inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-40% op schilderijen tot 2023/12/10 Gratis levering boven 99€

Banksy schilderij

Filters

Filters

Type

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Beelddelen

Oriëntatie

Stijl

  • Toon meer stijlen

    Verberg extra stijlen

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Schilderij Hope (Banksy)
vanaf
€ 15,33
€ 25,55
Schilderij Kisses: Pop-art
vanaf
€ 32,40
€ 54,00
Schilderij Pacifism (1 Part) Vertical
vanaf
€ 15,33
€ 25,55
Schilderij Kick-off (1 Part) Wide
vanaf
€ 15,33
€ 25,55
Schilderij Controller (1 Part) Narrow
vanaf
€ 32,40
€ 54,00
Schilderij Schoonmaakster (Banksy)
vanaf
€ 15,33
€ 25,55
Schilderij Graffiti area (Banksy)
vanaf
€ 15,33
€ 25,55
Schilderij Love Rat (1 Part) Vertical
vanaf
€ 15,33
€ 25,55
Schilderij Mario and Cop by Banksy
vanaf
€ 15,33
€ 25,55
Schilderij Monkey Detonator by Banksy
vanaf
€ 15,33
€ 25,55
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 8
Street Art is straatkunst die de grootste musea ter wereld heeft bestormd. Tegenwoordig kun je je appartement decoreren met de schilderijen van Banksy, een straatartiest die uiterst accuraat commentaar levert op de sociale en politieke realiteit. Bimago-collectie: Banksy Schilderijen zijn unieke en uiterst originele schilderijen geïnspireerd op zijn kunst, zoals het meisje met een ballon. Laat je inspireren door ongewone graffiti-schilderijen, waardoor je een modieus, uniek en modern interieur creëert vol kleurrijke patronen geïnspireerd op Street Art.

Banksy schilderijen en straatkunst

De term "straatkunst" verwijst naar het gebied van kunst gemaakt op een openbare plaats, meestal in de straten van de stad. De meest populaire vorm van straatkunst is graffiti - murals of tekeningen, vaak met een sociaal-politieke boodschap, en soms zonder toestemming op muren geplaatst. Momenteel wordt graffiti niet langer geassocieerd met vandalisme en begint het te worden behandeld als een uitdrukking van onbeperkte artistieke expressie. Geen wonder dat graffiti inspireert en een modieus motief wordt in het interieurontwerp. In de bimago galerij vind je een hele collectie geïnspireerd door het werk van Banksy en andere street art artiesten. In de bimago collectie vind je straatschilderijen in verschillende maten en kleuren. In de Street art-collectie zijn veel schilderijen op canvas in intense, sterke kleuren die het interieur verlevendigen en originele kleuren introduceren. Er waren ook versieringen in zwart-witte kleuren. We raden dergelijke canvas prints aan voor mensen die op zoek zijn naar elegante en moderne wanddecoraties.


 

Graffitikunst in schilderijen - een origineel idee voor wanddecoratie

Bij het inrichten van een modern, stijlvol interieur mogen we het belang van wanddecoraties niet vergeten, die niet alleen een esthetische waarde hebben, maar je ook in staat stellen om een aangename sfeer te creëren in onze vier muren. Als we de moderne stijl van een arrangement op een originele manier willen benadrukken, mogen we niet onverschillig blijven voor de graffiti-schilderijen die in de bimago-collectie worden aangeboden. Graffitischilderijen zullen het vooral in de woonkamer doen, maar we kunnen ze ook in andere kamers gebruiken: in de eetkamer, slaapkamer, jeugdkamer of keuken. Dankzij dergelijke decoraties zullen we de kamers een uniek karakter geven en gasten en vrienden verrassen met een origineel decoratief idee. Vanwege hun zeer moderne en avant-garde karakter, kunnen sommige street art schilderijen van bimago worden gebruikt als jeugdschilderijen. Onze collectie bevat ook motiverende schilderijen op canvas - decoraties met inscripties en citaten die een bepaalde levensfilosofie uitdrukken en ons stimuleren om te handelen. Street art-schilderijen zijn decoraties die ons zullen helpen het interieurontwerp te diversifiëren, niet alleen van wooninterieurs, maar ook van kantoren, kantoren, restaurants en cafés. Bekijk het rijke aanbod aan jeugdschilderijen, graffiti, motiverend en geïnspireerd door de kunst van Banksy.

Kunstwerken van Banksy - schilderijen geïnspireerd op graffitikunst

De beroemdste hedendaagse kunstenaar die zich toelegt op straatkunst is een Britse kunstenaar met een onbekende identiteit, werkend onder het pseudoniem Banksy. Zijn werken verschijnen in de straten van Londen en elders in de wereld, waaronder de Israëlisch-Palestijnse muur. Banksy's werken zijn vaak gerelateerd aan de plaats waar ze worden geplaatst en geven uitdrukking aan de sociaal-politieke opvattingen van de auteur. Dus als we ons vervelen bij de inrichting van een woon- of kantoorinterieur en onze muren willen verfraaien met originele decoraties, is het de moeite waard om ons te interesseren voor canvasafdrukken met de werken van Banksy. Zijn fotobehang zijn vaak voorzien van politieagenten, soldaten, kinderen, dieren met symbolen en pacifistische slogans. Foto's met deze kunstwerken zijn perfect voor een jeugdkamer, een kantoor van een reclamebureau, een pub of elke andere kamer waar we een avant-garde interieur willen creëren.

Graffiti schilderijen en andere decoraties in de bimago collectie

Graffiti, jeugd en motiverende afbeeldingen zijn een van de vele ontwerpen die op bimago worden aangeboden. De collectie omvat canvas schilderijen uit één stuk of decoraties in verschillende delen. Meerdelige schilderijen hebben het voordeel dat ze de decorativiteit van het door ons gekozen patroon benadrukken. Bovendien creëren ze meer opstellingsmogelijkheden dan schilderijen uit één stuk. Zo kunnen street art-schilderijen in de vorm van triptieken in één lijn of op verschillende hoogtes aan de muur worden opgehangen, terwijl meerdelige schilderijen verticaal of horizontaal kunnen worden geplaatst. Dit opent het veld voor verschillende experimenten bij het inrichten van ons interieur. Als je naast deze collectie op zoek bent naar een origineel idee voor het decoreren van moderne woon- of kantoorinterieurs, is het ook de moeite waard om je te interesseren voor andere canvasschilderijen die worden aangeboden op bimago. Onze collecties bevatten decoraties die passen bij zowel moderne arrangementen als meer klassieke interieurs. Je kan kiezen tussen bloemmotieven, landschappen, abstracties, portretten of Zen-motieven geïnspireerd op oosterse kunst.

Banksy-schilderijen in interieurontwerp

In onze winkel hebben we een ruim aanbod aan street art schilderijen. De meeste zijn reproducties van Banksy die nog steeds erg populair zijn bij liefhebbers van dit soort kunst. Werken zoals de afbeelding van een meisje met een ballon zijn perfect voor interieurontwerp. U kunt deze decoratie kiezen met de inrichting van een woonkamer, slaapkamer of badkamer in gedachten. Dit is een uniek schilderij van Banksy. Hij is het meest herkenbaar in zijn werk. Banksy-schilderijen zien er stijlvol uit en vormen een aanvulling op de inrichting van elke kamer. Straatkunstdecoraties kunnen ook een goed idee zijn voor een cadeau of kantoordecoratie. Op bimago shop vind je ook meerdelige street art schilderijen die elke keer indruk zullen maken. Graffiti en straatkunst zijn vaak het onderwerp van de belangstelling van tieners, dus een schilderij van Banksy in hun kamer kan heel goed werken. De rijkdom aan motieven, hun kleuren en de boodschap die ze overbrengen, maken deze collectie voor elk wat wils.

Zwart-wit afbeeldingen van Banksy

Street art stijl schilderijen verwijzen naar een breed ontwikkelde straatcultuur. Het presenteert meestal sociaal-economische problemen waarmee bewoners van armere buurten worden geconfronteerd. Een van de meest herkenbare makers van straatkunst is Banksy, wiens werken al over de hele wereld zijn geweest. Banksy's schilderijen tonen vaak menselijke fouten, paradoxen van het leven van gewone burgers, hun heroïsche worsteling met tegenslagen. In bimago worden de schilderijen van Banksy voortdurend door ons aangevuld. Standaard verkopen we ze in twee vormen: canvas print en premium print, sommige ook als akoestische decoratie. Ongeacht uw voorkeuren, kunt u de optie kiezen die u interesseert. Bij bimago bieden we veel decoraties aan die zijn geïnspireerd op straatkunst. Banksy-schilderijen worden bewaard in klassieke zwart-witte kleuren, soms verrijkt met een iets andere, onderscheidende tint. Dit zijn de canvas schilderijen die het populairst zijn in onze winkel - ze passen in elk type interieur.