inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-35% op alle schilderijen Gratis levering boven 99€

Street Art schilderijen

Filters

Filters

Type

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Beelddelen

Oriëntatie

Stijl

  • Toon meer stijlen

    Verberg extra stijlen

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Schilderij Monkey Detonator by Banksy
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Kick-off (1 Part) Wide
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Schoonmaakster (Banksy)
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Graffiti area (Banksy)
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Mario and Cop by Banksy
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Banksy Collage (4 Parts)
vanaf
€ 35,10
€ 54,00
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 8
Street Art is straatkunst die de grootste musea ter wereld heeft bestormd. Tegenwoordig kun je je appartement decoreren met de schilderijen van Banksy, een straatartiest die uiterst accuraat commentaar levert op de sociale en politieke realiteit. Bimago-collectie: Banksy Schilderijen zijn unieke en uiterst originele schilderijen geïnspireerd op zijn kunst, zoals het meisje met een ballon. Laat je inspireren door ongewone graffiti-schilderijen, waardoor je een modieus, uniek en modern interieur creëert vol kleurrijke patronen geïnspireerd op Street Art.

Banksy's werken en street art

De term ""street art"" verwijst naar de kunstvorm die wordt gecreëerd in de openbare ruimte, meestal op de straten van steden. De meest populaire vorm van straatkunst is graffiti - muurschilderingen of tekeningen, vaak met een sociaal-politieke boodschap, soms aangebracht op muren zonder de juiste toestemming. Tegenwoordig wordt graffiti niet meer alleen geassocieerd met vandalisme, maar begint het te worden gezien als een uiting van ongeremde artistieke expressie. Het is dan ook geen verrassing dat graffiti inspireert en een trendy motief wordt in interieurontwerp. In de bimago galerij vindt u een hele collectie geïnspireerd door het werk van Banksy en andere artiesten uit de street art beweging. In de bimago collectie zijn street art schilderijen in verschillende maten en kleuren te vinden. Veel schilderijen in de Street art canvas collectie hebben patronen in intense, besliste kleuren die het interieur verlevendigen en een originele kleurstelling introduceren. Er zijn ook decoraties in zwart-wit kleuren. Dergelijke prints worden aanbevolen voor mensen die op zoek zijn naar elegante maar tegelijkertijd moderne muurdecoraties.


 

Graffiti kunst op schilderijen - een origineel idee voor muurdecoratie

Bij het inrichten van een modern, stijlvol interieur mogen we het belang van muurdecoraties, die niet alleen esthetisch maar ook sfeerverhogend zijn, niet vergeten. Als we op een originele manier de moderne stijl van inrichting willen benadrukken, mogen we niet onverschillig staan tegenover de graffiti schilderijen aangeboden in de bimago collectie. Graffiti schilderijen zijn vooral geschikt voor de woonkamer, maar kunnen ook worden gebruikt in andere kamers: in de eetkamer, slaapkamer, tienerkamer of keuken. Met dergelijke decoraties geven we de kamers een uniek karakter en verrassen we gasten en vrienden met een ongebruikelijk decoratief idee. Vanwege hun zeer moderne en avant-gardistische karakter kunnen sommige street art schilderijen van bimago worden gebruikt als jeugdschilderijen. In onze collectie ontbreken ook geen motiverende schilderijen - decoraties met teksten en citaten die een bepaalde levensfilosofie uitdrukken en ons aanzetten tot actie. Street art schilderijen zijn decoraties die ons helpen het decor van niet alleen woonruimtes, maar ook kantoren, overheidsgebouwen, restaurants of cafés te diversifiëren. Wij nodigen u uit om ons uitgebreide aanbod van jeugdschilderijen, graffiti, motiverende schilderijen en kunstwerken geïnspireerd door Banksy te bekijken.

Banksy's werken - schilderijen geïnspireerd door graffiti kunst

De meest bekende hedendaagse artiest die zich bezighoudt met straatkunst is de Britse kunstenaar met een nog niet volledig onthulde identiteit, die werkt onder het pseudoniem Banksy. Zijn werken verschijnen op de straten van Londen en in andere delen van de wereld, onder andere op de Israëlisch-Palestijnse muur. De werken van Banksy zijn vaak gerelateerd aan de plaats waar ze zijn aangebracht en zijn een uitdrukking van de sociaal-politieke opvattingen van de auteur. Als we dus moe zijn van de inrichting van ons woon- of kantoorinterieur en onze muren willen verfraaien met originele decoraties, is het de moeite waard om te kijken naar canvas prints van Banksy's werken. Op zijn muurschilderingen verschijnen vaak politieagenten, soldaten, kinderen, dieren met symbolen en pacifistische slogans. Schilderijen met deze werken passen goed in een tienerkamer, het kantoor van een reclamebureau.