inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma
-40% op fotobehang tot 2023/01/26 Gratis levering boven 99€ Promotie verloopt: : :

Henri de Toulouse-Lautrec Art Reproducties en Copyart van De meest beroemde Schilders

Categorieën
Filters

Filters

Oriëntatie

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Schilderij May Milton
vanaf
€ 24,25
Schilderij The Bed
vanaf
€ 24,60
Schilderij The Divan
vanaf
€ 24,60
Schilderij Confetti
vanaf
€ 24,25
Henri de Toulouse-Lautrec is een Franse post-impressionistische schilder. Deze controversiële kunstenaar toonde in zijn werken het leven van de Parijse bohemen van de 19e eeuw. Hij concentreerde zich op de onvolkomenheden van het menselijk lichaam: hij schilderde de personages in een karikatuur, vervaagde gelaatstrekken en hertekende gezichtsuitdrukkingen of gebaren. Als u wilt dat deze opmerkelijke kunst in uw huis "verschijnt", mag u de reproductie van schilderijen van Henri de Toules Lautrec niet missen.

Schilderijen van Henri de Toulouse-Lautrec

Henri de Toulouse-Lautrec was één van de meest eminente schilders van de Franse bohémien. Hij was een controversiële figuur die, door zijn kleine gestalte en opvallende verschijning, bij sommigen medelijden en bij anderen afschuw opwekte. Zijn focus op de onvolkomenheden van het menselijk lichaam was het kenmerk van zijn werk als artiest. De figuren in zijn schilderijen en tekeningen zijn vaak krom, enigszins gedraaid en afgebeeld als in een vervormende spiegel. De Toulouse-Lautrec genoot van het observeren van mensen en beheerste daardoor tot in de perfectie de kunst van het vastleggen van menselijke emoties die tot uiting kwamen in hun gezichtsuitdrukkingen. Een onmisbaar attribuut van deze uitzonderlijke kunstenaar was een notitieboekje waarin hij met slechts enkele penstreken alledaagse gebeurtenissen vastlegde. Om die reden werd hij gekscherend ook wel documentalist van de straat genoemd, omdat hij veelvuldig dames van lichte zeden tekende die ronddwaalden in de Parijse straten. De schilderijen van De Toulouse-Lautrec zijn vervuld van dynamiek, energie en beweging. De kunstenaar haalde zijn inspiratie uit de plaatsen waar hij iedere dag kwam.


 

Reproducties van de schilderijen van De Toulouse-Lautrec.

Verlangt u naar een schilderij dat het nachtleven van de Franse bohémien uitbeeldt? Reproducties van de werken van De Toulouse-Lautrec en in het bijzonder van zijn beroemde affiches zijn de beste investering. Deze prachtige, kleurrijke figuren zullen de perfecte aanvulling zijn op een interieur dat in retrostijl is ingericht. Liefhebbers van de Parijse stijl zullen de voorstellen van bimago zeker op prijs stellen. De rijkelijke kleuren van de reproducties komen het best tot hun recht op een vlakke, in één effen kleur geschilderde muur. Art nouveau accessoires en zelfs meubels kunnen een interessante aanvulling zijn op het interieur. Stijlvolle reproducties kunnen probleemloos in de woonkamer, slaapkamer of studeerkamer worden opgehangen. De werken van de impressionistische schilder zijn een vast onderdeel geworden van het imago van Parijs - de favoriete stad van alle verliefden. Professioneel uitgevoerde reproducties op canvas van deze schilderijen zullen ongetwijfeld herinneringen oproepen aan nachtelijke wandelingen in deze prachtige stad en zullen u ook inspireren om nieuwe plekken in deze historische stad te ontdekken.