inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

De derde poster is gratis Aanbieding geldig tot 2024/05/23

Posters 70x100 cm

Filters

Filters

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 6
70×100 cm posters zijn een van de grootste posterformaten die beschikbaar zijn op bimago. Met een selectie van posterontwerpen en -motieven, van zwart-wit tot kleurrijke en thematische composities, kun je de juiste posters kiezen voor elke kamer in je huis! Posters in de lijst van 70x100 cm kunnen boven het bureau worden gehangen, naast de plant tegen de muur leunen, aan de muur worden opgehangen of worden gecombineerd met andere formaten om een ​​stijlvolle postergalerij te creëren!

Posterformaat 70x100 voor een galeriewand

De mode voor posters in interieurs gaat niet voorbij, en het feit dat dit soort wanddecoraties het mogelijk maken om afbeeldingen in bijna elke maat te vinden, wat hun arrangementspotentieel verder vergroot. De grote afmetingen van 100x70 posters zijn daar het beste voorbeeld van, want door hun formaat zijn ze het belangrijkste decoratieve element in een interieur en het eerste dat opvalt als je een kamer of kantoor binnenkomt. Kies gewoon een expressieve afbeelding en kader deze in een interessant kader, en het effect kan echt spectaculair zijn. Een poster van 100x70 met een interessante foto, inspirerende quote of kleurrijke afbeeldingen kan perfect de muren versieren van woonkamers, slaapkamers, gangen en kantoren, bewoond door mensen van alle leeftijden, met verschillende interesses en smaken. Posters zijn verkrijgbaar in zoveel thematische, stijl- en kleurvarianten dat je gemakkelijk een variant kunt vinden die perfect bij jezelf past en perfect past in de sfeer van de ruimte die wordt ingericht.

lees meer beschrijving verbergen

Posters in het formaat 100x70 centimeter

De poster 100x70 is een ideaal voorstel voor mensen die niet bang zijn voor grootformaat arrangementoplossingen en die zich op hun gemak voelen omringd door expressieve decoraties. Immers, afbeeldingen van dergelijke afmetingen mogen niet over het hoofd worden gezien! Een ideale plek voor een poster van 100x70 cm is de hoofdwand in de woonkamer de ruimte boven het hoofdeinde van het bed of een kantoorgang. Een ornament in dit formaat zal ook geweldig staan ​​op de vloer en vrij tegen een muur leunen of op een laag tv-meubel staan. In een dergelijke opstelling zullen boho en minimalistische posters zeker werken. Als u echter een grote ruimte tot uw beschikking heeft, kunt u met succes verschillende grote posters van 70 x 100 naast elkaar in een identieke lijst ophangen, een interessant drieluik creëren of een gepersonaliseerde galerij creëren die bestaat uit afbeeldingen over een soortgelijk onderwerp, maar in verschillende formaten.