inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

Vierde rol behang gratis Gratis levering boven 99€

Behang keuken

Filters

Filters

Type

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Stijl

  • Toon meer stijlen

    Verberg extra stijlen

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Behang Lemon Garden
vanaf
€ 59,48
Behang Tropical Flora
vanaf
€ 59,48
Behang Cement Colour
vanaf
€ 59,48
Behang Moroccan Set
vanaf
€ 59,48
Behang Mint Melody
vanaf
€ 59,48
Behang New York Wall
vanaf
€ 59,48
Behang Spring Echo
vanaf
€ 59,48
Behang Four Leaves
vanaf
€ 59,48
Behang Grey Ornaments
vanaf
€ 59,48
Behang Blue Arabesque
vanaf
€ 59,48
Behang Spoons
vanaf
€ 59,48
Behang Gray eminence
vanaf
€ 59,48
Behang White domino
vanaf
€ 59,48
Behang Old Vineyard
vanaf
€ 59,48
Behang Green Gate
vanaf
€ 59,48
Behang Ink Memories
vanaf
€ 59,48
Behang Rustic Style
vanaf
€ 59,48
Behang Cornucopia
vanaf
€ 59,48
Behang Magic Knot
vanaf
€ 59,48
Behang Rose garden
vanaf
€ 59,48
Behang Amber wall
vanaf
€ 59,48
Behang Cold stone
vanaf
€ 59,48
Behang Immensity
vanaf
€ 59,48
Behang Stone wall II
vanaf
€ 59,48
Behang Marble puzzle
vanaf
€ 59,48
Behang Verbal puzzle
vanaf
€ 59,48
Behang Carmine garden
vanaf
€ 59,48
  1. 1
  2. 2
De keuken is het hart van elk huis. Het is daar dat we koken, 's ochtends koffie drinken, maaltijden eten, praten en lachen! Keukenbehang is een geweldige manier om het een uniek karakter te geven en tegelijkertijd kleur toe te voegen aan je dagelijkse bezigheden. In de collectie Keukenbehang vindt je een breed scala aan patronen - je kunt jouw keuken decoreren met botanische motieven, imitatie van tegels, hout of marmer, maar ook patronen met culinaire motieven Kies keukenbehang dat het beste bij jouw passies past !

Keukenbehang

Behangpapier kan een interieurarrangement perfect afmaken - een kleurrijk thema in een kleurtint die lijkt op die van het meubilair, zal onze kamer er mooi en elegant laten uitzien. Aan de andere kant, voor mensen die van gedurfde oplossingen houden, kun je een contrast kiezen, bijvoorbeeld witte keukenmeubels combineren met een patroonpatroon op het behang. Onder de patronen kunnen we niet alleen culinaire thema's kiezen, maar ook thema's die verband houden met de natuur, landschappen, graffiti en abstracties. Magnetiserende kleuren en favoriete thema's zullen een interessante aanvulling zijn op het arrangement in een moderne keuken.
Het is echter de moeite waard om na te denken over praktische zaken voordat u besluit behang voor de keuken te installeren. De keuken is een plek waar helaas behang kan worden beschadigd. Vanwege vocht, hitte en het risico op vlekken dienen wanddecoraties naast de werkruimte goed te worden beschermd. Daarom moet keukenbehang boven de gootsteen of de kachel van een geschikt materiaal zijn gemaakt of met een glazen paneel worden vastgezet.

Laat meer zien Laat minder zien

3d behang voor de keuken

Dankzij het gebruik van afbeeldingen creëren 3D-achtergronden de illusie van driedimensionaliteit. Dit effect ziet er fenomenaal uit in arrangementen en bovendien vergroot het visueel de ruimte. 3D-behang voor de keuken is perfect als achtergrond voor ingebouwde meubels. Een kleurrijk motief gecombineerd met meubelfronten geeft het interieur een uniek karakter. Onder de 3D-achtergronden voor de keuken vindt u zowel geometrische patronen als patronen die zijn geïnspireerd door de natuur. Voor een arrangement in industriële stijl raden we behang aan dat lijkt op een bakstenen muur of ruw beton. Een dergelijke decoratie geeft het interieur een uniek, loftachtig karakter. Voor een keuken in een moderne stijl raden we op hun beurt 3D-achtergronden aan met designer, abstracte collages. Dankzij deze aankleding ondergaat ons interieur een heerlijke metamorfose.

Behang voor de keuken in plaats van tegels

Behang als alternatief voor tegels is een sneller, goedkoper en meer decoratief potentieel. De keuze aan motieven op deze decoraties is vrijwel onbeperkt, waardoor we de keuken op een originele en unieke manier kunnen decoreren. Als we een keuken hebben gecombineerd met een eetkamer, geeft behang in plaats van tegels het interieur een gezelliger karakter. Wil je hetzelfde patroon gebruiken in de buurt van meubels, dan is het de moeite waard om behang te kiezen achter glas. Dankzij de glaspanelen kunnen we het behang beschermen tegen vocht en vuil. Behang kan tegels met succes vervangen, zeker als we geen grote renovatie willen uitvoeren. Het decoratieve patroon kan op de hele muur worden geplaatst en alleen op gevoelige plaatsen moet het worden beschermd met glas. Hierdoor kunnen we gemakkelijk een droomarrangement in de keuken creëren.

Zelfklevend behang voor de keuken

Er zijn veel mogelijkheden om je keuken te decoreren met behang. Deze decoratie hoeft niet alleen op de muren te worden geplaatst, maar siert ook werkbladen, meubelfronten of ruimtes tussen kasten. Als we de indeling van het interieur gemakkelijk willen veranderen, is zelfklevend behang perfect voor de keuken. Dankzij zo'n decoratie kunnen we de kamer zelf transformeren. Een stijlvol en elegant patroon in de mooiste kleuren zal de keuken van gezicht doen veranderen - zo kunnen we een arrangement creëren in de Provençaalse, industriële of shabby chic stijl. Keukenbehang is een eenvoudige manier om een ​​droomarrangement te creëren in je interieur. Een interessante manier om behang te gebruiken, is door er meubelfronten mee te versieren. Op deze manier zullen we het uiterlijk van meubels vernieuwen en de onvolkomenheden ervan wegwerken. Hetzelfde behang kan de muur en het meubilair tegelijkertijd versieren - zo'n arrangement zal er zeker interessant uitzien.

Zie meer:schilderijen voor de keuken, fotobehang voor de keuken, posters voor de keuken