-24% op canvasafdrukken en kamerverdelers [ Aanbieding geldig tot 2018/07/23 ] zie

Fotobehang - inspirerende interieurdecoratie ideeën

Geweldige kleuren en originele motieven is wat onze bimago foto wallpapers onderscheiden. Bij de bimago galerij vindt u de beste foto's om uw muren te versieren. Wij hebben voorstellen voor allerlei smaken - van moderne liefhebbers tot klassieke liefhebbers! In meer dan 2500 motieven van onze foto wallpapers collectie gedrukt in de hoogste kwaliteit vindt u alles wat u wilt - beginnen met kleurrijke bloemen, door middel van een uitstekende abstracte collectie, die eindigt met fascinerende stedenbeelden. Maar het is de moeite waard te vermelden dat in onze foto wallpapers collectie, gemaakt door onze artiesten, u een van de soort creaties kunt vinden, die ergens anders kunnen vinden. Onze bimago collectie omvat ook producten die natuurlijke materialen zoals beton, stenen muren, bossen en bomen presenteren. Deze muurschilderingen hebben een bijzonder decoratief karakter en ze zullen zeker een stijlvol interieurontwerp verrijken. Het bijkomende voordeel van foto wallpapers is dat ze de kamer groter maken. Bent u op zoek naar iets uniek en wilt u het 'wow'-effect bereiken? Als het antwoord ja is, dan moet u onze b>3D foto muurschilderingen bekijken. Deze abstracte wallpapers worden aanbevolen voor mensen die waarschijnlijk hun huisontwerp kunnen veranderen en verbeteren. Sommige inspiraties vinden ze in Abstract categorie. Onze mooie wallpapers zijn niet alleen goedkoop, maar ook gecreëerd om u de nieuwste interieurstrends te volgen!

Laat meer zien Laat minder zien

Afneembare fotoebhang op de muur - een origineel decoratie idee voor elk interieur

Ben je afgevraagd of foto wallpapers een goed decoratie idee zijn voor elke kamer? Als u oorspronkelijk huisontwerp wilt hebben, dan is het natuurlijk een goed idee! Onze hoge kwaliteit niet-geweven foto wallpapers garandeert dat uw muren er geweldig uitzien en de muurdecoratie zal elke ruwheid van de muur maskeren. Als u een interessante decoratie zoekt om uw keuken te verfraaien, raden wij u aan een fotobehang met culinair motief. Een behang wallpaper met aromatische koffie, fruit of heerlijk uitziende maaltijd brengt een nieuwe kwaliteit naar uw keukeninterieur. Muurkunsten met delicate motieven en zachte kleuren zijn ideaal voor de slaapkamer. Ze helpen u bij het bereiken van een rustige en rustige plek, perfect om te kalmeren. Onze foto wallpapers met geometrische Motieven of panoramisch uitzicht op Manhattan zal uitstekend in uw woonkamer presenteren. Of misschien zoek je het beste behang naar je kinderkamer? Bekijk onze fotobehang kindercollectie met inspirerende motieven - schattige dieren, sprookjeskarakters en lichte kleuren. Bovendien kunt u foto muurschilderingen vinden voor tieners en oudere kinderen, leuke motieven zoals straatkunsten en graffiti. Wij wensen u een inspirerend en plezierig bezoek in onze bimago galerij!

Pas uw fotobehang aan op de grootte van uw muur!

Foto muurschilderingen zijn ideaal om grote ruimten en muren te bedekken. Of uw keuze een panoramisch uitzicht op de stad, landschap of bloem is - check out bimago laatste trends tegen betaalbare prijzen. Onze zelfklevende foto wallpapers kunnen individueel gemaakt worden om uw muren te passen. De favoriete productmetingen kunnen worden aangepast. U kunt onze foto wallpapers in veel verschillende maten bestellen. U kunt de kleinste foto muurschildering kopen in de grootte van 150 × 105 cm en gebruikt het als muurkunsten, die het oog onmiddellijk opvangt wanneer u de kamer binnentreedt. U kunt ook een foto muurschildering bestellen die de gehele muur bedekt. Dit soort mooie decoratie maakt uw interieur moderner en stijlvol. Naar grotere ruimten muurkunsten in grotere grootte zal de beste keuze zijn, bijvoorbeeld fotobehang met klassiek landschap en kleurrijk abstract motief. Misschien verkies je New York, Parijs of majestueus uitzicht op de Alpen? Wij zorgen ervoor dat u in bimago goedkope wallpapers vindt in alle verschillende maten!

Kenmerken van de unieke niet-geweven foto wallpapers

Niet-geweven foto wallpapers biedt verschillende mogelijkheden van configuratie en zijn vrij makkelijk om op de muur te zetten. Een van de grootste voordelen van fotobehang is de installatie ervan. U hoeft enkel lijm aan uw muur toe te passen en vervolgens het behang te bevestigen! Je hebt de tijd om fouten gemakkelijk te corrigeren voordat de lijm helemaal droogt. Niet-geweven foto's zijn vuilbestendig, waardoor ze perfect zijn voor keukens en hallen. We raden sterk aan niet-geweven fotomuurschilderingen voor ruwe muren, omdat ze de ruwheid en de kleinere onvolkomenheden zeer effectief afbreken. Non-woven stoffen zijn geweldig bij geluid en thermisch isoleren. Ze zijn geweldig voor grotere en bredere muren. Als u op zoek bent naar een stijlvolle en unieke woningdecoratie, moet nonwoven foto wallpapers uw nummer een keuze zijn!

  • <%= message %>

Fotobehang - Moderne Foto Wallpapers voor Uw Huis!

3375 artikelen gevonden in de categorie

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 71
 Gate of Modernity

Fotobehang "Gate of Modernity"

Prijs vanaf: € 43,99
 Into the Light II

Fotobehang "Into the Light II"

Prijs vanaf: € 43,99
 Angel and Calm

Fotobehang "Angel and Calm"

Prijs vanaf: € 43,99
 Winter Mandala

Fotobehang "Winter Mandala"

Prijs vanaf: € 43,99
 White Tunnel

Fotobehang "White Tunnel"

Prijs vanaf: € 43,99
 Monte Carlo Race

Fotobehang "Monte Carlo Race"

Prijs vanaf: € 43,99
 Chili out

Fotobehang "Chili out"

Prijs vanaf: € 43,99
 Kiss

Fotobehang "Kiss"

Prijs vanaf: € 43,99
 Morning Fog

Fotobehang "Morning Fog"

Prijs vanaf: € 43,99
 Mandala: Symmetry

Fotobehang "Mandala: Symmetry"

Prijs vanaf: € 43,99
 New York signposts

Fotobehang "New York signposts"

Prijs vanaf: € 43,99
 Dark Forest

Fotobehang "Dark Forest"

Prijs vanaf: € 43,99
 Heavenly Illusion

Fotobehang "Heavenly Illusion"

Prijs vanaf: € 43,99
 Old Tree

Fotobehang "Old Tree"

Prijs vanaf: € 43,99
 Blue Guard

Fotobehang "Blue Guard"

Prijs vanaf: € 43,99
 Mandala

Fotobehang "Mandala"

Prijs vanaf: € 43,99
 Street Life

Fotobehang "Street Life"

Prijs vanaf: € 43,99
 Gift of the Sun

Fotobehang "Gift of the Sun"

Prijs vanaf: € 43,99
 Structure of Light

Fotobehang "Structure of Light"

Prijs vanaf: € 43,99
 White Construction

Fotobehang "White Construction"

Prijs vanaf: € 43,99
 Skyward Corridor

Fotobehang "Skyward Corridor"

Prijs vanaf: € 43,99
 Copper Roof

Fotobehang "Copper Roof"

Prijs vanaf: € 43,99
 Sweet little Angel

Fotobehang "Sweet little Angel"

Prijs vanaf: € 43,99
 Route 66

Fotobehang "Route 66"

Prijs vanaf: € 43,99
 Dormant volcano

Fotobehang "Dormant volcano"

Prijs vanaf: € 43,99
 On the beach

Fotobehang "On the beach"

Prijs vanaf: € 43,99
 Zen planten

Fotobehang "Zen planten"

Prijs vanaf: € 43,99
 Guitar

Fotobehang "Guitar"

Prijs vanaf: € 43,99
 Zwart-wit leeuwin

Fotobehang "Zwart-wit leeuwin"

Prijs vanaf: € 43,99
 White feather

Fotobehang "White feather"

Prijs vanaf: € 43,99
 Exotic parrot

Fotobehang "Exotic parrot"

Prijs vanaf: € 43,99
 Pink face of magic

Fotobehang "Pink face of magic"

Prijs vanaf: € 43,99
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 71