inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

Kamerschermen -25% Aanbieding geldig tot 2024/05/23

Scandinavisch kamerschermen

Filters

Filters

Type

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Beelddelen

Oriëntatie

Stijl

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Kamerscherm Pale Palms II [Room Dividers]
vanaf
€ 144,12
€ 192,16
-25%
  1. 1
  2. 2
Ben je op zoek naar een stijlvolle en praktische toevoeging aan een modern interieur? Houd je van ingetogen motieven en delicate kleuren? Bekijk de collectie Scandinavische kamerschermen van bimago! Het Scandinavische kamerscherm verdeelt je interieur in zones en creëert er een gezellige sfeer in. Kamerschermen in Scandinavische stijl passen goed bij pastelkleuren en eenvoudige houten accessoires. Scandinavische schermen worden gekenmerkt door verschillende motieven - berglandschappen, geometrische composities, mistige bossen.

Kamerschermen in de Scandinavische stijl

Liggen minimalistische interieurs verstoken van pracht en onnodige versieringen je na aan het hart? Als het antwoord ja is, dan is een houten scherm in Scandinavische stijl perfect voor jou.Met zijn hulp, met een beetje creativiteit, creëer je een gezellig en warm interieur waarin je de hele tijd wilt blijven. Dit type decoratie is een combinatie van prachtige motieven, delicate en ingetogen kleuren en een grote en natuurlijke subtiliteit. Kamerschermen in Scandinavische stijl zullen veel kamers diversifiëren en het minimalistische karakter ervan benadrukken. Ze zien er erg goed uit in combinatie met pastelkleuren en eenvoudige houten accessoires. Om deze reden zullen ze een perfecte decoratie zijn voor de woonkamer of slaapkamer. Kamerschermen in Scandinavische stijl uit de bimago collectie zijn ook een goede manier voor creatieve decoratie, bijvoorbeeld in een kantoor of advocatenkantoor. Laat u inspireren door onze ideeën en tover een uniek arrangement.


 

Houten kamerscherm in Scandinavische stijl

Scandinavische kamerschermen van bimago zijn een goede oplossing als je geeft om een stijlvol en gezellig interieur. Dit type ornamenten onderscheidt zich ook door hoge functionaliteit. Door ze in een open appartement te gebruiken, scheid je op een slimme manier een aparte ruimte af. Zo vind je gemakkelijk een plek om te werken en te rusten. Scandinavische schermen zullen heel goed werken in de woonkamer, eetkamer of slaapkamer, waar behoefte is aan het creëren van een aparte kledingkast. Onze ornamenten hebben echter een veel bredere toepassing, waardoor ze niet alleen thuis passen. Ze zullen geweldig staan in een kantoor, dokterspraktijk of een restaurant dat in een vergelijkbare stijl is ingericht. Voor dit soort plekken bieden wij kamerschermen aan in de akoestische uitvoering. Ze onderscheiden zich door een speciaal geluiddempend materiaal, dat we op verzoek van onze klanten installeren. Dergelijke decoraties zien er niet alleen elegant uit, maar absorberen ook geluid.