inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 59€ Loyaliteitsprogramma

-50% op canvasafdrukken tot 2022/07/07 Gratis levering boven 59€

Street art - Canvas schilderijen en canvasdrukken

Filters

Filters

Type

Kleur

 • Toon meer kleuren

  Verberg extra kleuren

Beelddelen

 • Laat meer onderdelen zien

  Verberg extra onderdelen

Oriëntatie

Stijl

 • Toon meer stijlen

  Verberg extra stijlen

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Schilderij Caught Mario
vanaf
€ 39,07
€ 78,15
Schilderij Graffiti Slogan by Banksy
vanaf
€ 12,22
€ 24,45
Schilderij No ball games (Banksy)
vanaf
€ 12,22
€ 24,45
Schilderij Anonymous graffiti
vanaf
€ 12,22
€ 24,45
Schilderij Chili out - graffiti
vanaf
€ 47,55
€ 95,11
Schilderij Pacifism (1 Part) Vertical
vanaf
€ 12,22
€ 24,45
Schilderij Kick-off (1 Part) Wide
vanaf
€ 12,22
€ 24,45
Schilderij Controller (1 Part) Narrow
vanaf
€ 30,83
€ 61,68
Schilderij Schoonmaakster (Banksy)
vanaf
€ 12,22
€ 24,45
Schilderij Love Rat (1 Part) Vertical
vanaf
€ 12,22
€ 24,45
Schilderij Monkey Detonator by Banksy
vanaf
€ 12,22
€ 24,45
Schilderij Banksy Collage (4 Parts)
vanaf
€ 32,80
€ 65,61
Schilderij Protesting Birds by Banksy
vanaf
€ 12,22
€ 24,45
Schilderij In Love (1 Part) Wide
vanaf
€ 12,22
€ 24,45
Schilderij Love plane (Banksy)
vanaf
€ 12,22
€ 24,45
Schilderij Old school (Banksy)
vanaf
€ 12,22
€ 24,45
Schilderij Banksy on Brick
vanaf
€ 12,22
€ 24,45
Schilderij Banksy The Thinker Monkey
vanaf
€ 12,22
€ 24,45
Schilderij Steve (1 Part) Wide
vanaf
€ 12,22
€ 24,45
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 8
Street Art is straatkunst die de grootste musea ter wereld heeft bestormd. Tegenwoordig kun je je appartement decoreren met de schilderijen van Banksy, een straatartiest die uiterst accuraat commentaar levert op de sociale en politieke realiteit. Bimago-collectie: Banksy Schilderijen zijn unieke en uiterst originele schilderijen geïnspireerd op zijn kunst, zoals het meisje met een ballon. Laat je inspireren door ongewone graffiti-schilderijen, waardoor je een modieus, uniek en modern interieur creëert vol kleurrijke patronen geïnspireerd op Street Art.

Street art - canvas prints, canvas schilderijen en canvas foto's

In de collectie category-name van muurschilderingen u vindt. Uitstekende Wanddecoraties. Een gevarieerde keuze van Street art schilderijen te koop garandeert dat je je favoriete thema vindt, dat niet alleen past bij het moderne interieur maar ook de klassieke. Street art zijn een inspirerend thema, dat verschijnt in art voor een zeer lange tijd. In bimago winkel Street art thema heeft een nieuwe dimensie in de vorm van wanddecoraties. In Street art verzameling van schilderijen vindt u verschillende verscheidenheden van diverse versierde muurdecoraties, die verschillen in termen van Stijl, kleuren en maten. Street art is een thema, dat niet alleen in de kleur veelkleurig groot is, maar ook in meer getinte kleuren. [Street art schilderijen in de vorm van veelkleurige muurdecoraties zal uw appartement verlichten en in de vorm van canvas prints gemaakt in meer subtiele kleuren geeft uw interieur meer smaakvol kijk. Dankzij gevarieerd aanbod van kleuren het is mogelijk passen canvas schilderij naar uw huis arrangement. Wij raden niet alleen aan Street art canvasafdrukken, maar ook de volledige collectie Street art, waarin u allerlei wanddecoraties kunt vinden met uw favoriete thema.

Laat meer zien Laat minder zien

Street art canvas muurkunsten is een perfecte keuze voor uw kantoorruimte, woonkamer of keuken

In stijlvol, moderne zitkamer inspirerende decoraties zijn tegenwoordig een must-have! In Street art schilderijen collectie u kunt vinden patronen te vinden Pas bij uw woonkamer arrangement. Street art schilderijen opgehangen in representatieve plaats maakt uw platte look meer smaakvol. Veelhuidse muurdecoratie u helpen om het gewenste te bereiken in een snelle manier. Een groot voordeel van Street art schilderijenis de tijdloosheid van dit thema, waarmee deze decoratie zal zien great in elke soort kamer. Street art canvas prints zal presenteer prachtig, niet alleen in je woonkamer, maar ook in de slaapkamer. Canvas schilderijen gemaakt in pastel kleuren zorgen ervoor dat u creëert een gezellige plaats in uw appartement. Street art canvas schilderijen collectie is een goed idee om niet alleen uw woonkamer of slaapkamer te versieren, maar ook elke andere kamer. Keuken, eetkamer of hal zijn interieurs, waarin Street art schilderijen perfect. Met Street art canvas prints verzameling {u zal|u kunt {beautify uw gehele appartement en daardoor Sterk aanbevelen onze offer!

Street art in de vorm van kunststijlen van kunststijlen en canvas

Triptych art en canvas art sets presenteren een nieuwe dimensie van interior decoraties. Street art canvas kunst sets zijn vol van inspirerende thema`s, die dankzij meerdere modules een origineel decoratief element in uw appartement zullen zijn Uniekheid van een bepaald patroon. Street art schilderijen, die bestaan ​​uit many parts geven u grotere arrangementsmogelijkheden dan decoraties Die uitsluitend bestaan ​​uit een element. In bimago aanbod vind je een voorbeeld van een idee van hoe kanvas kunst sets op je muur plaatsen Street art collectie. Er is niets aan de hand van ons aan te moedigen om uw fantasie vrij te maken en een beetje te experimenteren met deze kunstset arrangement. Street art triptych art kunt u place on your wall in één regel zetten of u kunt ze asymmetrisch regelen. Aan de andere kant kan Street art canvas art sets niet alleen verticaal maar ook horizontaal worden opgehangen. Alles hangt af van effect, dat u wilt bereiken. Specifieke patronen uit Street art collectie bestaan ​​uit onderdelen, die individueel kunnen vertegenwoordigen volledig apart schilderijen . U kunt speciale elementen van canvas kunst op de trap zetten of een uitstekende arrangement maken (die meubels omringt in uw kamer). Bekijk onze schilderijen van Street art verzameling in bimago, die zal presenteren als een geweldige muur Ornament als multi-piece decoraties!

Bimago gallery-check out Street art schilderijen en meer dan 2000 andere stylish wall decorations

In bimago vind je a gevarieerd aanbod van canvas schilderijen. [Category-name] collectie is just een van meerdere dozijn categorieën. Geweldige keuze van themes garandeert dat iedereen zijn eigen favoriete muur decoratie thema vindt. Street art schilderijen zijn uniek decoratieve elementen die met succes in de woonkamer kunnen worden opgehangen. In alle andere kamers u kunt nog een ander soort thema's hangen: u kunt nog een ander thema gebruiken om te versieren - bijv. Abstract, Steden of Dieren. Al deze categorieën vindt u in bimago gallery. Maar wacht, dat is niet alles! Als u paint Street art schilderijen kunt vinden, kunt u search for vergelijkbare themes in ons aanbod van producten in onze winkel. Great keuze uit goedkope wallpapers en wall stickers garandeert dat je je interieur niet alleen kan verfraaien door Street art Maar ook met andere elementen van bimago shop. Bekijk onze unieke bimago aanbieding! U vindt Street art schilderijen en een aantal dozijn andere categorieën canvasafdrukken, prachtige muurschilderingen en decoratieve muurstickers !