inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-30% op posters Aanbieding geldig tot 2024/05/27

Posters abstract en geometrische posters

Filters

Filters

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Oriëntatie

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 6
  5. 10
Duidelijke contouren, scherpe lijnen en vormen - abstracte en geometrische posters zijn decoraties die ons een gevoel van zeggingskracht en een nieuw perspectief geven. Van rechthoeken tot driehoeken, van vijfhoeken tot achthoeken, de vormen contrasteren met elkaar met contrasterende kleuren en gedurfde randen. Resultaat? Posters met abstracte accenten en geometrische patronen verrijken je interieur. Deze conventie is perfect voor kamers die zijn ingericht in een Scandinavische of minimalistische stijl.

Abstracte posters

Laat je fantasie de vrije loop en kies voor abstracte decoraties voor je interieur! Abstracte posters zijn een rijke verzameling inspirerende patronen die elke kamer verlevendigen. Een brede selectie van fantasiemotieven geeft veel arrangementmogelijkheden. Abstracte posters zullen geweldig werken als onafhankelijke wanddecoratie, maar een interessante oplossing is ook om ze op de vloer of op het aanrecht in de keuken of op kantoor te plaatsen. Dankzij de gebruikte diepe en intense kleuren worden abstracte posters een unieke decoratie in je woonkamer, keuken, kantoor, slaapkamer en badkamer. In deze collectie vind je een poster met geometrische figuren of een zwart-wit motief geïnspireerd op de natuur. Abstracte composities raden we zeker aan voor elk interieur: woonkamer, kantoor, hal of jeugdkamer. Originele abstracte afbeeldingen op posters zullen een interessant decoratief element zijn en u meenemen in de wereld van de verbeelding. Geometrische figuren in verschillende configuraties en kleuren doen het geweldig op een poster. Als je op zoek bent naar een originele en intrigerende decoratie, zijn abstracte posters de perfecte oplossing. In ons aanbod vindt u veel verschillende motieven die een geweldige aanvulling op uw arrangement zullen zijn. De mogelijkheid om zelf het formaat en de rand te kiezen, stelt u in staat om de decoratie te vinden die het beste bij u past! 


 

Abstracte poster met geometrische patronen

Geometrische posters zijn een universele decoratie die even goed past in een klassiek als in een modern interieur. Geometrische patronen zijn ook een perfecte oplossing voor elke kamer: slaapkamer, woonkamer, kantoor, keuken of zelfs badkamer. Het aanbod van bimago bevat veel originele afbeeldingen die elk arrangement zeker zullen verlevendigen en verrijken. Ontdek onze motievenvoorstellen samen met voorbeeldvisualisaties en doe inspiratie op voor het inrichten van uw eigen appartement. Als je op zoek bent naar een snelle en effectieve manier om je interieur te veranderen, dan zijn geometrische posters de perfecte oplossing! Ruiten, driehoeken, cirkels, vierkanten, rechthoeken - een poster met geometrische patronen zal een interessant decoratief element zijn. Geometrische figuren passen in interieurs in een minimalistische, moderne of eclectische stijl. Je kunt meerdere posters naast elkaar plaatsen om een interessante wandgalerij te creëren of ze direct tegen de muur leunend op de vloer of het aanrecht plaatsen, waardoor een origineel decoratief effect ontstaat. In onze winkel kunnen alle producten besteld worden als print of verpakt in een lijst. Zo'n abstractieposter helpt je de muren van je huis te veranderen en een geweldig interieur te creëren.

Abstractie poster

Abstracte posters van de bimago collectie zijn een perfect voorstel voor mensen die niet bang zijn voor arrangementgekte, en zichzelf en hun gasten ook de kans willen geven om het werk dat aan de muur hangt vrij te interpreteren. De abstractie op de poster ziet er origineel uit en geeft het interieur een eigen karakter. Mooie posters met dit thema zijn zo divers en onconventioneel dat je ze elke dag opnieuw kunt ontdekken. Een perfect voorbeeld hiervan zijn abstracte posters die lijken op kleurrijke, onregelmatige vlekken of fantastische collages die ogenschijnlijk ongerelateerde elementen combineren. In hun geval kan de titel van de poster de sleutel zijn om de bedoeling van de artiest te begrijpen, maar het is beter om op je eigen gevoel af te gaan. Met name de abstractie van de poster kan zijn ondertoon volledig veranderen, afhankelijk van de plaats waar hij wordt geplaatst of de elementen van het interieurontwerp eromheen. Dezelfde zwart-witte, abstracte compositie kan een positieve boodschap uitdragen als ze in een kleurrijke, lichte woonkamer hangt of donkere associaties oproept als ze een kamer van een gothic klimaatliefhebber siert. De beschikbare abstracte posters zijn originele producten die het uiterlijk van interieurs zullen veranderen. Laat je inspireren en creëer een geweldige galerij met posters in je kamer.

Geometrische posters

Net zoals abstracte decoraties een echte traktatie zijn voor artistieke zielen, zijn geometrische posters vooral ontworpen voor liefhebbers van orde en harmonie. Hun eenvoudige, georganiseerde vorm past perfect in de sfeer van moderne ruimtes, waar geen ruimte is voor overdaad en compositorische chaos. Onder de geometrische posters vind je verschillende tinten: wit, bruin, aardetinten of gouden en kleurrijke afbeeldingen. Met veel producten vind je een poster die perfect is voor jezelf of creëer je een geweldige galerij aan de muur met een consistent thema. Wat echter belangrijk is, is een soort soberheid van vorm en minimalisme van de gebruikte uitdrukkingsmiddelen, waardoor geometrische posters zeker niet saai en cliché worden! Integendeel - ze kunnen zeer complexe composities presenteren en genieten van een overvloed aan kleuren. Kleurrijke lijnen en figuren zijn een prima uitgangspunt voor het creëren van een origineel, maar zeer ordelijk werk. Zoals een 3D geometrische poster of een berglandschap van driehoeken, vierkanten en rechthoeken in verschillende kleurschakeringen. Abstracte of geometrische posters zijn niet de enige categorieën die we in onze winkel hebben. Bekijk schilderijen, fotobehang of behang met geometrische patronen. Met de decoratiecategorieën die wij aanbieden, kunt u een modern appartement of kantoor inrichten. Verander je muren met bimago.