inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma
-40% op fotobehang tot 2023/01/26 Gratis levering boven 99€ Promotie verloopt: : :

Kamerschermen voor restaurants

Filters

Filters

Type

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Beelddelen

Oriëntatie

Stijl

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Zorg er bij het inrichten van een restaurant voor dat gasten zich daar volledig op hun gemak kunnen voelen. Hiervoor kan je de tafels van elkaar scheiden met praktische restaurantschermen, die - indien nodig - eenvoudig naar een andere locatie kunnen worden verplaatst. Bimago restaurant kamerschermen zijn een originele decoratie die de stijl van het interieur zal benadrukken! Decoratieve kamerschermen voor restaurants, met een motief van fruit of romantische straten van Italiaanse steden - ze zullen het eten nog aangenamer maken.

Moderne restaurantschermen

Het restaurant is een unieke plek waar mensen elkaar ontmoeten om heerlijk, origineel eten te proeven en plezier te maken. Gasten geven vooral om een ​​rustige, sfeervolle plek waar ze kunnen eten en kletsen, daarom is een restaurantscherm van bimago het perfecte accessoire dat je klanten privacy biedt. Het is ook een goed idee om de tabellen van elkaar te scheiden en de ruimte volledig te veranderen. Het subtiele, artistieke motief van het scherm past perfect in een restauranthoek en creëert een ontspannende plek met een gezellige sfeer. Mobiele wanden in restaurants behoren tot de meest universele elementen van interieurontwerp. Afhankelijk van het evenement kunt u de juiste schermen kiezen voor de inrichting van de restaurantzalen. Aan de muren hangen moderne posters? Een scherm met een culinair motief zal een samenhangende en elegante toevoeging zijn. Hierdoor kunt u uw pand binnen enkele minuten inrichten.

lees meer beschrijving verbergen

Decoratief scherm voor restaurants

Met zo'n brede selectie in onze collectie, weet je zeker dat je het thema van een stijlvol accessoire voor je kiest. Een decoratief scherm ontwerpen voor een restaurant is de beste en gemakkelijkste oplossing. Het ontwerp van een kamer veranderen was nog nooit zo eenvoudig. Het moderne interieur kan worden omgetoverd en ingericht tot een sfeervol Provençaals café. Een restaurantscherm is een geweldig idee om iets nieuws te creëren zonder ingrijpende renovaties, dus het bespaart veel geld en tijd. Met een paar bimago-schermen kunt u de sfeer van uw restaurant volledig veranderen. Geen schilderwerk, geen nieuwe meubels, plaats gewoon hier en daar een nieuwe scheidingswand en je verlevendigt de ruimte snel en moeiteloos. Japans scherm is perfect voor plaatsen waar sushi wordt geserveerd, terwijl een scherm met een abstracte print er goed uit zal zien in een modern restaurant. Zo'n mobiele muur zal perfect zijn, zowel in grote kamers, waar geen privacy is, als in kleine kamers, ter vervanging van muren.