inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

Gordijnen

Filters

Filters

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

  1. 1
  2. 2
Siergordijnen zijn niet alleen een visueel decor voor een raam of balkondeur, ze zijn ook een sterk esthetisch accent dat de toon zet voor het interieur. Laten we ons bij het kiezen van gordijnen vooral concentreren op kleuren. In een minimalistische, monochrome woonkamer is het goed dat de gordijnen harmoniëren met de kleuren van de muren of banken. In meer eclectische interieurs kunnen we ons meer vrijheid veroorloven en vrijer met kleur spelen. Gordijnen moeten ook worden gecombineerd met tafelkleden, tafellopers of kussens.

Gordijn

Bij bimago kun je nieuwe, elegante gordijnen voor de woonkamer kopen. Als je kennis maakt met onze collectie, zul je zien dat we veel interessante ontwerpen hebben. In het assortiment zie je niet alleen klassieke bloemmotieven. We bieden ook geometrische en moderne gordijnen. We proberen onze voorstellen zo divers mogelijk te maken. We doen het zodat je woonkamergordijnen aan alle verwachtingen voldoen. Ze zijn gemaakt van een sterk materiaal dat niet vatbaar is voor scheuren of andere beschadigingen. Bovendien heeft elk bimago gordijn een ingenaaide plooiband. Dankzij deze oplossing schikt hij zich na het ophangen heel mooi, dus je krijgt zeker een mooi effect. Vergeet niet dat onze voorstellen ook perfecte gordijnen zijn voor de slaapkamer. Met hun hulp creëer je een gezellige, intieme sfeer.


 

Gordijnen voor de woonkamer

Welke gordijnen kies jij? We hebben zoveel producten dat u zeker iets vindt dat bij uw arrangement past. Het bimago gordijn heeft verschillende voordelen die je moet weten. Het verrukt met modieuze patronen en intense kleuren, is gemaakt met aandacht voor elk detail en droogt snel. We bieden semi-verduisterende gordijnen, wat betekent dat ze de lichtstroom in de kamer effectief blokkeren. Zo weet je zeker dat je 's avonds of 's ochtends vroeg niet gestoord wordt door bijvoorbeeld straatlantaarns. Gordijnen voor de woonkamer en slaapkamer hoeven niet gestreken te worden. Je verspilt geen kostbare tijd aan het voorbereiden op schorsing. Je kunt het opgeslagen moment gebruiken om te ontspannen of te praten met uw dierbaren. Benieuwd welke kleuren wij in ons assortiment hebben? In onze winkel kunt u grijze gordijnen bestellen, maar ook in meer felle tinten. Je kunt het product zeker aanpassen aan jou eigen voorkeuren en smaak. Wacht niet, kies voor bloemengordijnen of een ander modieus patroon en verfris het interieurontwerp.