inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

Zwart wit behang

Filters

Filters

Type

Kleur

Stijl

  • Toon meer stijlen

    Verberg extra stijlen

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Behang Lunar Road
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang King of the Forest
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Fish Among Flowers
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Industrial Nature
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Subtle Poppy
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Scattering of Light
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Black and White Jungle
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Black and White Hypnosis
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Black and White Maze
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Checker
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang White domino
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Black Figures
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Stylish Dots
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Rain of Triangles
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang NY - Diversity (collage)
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Black dots
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Dancing dots
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Black stripes
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Zebra: black and white
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Animal theme: zebra
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Zwart-wit is een duo dat zeer geliefd is in eigentijdse interieurarrangementen. Onder bimago wanddecoraties in dergelijke kleuren vind je zwart-wit behang! We bieden ontwerpen die passen in minimalistische, Scandinavische, oosterse en rustieke interieurs. Subtiele klaprozen, tropische bladeren, decoraties geïnspireerd op New York, of misschien betrouwbare strepen, driehoeken of stippen? Kies het thema dat je het meest aanspreekt en verander je ruimte met bimago. Dankzij het zwart-wit behang krijgt het het hele interieur mee!

Behang in zwart-wit

Zwart wit behang is een klassieke wanddecoratie. Voor veel mensen is het universeel en moet worden toegegeven dat het een geldige overtuiging is. De combinatie van wit en zwart wordt geassocieerd met elegantie en daarom is het een perfecte oplossing. In bimago vind je een verscheidenheid aan zwart-wit wallpapers die perfect passen bij elk arrangement. Onze klanten kiezen ze niet alleen voor de woon- en slaapkamer, hoewel het vermeldenswaard is dat ze bijzonder goed werken in deze delen van het huis. Dit type wanddecoratie past ook in de eetkamer, keuken, kantoor en zelfs in de hal. Gebruik zwart-wit achtergronden zoals je wilt, niets beperkt je in deze kwestie. Met een beetje fantasie tover je een prachtig interieur dat inspireert en verwent. Ons behang is vliesbehang en zeer duurzaam. Hun montage is niet moeilijk, dus je kunt de metamorfose van het interieur zelf uitvoeren. Belangrijk is dat elk patroon uit onze collectie ook in een zelfklevende versie te bestellen is, als je denkt dat dit een betere keuze voor je is.


 

Behang zwart-wit

Waarom is zwart-wit behang zo interessant dat we er een aparte categorie voor hebben gemaakt? Dit vloeit onder andere voort uit vanwege het feit dat het in elke stijl van interieurontwerp past. In bimago hebben we motieven die geschikt zijn voor Scandinavische, minimalistische, vintage, industriële en zelfs oosterse of rustieke arrangementen. Ben je geïnteresseerd in zwart-wit glamour behang? Niet getreurd, je vindt er ook een in het assortiment! We proberen ons aanbod voortdurend uit te breiden, zodat iedereen zijn droomthema kan vinden. Met onze hulp verandert u uw woning zo dat iedereen zich er goed en prettig in voelt! Je creëert een sfeervolle plek die tegelijkertijd gezellig en stijlvol is. Door de overheersende kleuren geven zwart-wit behang je veel vrijheid als het gaat om het kiezen van accessoires. Wees dus niet bang dat het interieur te somber zal blijken te zijn en de leden van het huishouden zal overweldigen.

Zwart wit bloemen behang

Als je alle voorstellen uit onze collectie bekijkt, kom je al snel tot de conclusie dat de patronen heel divers zijn. Dit is een bewuste actie van onze kant, omdat we 100% klanttevredenheid willen garanderen. Daarom hebben we zowel subtiele als meer expressieve motieven in het aanbod geïntroduceerd. Een van de meest populaire decoraties is het zwart-witte bloemenbehang, dat buitengewoon stijlvol is. Door het aan de muur te hangen, kunt u schilderijen of ingelijste foto's opgeven, omdat het op zich al een effectieve decoratie is. Vergelijkbare resultaten worden bijvoorbeeld gegarandeerd door zwart-wit 3D-behang, dat de verhoudingen van de kamer verder verbetert. Het geeft de indruk van diepte en vergroot optisch het interieur, daarom is het een goede keuze voor een kleine kamer. Het behang dat je in onze winkel bestelt kenmerkt zich door een zich herhalend patroon. Ze zijn bestand tegen beschadigingen en vooral tegen UV-stralen, dus je kunt er zeker van zijn dat ze hun elegante uiterlijk lang behouden. Elk zwart-wit behang van bimago wordt verkocht op rollen.

Zwart en wit strepen behang

Behang zwarte en witte strepen, stippen of wat dan ook is een aankoop waar je ongetwijfeld geen spijt van zult krijgen. Deze kleurencombinatie zal nooit uit de mode raken. Zo geniet je jarenlang van een stijlvol interieur aangepast aan de huidige trends. Zoals eerder vermeld, zal dergelijk behang geweldig zijn in elke kamer - dit geldt ook voor de slaapkamer van uw kind. Bovendien zijn thema's in deze categorie ook geschikt voor openbare plaatsen, b.v. cafés, wachtkamers, kroegen, kappers en kantoren. Zwart wit behang brengt harmonie in het interieur en zorgt voor een heel andere sfeer. Twijfel je nog of dit de beste keuze zal zijn? Kijk dan welke patronen er op je wachten in onze collectie! Hier vind je geometrische motieven, maar ook bloemen of zelfs abstracte. U bepaalt wie van hen naar uw arrangement gaat. Onthoud ook dat we geven om de hoogste kwaliteit van producten. Bimago wallpapers zijn duurzame wanddecoraties gemaakt met full HD printen. Zwart behang voor aan de muur
Zwart en wit is een combinatie die nooit uit de mode raakt. Binnenhuisarchitecten maken er graag gebruik van. Dus, als je droomt van een tijdloze decoratie, gok dan op een zwart behang van bimago! Als je onze collectie bekijkt, zul je zien dat decoraties in zwart en wit niets te maken hebben met verveling en voorspelbaarheid. Ze combineren elegantie en origineel design. Zwart behang wordt gedomineerd door betrouwbare geometrische motieven - u kunt kiezen tussen dambord, stippen, strepen, driehoeken en zebra's. We bieden onder andere behang dat past bij moderne, minimalistische kamers. Liefhebbers van meer verfijnde arrangementen zullen het zwarte glamourbehang met zebramotief leuk vinden. Bij het inrichten van een interieur met zwart-wit behang, kunt u accessoires kiezen in intensere kleuren - zwart behang laat veel vrijheid bij het kiezen van andere elementen van het arrangement en is een perfecte achtergrond. Dankzij het zwarte glamourbehang of andere decoratie uit onze collectie maak je je kamer niet alleen origineler, maar breng je er ook orde en harmonie in.

Zwart bloemenbehang

Hou je van bloemen in een elegante versie? In onze collectie vind je zeker iets voor jezelf! Je kunt wedden op een zwart behang aan de muur met klaprozen. Een alternatief kan zwart behang op de muur zijn, met vissen tussen de bloemen. Zwart behang met bloemen is perfect als stijlvol accent in de inrichting van de woonkamer, slaapkamer of kantoor. Door zwart-witbehang te kiezen, zult u zeker niet alleen hun esthetische waarden waarderen, maar ook de hoge kwaliteit. Zwart behang is, net als andere decoraties verkrijgbaar in bimago shop, duurzaam en eenvoudig te installeren. Bezoek onze collectie zwart-wit behang en zie hoe weinig je nodig hebt om te genieten van een buitengewoon kamerarrangement!