inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

Schilderen op nummer geavanceerd

Filters

Filters

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Oriëntatie

Stijl

  • Toon meer stijlen

    Verberg extra stijlen

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Hou je van creatieve uitdagingen? Dan zijn bimago schilderijen op nummer uit de moeilijke categorie iets voor jou! Schilderen is een bezigheid die veel plezier en voldoening geeft, en de tijd die je voor het doek doorbrengt is een beloning in de vorm van een originele wanddecoratie die je woonkamer, slaapkamer of hal zal versieren! Onze schilderpuzzels zijn een geweldig cadeau-idee voor degenen die volharden of die op zoek zijn naar een idee voor een nieuwe hobby.

Geavanceerde kits om op nummer te schilderen

Schilderen op nummer is een manier om vrije tijd door te brengen die steeds populairder wordt. Zo'n hobby stelt je in staat je creativiteit te ontwikkelen, bevordert concentratie en ontspanning, en kan ook ontzettend leuk zijn en je veel voldoening schenken. Vooral als je zo ver bent gevorderd dat je schildersets kunt bereiken met nummers die als moeilijk zijn gemarkeerd. Deze categorie bevat suggesties voor mensen met een goed getrainde hand, een alert zicht en het vermogen om precies met een penseel te werken, omdat er veel elementen gekleurd moeten worden en ze erg klein zijn. Bovendien bevat het uitgebreide assortiment geavanceerde kits de grootste en meest beroemde schilderijen, waarvan de complexiteit enorm is. Aan de andere kant - in je eentje zo'n veeleisend schilderij schilderen is een enorm succes en een echte reden om trots te zijn.

Schilderen op nummer voor gevorderde spelers

Schilderen op nummer uit de categorie "moeilijk" is een ideaal voorstel, vooral voor mensen die veel ervaring hebben met de werken van DYI of het genoegen hebben gehad om gemakkelijkere plaatjes op nummer te schilderen. Je kunt je kunstwerken in de galeriewand hangen naast posters en schilderijen. Niets belet je echter om meteen op dit niveau van vooruitgang te beginnen en je kracht en geduld te testen op echt complexe kleurboeken. Zowel een debutante als een ervaren kunstenaar zullen zeker een foto vinden die hen zal aanspreken en hun artistieke ambities zal vervullen. Het kan een interessant landschap zijn, een intrigerend portret of een genretafereel, of een van de werken van de beroemdste kunstenaars in de schildersgeschiedenis. Het is de moeite waard om te weten dat elk schilderij uit onze aanbieding omvat een canvas met een te kleuren tekening, evenals een set verf en penselen die nodig zijn om het schilderij te voltooien, zodat u kunt beginnen met werken zonder dat u extra apparatuur hoeft te voltooien.