inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

Fantasie behang

Filters

Filters

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Stijl

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Behang Fairytale Dreams
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Rainbow Mane
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Lovely Steed
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Magic Unicorns
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Cute Princess
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Dance Step
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Unicorn Head
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Fairy Unicorns
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Unicorns and Flowers
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Unicorns with Ice Cream
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Unicorns with Balloons
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Smiling Unicorn
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Herd of Unicorns
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Unicorns
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Ben je op zoek naar een wanddecoratie die de kinderkamer omtovert in een sprookjesland vol magische wezens en eenhoorns? Fantasy behang is een verzameling van de meest interessante behang met eenhoorns, regenbogen en prinsessen in een charmante editie die perfect is voor een kinderkamer. Decoraties in de tinten roze, blauw en wit zijn kleuren die perfect zijn voor een kinderkamer, speelkamer of gemeenschappelijke ruimte, en magische wezens zullen jonge ontvangers bekoren.

Behang fantasy

We durven je ervan te verzekeren dat bimago wanddecoraties aanbied die geschikt zijn voor iedereen, ongeacht geslacht, leeftijd of zelfs interesses. We breiden het assortiment voortdurend uit met nieuwe motieven om zo alle klanten de kans te geven een interieurmetamorfose uit te voeren die overeen komt met hun persoonlijke behoeften en ideeën, zelfs met de gekste. Vandaar dat in ons aanbod het indrukwekkende behang fantasy niet mocht ontbreken. De ontwerpen in deze categorie zijn uniek en bieden de mogelijkheid om een origineel interieur te creëren dat er bovendien ook nog eens erg gezellig uitziet. Vergeet niet dat je bij bimago twee versies van het fantasy behang kunt kopen: vliesbehang of zelfklevend behang. Je kunt de bestelling altijd aan je individuele voorkeuren aanpassen, welk ontwerp je ook kiest.


 

Muurbehang fantasy

Ons muurbehang fantasy kan worden beschreven aan de hand van enkele kenmerken. Dat zijn: soliditeit, hoge kwaliteit, originaliteit, maar ook verscheidenheid. We willen benadrukken dat iedereen de categorie fantasy op zijn eigen manier zal interpreteren. Hier hebben we rekening mee gehouden en fantasierijk behang geïntroduceerd dat geschikt is voor zowel jongeren als ouderen. Dankzij onze decoraties tover je bijvoorbeeld in een handomdraai een unieke kinderkamer tevoorschijn. Voor deze kamer is behang fantasy geschikt dat is geïnspireerd op computergames, vooral als het interieur toebehoort aan een kind dat veel tijd achter het scherm doorbrengt. We hebben ook veel sprookjes- en magische motieven, zoals eenhoorns. Je hoeft je daarom geen zorgen te maken dat je bij bimago geen decoratie zult vinden die aansluit bij je interesses. Bovendien zijn wij de liefhebbers van meer mysterieuze sferen ook niet vergeten en bieden we ook duistere ontwerpen. Ze zullen zeker de aandacht trekken van liefhebbers van ongewone interieurs en je een snellere hartslag en kippenvel bezorgen.

Fantasy behang

Fantasy behang is een originele, maar ook stijlvolle toepassing. Aarzel niet met het maken van de juiste keuze. Deze wanddecoratie zal iedereen betoveren, ook degenen die met de fantasy wereld niet veel gemeen hebben. Behang in deze categorie is een betrouwbare methode om je inrichting ingrijpend mee te veranderen, zonder dat je daarvoor een grootschalige, dagenlang durende verbouwing hoeft uit te voeren. De metamorfose zal snel en effectief zijn. Niet alleen je huisgenoten zullen verrast zijn, maar ook je visite. Ze zullen zeker langskomen om het effect van je inspanningen te bekijken. Behang fantasy is niet klassiek. Maar ook niet saai. Door het behang aan de muur te bevestigen verkrijg je een indrukwekkend decoratief element. Het zal niet nodig zijn om veel andere decoraties in het interieur aan te brengen, wat dit behang heel praktisch maakt. Fantasy behang zal niet alleen je huis veranderen, maar ook je dagelijkse leven. Het zal een positieve invloed hebben op je humeur en je zult je iedere dag voelen als een personage uit een fantastische roman of computergame.

Fantasierijk behang

In tegenstelling tot wat men zou denken is muurbehang fantasy niet alleen geschikt voor moderne interieurs. Vanwege de verscheidenheid van de motieven zul je probleemloos een elegant ontwerp kunnen vinden voor een meer behoudende inrichting. Ons behang is afgedrukt in full HD en is UV safe. Wat betekent dat? Details worden er perfect op weergegeven en tegelijkertijd zullen zonnestralen geen negatieve invloed hebben op dit behang. Daardoor verkleurt het niet en zullen de intensieve kleuren lang mooi blijven. Van groot belang is ook het feit dat behang fantasy zorgt voor een optische vergroting van de ruimte. Daarom is het niet alleen geschikt voor grote ruimtes, maar ook voor de kleinere kamers. Donkere motieven zijn geschikt voor zonnige woningen, waarin het felle zonlicht het behang goed tot zijn recht zal laten komen. Met het behang van bimago introduceer je een hele nieuwe energie in jouw woning en je leven. Kies je favoriete ontwerp en tover een gepersonaliseerd interieur tevoorschijn dat jouw karakter, interesses en smaak weerspiegelt. Na de make-over zul je merken dat het veel aangenamer is om thuis te komen na je werk en je je in de nieuw ingerichte kamer gemakkelijker kunt ontspannen en beter tot rust komt na een intensieve dag. Dit is het beste moment om iets te veranderen, wacht niet te lang met het plaatsen van je bestelling. Laat je inspireren en zet in op een duurzaam, esthetisch en trendy behang van bimago.