inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-50% op alle fotobehang Gratis levering boven 99€

Fotobehang oosters

Filters

Filters

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Fotobehang Lilac Pond
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Heron in Flight
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Natural Brightness
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Travel Mandala
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
De Oriëntaalse stijl, geïnspireerd door China, Japan, Vietnam, Thailand en andere Zuidoost-Aziatische culturen, draait om de zen-compositie: esthetische strakke lijnen en opvallende vormen! Oriëntaals fotobehang is overladen met symboliek; reigers, koi-karpers, sakura- en leliebloemen en nautische motieven die kenmerkend zijn voor oosterse culturen. Oriëntaals fotobehang van bimago is een perfecte decoratie voor liefhebbers van reizen en de cultuur van het Verre Oosten en voor wie houdt van buitengewone schoonheid!

Oosters fotobehang

Vraag je je af voor wie een oosters fotobehang bedoeld is? We raden het iedereen aan die de muren thuis op een originele manier wil decoreren! Thema's in deze categorie zullen vooral liefhebbers van lange reizen en het leren over nieuwe culturen aanspreken. Oosterse muurschilderingen die verkrijgbaar zijn in onze winkel zullen u verrassen met de rijkdom aan kleuren en originaliteit. Als u waarde hecht aan elegantie en stevigheid, hoeft u niet verder te zoeken - de producten van bimago zullen aan al uw verwachtingen voldoen. Nodig de Oriënt uit in je interieur en krijg effecten die je stoutste verwachtingen te boven gaan. Wees niet bang dat oosterse fotobehang binnenkort uit de mode raakt - het is bijna onmogelijk! Ze zijn heel karakteristiek en trekken de aandacht, daarom geven ze karakter aan de plekken waar ze staan.


 

Fotobehang in oosterse stijl

Open jezelf voor nieuwe ervaringen, die worden geleverd door oosterse fotobehang die beschikbaar zijn in onze collectie. Hiermee verfrist u het interieur, verbergt u de onvolkomenheden van de muren en voorkomt u tegelijkertijd een vermoeiende renovatie. Het lijmen van zo'n decoratie is niet ingewikkeld, dus iedereen kan het aan! Bovendien kunt u in bimago lijm, strijkborstel, tape en andere noodzakelijke accessoires bestellen. Het is ook de moeite waard om te benadrukken dat een oosters fotobehang, ongeacht het patroon, verkrijgbaar is in een zelfklevende en niet-geweven versie. Pas de bestelling aan de individuele behoeften aan, waardoor het uitvoeren van een interieurmetamorfose u nog meer plezier zal bezorgen. Naast het soort behang kunt u zelf de maat bepalen, wij bieden u meerdere mogelijkheden om uit te kiezen. Vergeet niet dat oosterse motieven perfect passen bij zowel moderne als klassieke arrangementen. In combinatie met goed gekozen accessoires krijg je prachtige effecten. Oosterse schilderijen of posters en foto's vormen een perfecte aanvulling op het interieurarrangement met fotobehang. Bekijk ons aanbod en ontdek een andere, exotische wereld.

Fotobehang in originele, oosterse stijl

Iedereen die gefascineerd is door het Oosten moet eens kijken naar oriëntaals bimago fotobehang. We werden geïnspireerd door de unieke cultuur en rijkdom aan kleuren - zo creëerden we unieke wanddecoraties. Nodig ze uit in je interieur om een heel andere energie te introduceren. Fotobehang in oosterse stijl laat je huis bruisen van het leven en wordt tegelijkertijd stijlvoller. Zowel leden van het huishouden als alle gasten zullen blij zijn met de nieuwe arrangementen. Wees niet bang dat dit soort motieven extravagant zijn - het zijn modieuze ontwerpen waar iedereen jaloers op zal zijn! De collectie bevat diverse fotobehang, in lichtere en donkere kleuren, zodat iedereen iets voor zichzelf kan kiezen.

Op het Oosten geïnspireerde fotobehang

Een moderne oosterse fotobehang is een prachtige wanddecoratie. Afdrukken in Full HD geeft u het vertrouwen dat details goed worden benadrukt en UV-bescherming voorkomt dat kleuren vervagen. U moet ook weten dat de producten uit onze winkel bestand zijn tegen beschadigingen en gemakkelijk schoon te maken zijn. Nog steeds niet overtuigd? Oosters bimago fotobehang is veilig voor alle gezinsleden, inclusief kinderen, omdat we geurloze toners gebruiken voor hun productie. De montage zal niet veel tijd in beslag nemen en u zult merken dat de metamorfose van het interieur een waar genoegen is. Een oosterse muurschildering verbetert je humeur en geeft je energie om te handelen. Als je van expressieve en zeldzame accessoires houdt, is dit de perfecte keuze. Het arrangement zal modieus zijn, maar ook gezellig, en dit is het belangrijkste. Je zult je thuis zeker goed voelen en er graag op terugkomen. Plaats een bestelling en we proberen deze zo snel mogelijk bij je te bezorgen. Dan houdt niets u tegen om wijzigingen door te voeren die u al lang van plan bent - aarzel niet, bekijk nu onze voorstellen!