inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

Tweede poster 50% goedkoper Aanbieding geldig tot 2024/04/15

Posters 60x90 cm

Filters

Filters

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 26
  5. 50
Ben je op zoek naar posterkunst op zijn best, passend bij jou interieur? Ontdek de 60x90 cm postercollectie van bimago en versier je muren met moderne kunstwerken! Ingelijste posters 60x90 cm is een collectie posters met onder meer abstracties, hedendaagse, natuur, Scandinavische posters en nog veel meer. Maak je interieur onvergetelijk met posters van 60x90 cm en begin elke dag in een stijlvolle ruimte! De poster is perfect voor elke ruimte, keuken, woonkamer of slaapkamer.

Posterformaat 90x60 voor een galerie aan de muur

Posters 60x90 aan de muur zijn een geweldig idee om het interieur van een huis of appartement te complementeren. In het ruime aanbod van de bimago shop vind je een ruime keuze aan posters met verschillende motieven. Hun onderwerp kan gemakkelijk worden aangepast aan uw eigen interesses, maar ook aan de hobby's van andere gezinsleden. U kunt een enkele poster van 60x90 kiezen of een buitengewone galerij maken die zeker al uw gasten zal bekoren. Hoge printkwaliteit, intense kleuren en originele graphics zijn een recept voor een perfecte aanvulling op het interieur. Het gewenste effect kan ook worden bereikt dankzij het bijpassende frame. Goud, zilver, hout, metaal of glamourstijl - het hangt allemaal af van uw voorkeuren. Posters 60x90 - afhankelijk van het onderwerp - kunnen in elk interieur naar keuze worden opgehangen. Plantmotieven en rustgevende landschappen zorgen voor een rustgevende sfeer in de slaapkamer. Op hun beurt zijn culinaire thema's een goede manier om het interieur van een eetkamer of keuken te versieren. Abstractie op posters en minimalisme bevorderen creativiteit en focus, dus het is de moeite waard om ze in uw kantoor te plaatsen . Er is veel mogelijk!

lees meer beschrijving verbergen

Posters 60x90 centimeter

Posters 60x90 cm zijn afbeeldingen in het juiste formaat die kleinere kamers kunnen overweldigen, maar ze bieden veel opstelmogelijkheden. 90x60 posters kunnen individueel worden opgehangen, met het leidmotief. Zo'n compositie zal zeker de aandacht van gasten trekken. Ons aanbod bevat veel posters met landschappen en bloemen. Interessant is dat ze allebei aan de muur kunnen worden gehangen en ertegenaan kunnen worden geleund, waardoor het effect van een artistieke wanorde wordt bereikt. Als u meer ruimte heeft, is het de moeite waard om na te denken over het maken van een effectieve collage. Een poster van 90x60 ziet er geweldig uit in combinatie met andere posters met hetzelfde oppervlak en thema. Even aantrekkelijk zal een compositie zijn die bestaat uit een grote poster en verschillende kleinere die deze visueel aanvullen.