inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-35% op alle schilderijen Gratis levering boven 99€

Gustav Klimt Art Reproducties en Copy Paintings van Great Painters

Categorieën
Filters

Filters

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Oriëntatie

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Schilderij The Park
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij The Sunflower
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Die Große Pappel II
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Farmhouse in Upper Austria
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Park at Kammer Castle
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij The Garden
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Poppy Field
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Beech Grove
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Die große Pappel I
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Am Attersee (On Attersee)
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Goldfish
vanaf
€ 35,10
€ 54,00
Schilderij Damenbildnis in Weiß
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Marie Henneberg
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Expectation
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Bildnis Johanna Staude
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Musik
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Bauernhaus
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij The Birch Wood
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Alte Frau
vanaf
€ 31,85
€ 49,00
Schilderij The Apple Tree II
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Fable
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Mutter mit Kindern
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Schönbrunner Park
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Judith
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Idyll
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Dame am Kamin
vanaf
€ 31,85
€ 49,00
Schilderij Fruit trees on Attersee
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Expectation
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Adam and Eve
vanaf
€ 35,10
€ 54,00
Schilderij Sonja Knips
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Portrait of Helene Klimt
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Nixen (Silberfische)
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Sitzendes junges Mädchen
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Portrait of a lady
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
  1. 1
  2. 2
Reproducties van de schilderijen van Gustav Klimt zijn tijdloze decoraties die de kamers elegantie en een uniek karakter geven. Deze decoraties passen perfect in interieurs die zijn ingericht in een klassieke of vintage stijl. Op bimago hebben we ervoor gezorgd dat elke fan van Klimt's schilderijen iets voor zichzelf zou vinden. "De Kus", beroemde portretten en bloementuinen zijn enkele werken die jouw kamers kunnen versieren. Haal een vleugje klassiekers in huis met reproducties van Klimts schilderijen.

Het leven en de beroemdste werken van Gustav Klimt

Gustav Klimt is één van de beroemdste vertegenwoordigers van de art nouveau. De Oostenrijkse schilder en tekenaar leefde van 1862 tot 1918. Kenmerkend voor de schilderijen van Gustav Klimt waren gouden achtergronden, rijke ornamenten en kleurcontrasten. Eén van zijn bekendste schilderijen is "Der Kuss", die behoort tot de zogenaamde Gouden Periode in het oeuvre van Klimt. Als een van de meest prominente vertegenwoordigers van de art nouveau en een leider van het Weense modernisme deed hij zijn beroepservaring op met het schilderen van de interieurs van grote openbare gebouwen. Zijn opleiding was typisch academisch, zijn beroepservaring als decorateur en het specifieke artistieke klimaat van Wenen kwamen tot uiting in zijn volwassen artistieke werk. Klimts doel was om werken te scheppen die vrij waren van alle conventies en die de weelderigheid en complexiteit van die tijd tot uitdrukking brachten. Zijn schilderijen zijn vervuld van sensualiteit en erotiek, hij schilderde allegorieën, portretten, landschappen en erotische naakten. De tijdloze schoonheid van Klimts schilderijen werd weerspiegeld in de roem en de verkoopprijzen die zijn schilderijen opbrachten.


 

Der Kuss en andere beroemde schilderijen van Gustav Klimt in de bimago reproductiecollectie

In onze galerij hebben wij ervoor gezorgd dat de liefhebbers van de schilderijen van Gustav Klimt meer en minder herkenbare werken van deze kunstenaar kunnen vinden. Uiteraard mochten beroemde werken als "Der Kuss", "Judith" en "Portret van Adèle Bloch-Bauer" er niet in ontbreken. Daarnaast bevat de collectie meer dan 80 werken van de hand van Gustav Klimt. Tussen deze werken verdienen de prachtige landschappen van de plaats Attersee zeker uw aandacht. Kenmerkend voor de art nouveau schilderkunst was de inspiratie uit de natuur, Klimt reproduceerde dit motief in zijn schilderijen met bomen en verrijkte het met levendige kleuren en fijne ornamenten. In onze collectie vindt u zowel schilderijen met bomen als tuinen vol bloemen. Gustav Klimt is ook bekend als schilder die symbolische motieven gebruikte. Zijn schilderijen "Tod und Leben" en "Die Musik" vormen prachtige voorbeelden van deze schilderkunst. In de galerie van bimago vindt u een ruime keuze aan beroemde schilderijen en portretten van Klimt, waarin u de ontwikkeling van zijn schilderkunst kunt volgen. Neem een kijkje in de collectie reproducties van de schilderijen van Gustav Klimt, waarin u enkele van de mooiste art nouveau-werken kunt terugvinden. 

De mooiste kunstwerken als decoratie voor uw huis

De schilderijen van Gustav Klimt onderscheiden zich door hun aandacht voor detail en hun decoratieve karakter. Om deze redenen zullen dergelijke wanddecoraties zeker in het oog springen en het dominerende accent in een interieur vormen. Reproducties van Klimt worden gekenmerkt door art nouveau ornamentiek, sterke kleurencombinaties en mystieke symboliek. Deze kenmerken maken dat dergelijke decoraties zeker passen in romantische interieurs die zijn ingericht in de boho of vintage stijl. Uit de Gouden Periode in Klimts schilderkunst kunt u kiezen voor werken als ''Der Kuss'' of ''Portret van Adèle Bloch-Bauer''. In onze collectie zijn ook de prachtige landschappen van de schilder opgenomen. De prachtige kleuren en rijke versieringen, geïnspireerd door de natuur, maken deze werken tot een uitstekende decoratie voor de woon- of slaapkamer. Reproducties van de schilderijen van Gustav Klimt bevelen wij ook aan als smaakvol geschenk ter gelegenheid van een bruiloft, jubileum of verjaardag. Met de mogelijkheid van een persoonlijke toevoeging aan de bestelling zal het geschenk zeker een speciaal aandenken worden.

Schilderijen van Klimt en andere meesterwerken uit de schilderkunst in de galerij van bimago

"Der Kuss" en andere werken van Klimt zijn niet de enige reproducties die u in de galerie van bimago kunt vinden. In ons aanbod hebben wij meer dan 4.000 werken van de meest vooraanstaande kunstenaars opgenomen. Als u een liefhebber bent van de 19e-eeuwse schilderkunst zal de collectie werken van Edgar Degas, Claude Monet of Vincent van Gogh u ongetwijfeld aanspreken. Voor wie op zoek is naar sfeervolle, romantische landschappen, bevelen wij reproducties aan van werken van William Turner of Franz Marc. In onze galerij ontbreken ook de beroemdste schilderijen van Leonardo da Vinci, Rafaël en Michelangelo niet. Hun schilderijen en fresco's kunnen worden besteld als elegante afdrukken op canvas. De collectie schilderijen van Vincent van Gogh is zeer populair, zijn werken zijn verbluffend door hun unieke karakter. Voor wie op zoek is naar religieuze schilderijen bevelen wij reproducties aan van werken van Caravaggio, Rubens en El Greco. Het impressionisme, de barok- en renaissancekunst of de romantische schilderkunst - ontdek het rijke aanbod van reproducties op doek in de webwinkel van bimago.