inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-35% op fotobehang tot 2023/03/26 Gratis levering boven 99€

Oosters fotobehang

Filters

Filters

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Fotobehang Dragonflies in the Meadow
vanaf
€ 22,29
€ 34,30
-35%
Fotobehang Flowery Clouds
vanaf
€ 22,29
€ 34,30
-35%
Fotobehang Heron in Flight
vanaf
€ 22,29
€ 34,30
-35%
Fotobehang Landscape With Cherry Blossom
vanaf
€ 22,29
€ 34,30
-35%
Fotobehang Cranes and Flowers
vanaf
€ 22,29
€ 34,30
-35%
Fotobehang Color Cascades
vanaf
€ 22,29
€ 34,30
-35%
Fotobehang Peacocks Dancing - Second Variant
vanaf
€ 22,29
€ 34,30
-35%
Fotobehang Peacocks Dancing - First Variant
vanaf
€ 22,29
€ 34,30
-35%
Fotobehang Dark Green Peacocks
vanaf
€ 22,29
€ 34,30
-35%
Fotobehang Blooming Aura
vanaf
€ 22,29
€ 34,30
-35%
Fotobehang Koi Fishes - First Variant
vanaf
€ 22,29
€ 34,30
-35%
Fotobehang Awakening Meadow
vanaf
€ 22,29
€ 34,30
-35%
Fotobehang Exotic Jungle
vanaf
€ 22,29
€ 34,30
-35%
Fotobehang Wild Fauna and Flora
vanaf
€ 22,29
€ 34,30
-35%
Fotobehang Lotus on the Water
vanaf
€ 22,29
€ 34,30
-35%
Fotobehang Jungle Flowers
vanaf
€ 22,29
€ 34,30
-35%
Fotobehang Power of the Big Wave
vanaf
€ 22,29
€ 34,30
-35%
Fotobehang Natural Brightness
vanaf
€ 22,29
€ 34,30
-35%
Fotobehang Lilac Pond
vanaf
€ 22,29
€ 34,30
-35%
Fotobehang Golden Age
vanaf
€ 22,29
€ 34,30
-35%
Fotobehang Harmonious Mandala
vanaf
€ 22,29
€ 34,30
-35%
Fotobehang Travel Mandala
vanaf
€ 22,29
€ 34,30
-35%
Fotobehang Blurred Mandala
vanaf
€ 22,29
€ 34,30
-35%
De Oriëntaalse stijl, geïnspireerd door China, Japan, Vietnam, Thailand en andere Zuidoost-Aziatische culturen, draait om de zen-compositie: esthetische strakke lijnen en opvallende vormen! Oriëntaals fotobehang is overladen met symboliek; reigers, koi-karpers, sakura- en leliebloemen en nautische motieven die kenmerkend zijn voor oosterse culturen. Oriëntaals fotobehang van bimago is een perfecte decoratie voor liefhebbers van reizen en de cultuur van het Verre Oosten en voor wie houdt van buitengewone schoonheid!

Originele Orientalne achtergrondideeën in bimago gallery

In Orientalne cool wallpapers collectie u kunt vinden prachtige decoraties om je muur te hangen. Een breed scala van Orientalne Foto achtergronden thema, dat een modern thema is in interieurarrangement. In de bimago winkel Orientalne thema was een inspiratie om decoratieve wallpapers te creëren. In Orientalne wall art categorie vindt u diverse muurdecoraties, die verschillen in termen van stijl , Kleuren en maten. Orientalne is een thema, dat ziet er goed uit in many-hued formulieren, maar ook in meer getinte kleuren. Orientalne wallpapers in de vorm van veelkleurige muurdecoraties zal uw appartement verlichten en in de vorm van foto wallpapers gemaakt in meer subtiele kleuren zullen uw interieur er meer uitzien stijlvol. Dankzij ruime keuze aan kleuren u kunt een thema van Orientalne aanpassen Naar uw appartement arrangement.

Laat meer zien Laat minder zien

Zoek een Orientalne wallpaper naar je woonkamer, slaapkamer of eetkamer

In modieus, moderne huis originele decoraties zijn tegenwoordig een must-have! In Orientalne muurschilderingen collectie u kunt vinden patronen, die overeenkomen met uw woonkamer decor. Orientalne foto wallpapers maakt uw platte look meer smaakvol. Gekleurd fotobehang biedt een interessante manier om te bereiken Totaal nieuwe kwaliteit van uw interieurontwerp. In de collectie Orientalne vindt u enorm aantal ideeën over hoe u verandert uw appartement. Orientalne muurkunsten zal uitmuntend niet alleen in je woonkamer! Wallpapers and backgrounds in pastelkleuren helpt u bij het maken van een elegante stijl in uw slaapkamer. Orientalne foto behangcollectie goed uitzien ook in andere kamers. De eetkamer, hal of keuken Interieurs kunnen worden verbeterd als u een foto muurschildering van Orientalne collectie wilt gebruiken. Orientalne wallpapers laat u uw interieurontwerp in een moderne en stijlvolle vorm.

Orientalne foto wallpapers- de nieuwe dimensie van muurdecoraties

Orientalne wall murals is een een interessant wanddecoratie In elke appartement. Unusual thema in origineel gamma is niet het enige voordeel van Orientalne wall art. Ook het materiaal, waaruit de foto wallpapers gemaakt zijn, is erg speciaal. Orientalne muurschilderingen zijn gemaakt van interlining welke gebruik veel voordelen heeft. Voornamelijk, dit materiaal Is goed in het maskeren van elke muur ruwheid. Om die reden heeft foto wallpapers van Orientalne collectie geen renovatie nodig. Orientalne wallpapers installatie is heel triviaal - je moet wat lijm op de muur zetten en put fotobehang op het. Orientalne interlining wallpapers zijn zeer elastisch en u kunt hun positie zelfs na de stok corrigeren aanpassen. Wij waarborgen, dat met behulp van Orientalne muurschilderingen extreem comfortabel zijn - ze zullen u helpen om uw kamer geluiddicht te maken en thermische isolatie te geven. Wij hopen dat deze redenen u ervan overtuigen dat u uw huis gebruik Orientalne muurschilderingen en andere producten van Orientalne -verzameling versiert.

Bimago gallery-check out Orientalne foto wallpapers en meer dan 2000 andere amazing wall decorations!

In bimago winkel vind je een groot aanbod van wallpapers. Wide choice of themes garandeert dat u zeker perfecte fotobehang zal vinden voor uw interieur. Orientalne collectie is slechts een van veel verschillende wall art types. Elk fotobehang heeft een ander hoofdthema. In bimago online gallery vind je bloemen, landschappen en Geometrische thema's. U kunt kiezen uit vele wallpapers, niet alleen de moderne, maar ook vintage ones. Orientalne verzameling en andere muurkunst verzamelingen helpen uw appartement om originele look te bereiken. Vergeet niet dat u foto wallpapers kunt combineren met andere muurdecoraties. Maar wacht, dat is niet alles! Als u artiest Orientalne muurkunsten kunt u search for vergelijkbare inspiraties in andere categorie van producten In onze winkel. Orientalne is een geweldig thema dat uw interieurarrangement zal verrijken. Fotobehang, canvas schilderij of muursticker met je favoriete thema laat je je huis in het bijzonder, unieke stijl regelen!