inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

Kamerschermen -25% Aanbieding geldig tot 2024/06/18

Eclectisch kamerschermen

Filters

Filters

Type

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Beelddelen

Oriëntatie

Stijl

  • Toon meer stijlen

    Verberg extra stijlen

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Wil je de ruimte indelen met een kamerscherm, maar kun je niet kiezen voor een bepaalde stijl? Kies eclectische kamerschermen van bimago! Kamerschermen in eclectische stijl zijn accessoires die elementen van verschillende stijlen combineren, die, hoewel verschillend van elkaar, een samenhangend geheel vormen! Op bimago vind je motieven als: imitatiehout, tropische bladeren, kleurrijk patchwork, evenals patronen geïnspireerd door wijngaarden. Een eclectisch kamerscherm past zowel in een appartement, kantoor als restaurant.

Gordijnen in eclectische stijl

Vind je het moeilijk om te beslissen of dit type scherm geschikt is voor jouw appartement? Of bent u misschien op zoek naar een universele toevoeging aan het kantoor of de studeerkamer, waar u een aparte ruimte van kunt scheiden? Kamerschermenin eclectische stijl zijn een goede keuze. Ze passen in bijna elk interieur en zorgen tegelijkertijd voor een goed gevoel voor modetrends en een vleugje originaliteit. Dit is een aanbieding voor diegenen die niet kunnen kiezen voor één bepaald type arrangement. Kamerschermen in eclectische stijl zijn een combinatie van verschillende stijlen en onconventionele oplossingen. Desalniettemin verschillen hun ontwerp en kleuren niet van elkaar, maar vormen ze slechts een samenhangend geheel. Dankzij hen krijg je de indruk dat het interieur niet gesloten is en toch openstaat voor modevariaties. Bekijk de bimago collectie en kies een kamerscherm dat je zal helpen om je droomruimte te creëren.


 

Eclectische kamerscherm

Onze eclectische kamerschermen onderscheiden zich naast een interessant design ook door uitstekend vakmanschap en een doordachte constructie. Dankzij hen krijgt u een functionele toevoeging aan uw appartement, kantoor of dienstvoorziening. Het is aan jou waar en hoe je ze gebruikt. Eclectische kamerschermen zullen heel goed werken in een open appartement, waar er behoefte is aan een apart deel voor werk in het thuiskantoor en rust. Zo'n decoratieve toevoeging zal ook dienen als een kleine kledingkast in de slaapkamer. Geschikt voor een schoonheidssalon, dokterspraktijk of kapper. Wij bieden eclectische kamerschermen bestaande uit 3 of 5 delen. Het is mogelijk om een akoestisch model te bestellen, dat perfect zal zijn voor vele werkplekken. Vervolgens brengen we op verzoek van de klant binnen een speciaal geluiddempend materiaal aan. Aarzel niet en bestel een model dat aan uw wensen en verwachtingen voldoet!