloo Bridge
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij La Seine à Port Villez
vanaf
€ 31,85
€ 49,00
Schilderij Le Pont japonais
vanaf
€ 31,85
€ 49,00
Schilderij La route de Vetheuil
vanaf
€ 31,85
€ 49,00
Schilderij Le pont Argenteuil
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Tuileries (studium)
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Nympheas
vanaf
€ 31,85
€ 49,00
Schilderij Meule, soleil couchant
vanaf
€ 31,85
€ 49,00
Schilderij Nymphéas (Waterlilies)
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij River landscape, autumn
vanaf
€ 31,85
€ 49,00
Schilderij Matinée sur la Seine
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Field with wild Poppies
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Une meule pres de Giverny
vanaf
€ 31,85
€ 49,00
Schilderij Grain Stacks at Giverny
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij The Thaw at Vetheuil
vanaf
€ 31,85
€ 49,00
Schilderij Lilas, temps gris
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Le bassin aux nymphéas
vanaf
€ 31,85
€ 49,00
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 6
Bent u op zoek naar ongebruikelijke decoraties? Bekijk de schilderijen van Monet op bimago. De vluchtigheid van het moment, de natuur, het dagelijks leven zijn de kwintessens van het verrukkelijk impressionisme, waarvan Claude Monet een van de belangrijkste vertegenwoordigers was. De meest bekende werken zijn binnen handbereik. In de collectie van Claude Monet Schilderijen vind je bijvoorbeeld Waterlelies, Pourville Beach of het Poppy Field. Ontdek onze collectie reproducties van de beroemdste schilderijen van Claude Monet!

Claude Monet - biografie van de kunstenaar

Monet is een van de bekendste vertegenwoordigers van het impressionisme. Deze Franse, uitstekende schilder begon zijn carrière met het maken van karikaturen. Op een gegeven moment raakte Claude Monet geïnteresseerd in buitenschilderkunst. Hij studeerde in Parijs en ging later, nadat hij voor het leger was opgeroepen, naar Marokko. Zoals hij zelf toegeeft, waren het de lokale landschappen die de voorbereiding vormden voor het impressionisme. Aan het begin van de 19e en 20e eeuw was Monet al een beroemde en gerespecteerde schilder. Ondanks gezondheidsproblemen bleef hij nieuwe werken maken en tegelijkertijd zijn vaardigheden perfectioneren. De schilderijen van Monet beeldden de natuur uit. Ze deden het op een spontane, levendige en originele manier. De kunstenaar schilderde wat hij zag, een van zijn grootste inspiratiebronnen was zijn geliefde huistuin. Het is onmogelijk om onverschillig aan zijn talent voorbij te gaan, daarom hebben we de categorie Monet-schilderijen gecreëerd. U zult vele prachtige reproducties vinden die uw huis zullen verfraaien. Bekijk waarom Claude Monet wordt beschouwd als een uitstekende kunstenaar.


 

Monet's schilderijen - de beroemdste werken

Monet schilderijen is een collectie waar je de bekendste werken van deze schilder vindt. Bewonder de prachtige landschappen die op een ongebruikelijke manier worden gepresenteerd. Kies schilderijen van Monet en bewonder de natuur vanuit het perspectief van een Franse kunstenaar die in elke uithoek van de wereld iets unieks kon zien. Vraag je je af welke reproducties je precies zult vinden op bimago? Ons assortiment kon schilderijen als Huis tussen de rozen, Drie vissersboten of Lente niet missen. Er zijn ook waterlelies van munten. Blader zeker eens door alle werken van de Claude Monet-collectie en kies de werken die perfect bij uw arrangementen passen. Wij garanderen dat schilderijen van Monet een goed voorstel voor je zijn, ook als je geen grote kunstliefhebber bent! Wij zorgen ervoor dat uw bestelling zo snel mogelijk op het aangegeven adres aankomt. De beroemdste werken van Claude Monet - kijk wat deze collectie verbergt!

Monet-schilderijen op canvas

Claude Monet, een schilder geboren in het midden van de negentiende eeuw in Frankrijk, creëerde samen met Auguste Renoir een nieuwe trend in de kunst. Het is tenslotte van de titel van zijn werk Impression, Sunrise waar de naam Impressionisme vandaan kwam. Monet's impressionistische schilderijen tonen het dagelijks leven vastgelegd in een specifiek, vluchtig moment, mensen in beweging, tijdens gewone activiteiten. De natuur was vaak het thema van Monets werken. Om het goed vast te leggen, maakte de kunstenaar zijn schilderijen heel vaak buitenshuis. Veel van Monets werken verbeelden prachtige landschappen of historische gebouwen en vereeuwigen plaatsen die indruk op de kunstenaar maakten. De kunstenaar presenteerde in zijn schilderijen vaak dingen die hem in zijn eigen tuin bevielen. Licht speelde een grote rol in zijn schilderijen. Het overkwam hem om hetzelfde motief meerdere keren op verschillende tijdstippen van de dag of in verschillende seizoenen van het jaar te schilderen om de veranderende verlichting te reflecteren. Vandaar dat de doeken van Monet verrukken met hun kleuren en de imitatie van zonlicht.

Reproducties van schilderijen van Monet

De beroemdste schilderijen van Claude Monet worden gretig gebruikt als aanvulling op het interieurontwerp. Het lijkt misschien dat ze het beste passen bij kamers die in een klassieke stijl zijn ingericht. Dankzij hun universele thema en esthetiek passen ze echter bijna overal. Het is de moeite waard om bijpassende accessoires te kiezen: gordijnen, kussens of spreien. Het kan een goed idee zijn om een paar werken van deze buitengewone schilder aan een representatieve muur in uw huis te hangen en uw eigen impressionistische kunstgalerij te creëren. Door het klimaat in de bekendste schilderijen van Monet zullen ze prachtig staan in een romantische slaapkamer. Door de juiste verlichting, luchtige gordijnen en snijbloemen in een vaas toe te voegen, is het gemakkelijk om de sfeer van de werken van deze Franse schilder te voelen. Op bimago vind je een brede selectie van Monet kunstreproducties, zoals "Poppies" of "Black Water Lilies." Je kunt ook bekende schilderijen van andere schilders vinden in onze winkel.