inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-50% op alle fotobehang Gratis levering boven 99€ Actie is geldig nog: : :

Fotobehang exotisch

Filters

Filters

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Oriëntatie

Stijl

  • Toon meer stijlen

    Verberg extra stijlen

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Fotobehang Jurassic Ginkgo
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Mountain Jungle
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Pastel Flora
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Island Jungle
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Emerald Feathers
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Carried by the Wind
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Forest Reverb
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Majestic Leaves
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Exotisch fotobehang is een unieke manier om een interieur op te fleuren zonder de subtiliteit ervan aan te tasten! Groen-grijze motieven die de flora en fauna van een betoverde tuin of de ontspannende tropen uitbeelden zijn ideaal voor slaapkamers, woonkamers en kantoren, schoonheidssalons of cafés. Motieven in felle kleuren zullen kamers in beige- en grijs-tinten mooi verrijken. Het exotische fotobehang van bimago past in elke ruimte en in combinatie met houten accessoires levert het een verbazingwekkende verfijndheid op!

Exotisch fotobehang

Er is geen betere manier om een heel andere sfeer in het interieur te brengen dan een exotisch fotobehang! Het is een decoratie waar je niet geheel onverschillig aan voorbij kunt gaan. Het is origineel, maar ook uiterst stijlvol. U weet niet zeker of exotisch fotobehang in uw huis moet verschijnen? Bekijk onze collectie om al je twijfels weg te nemen! We bieden veel ontwerpen, zowel gedurfd als ingetogen. Elk product wordt met oog voor detail gemaakt. We bieden afdrukken van zeer goede kwaliteit die bestand zijn tegen UV-stralen. U beslist zelf of het een exotisch vliesbehang wordt of een zelfklevende. Vergeet ook niet de afmetingen van de muur te controleren - we bieden verschillende varianten om je te helpen de decoratie af te stemmen op de geselecteerde kamer.


 

Fotobehang in exotische stijl

Zet in op exotisch fotobehang om de patronen te doorbreken en te genieten van een modieus interieur. Zorg ervoor dat u vertrouwd raakt met alle motieven die we in de collectie hebben om er zeker van te zijn dat u de juiste kiest. Je kunt ze ook combineren met andere decoraties, zoals posters met magnoliabloemen of schilderijen met monsterabladeren. Je zult niet teleurgesteld zijn als je droomt van stijlvol, maar ook duurzaam fotobehang in exotische stijl - op bimago vind je alleen zulke! Ze verliezen hun intense kleuren niet onder invloed van constante blootstelling aan zonlicht, ze zijn ook niet vatbaar voor verschillende soorten beschadigingen. Wanneer je exotisch fotobehang vuil wordt, maak je het eenvoudig schoon met een licht vochtige doek. Nog steeds niet overtuigd? Let dan op de verscheidenheid aan dessins in het assortiment. Ze zien er erg elegant uit aan de muur en er is geen angst dat ze snel uit de mode zullen raken. Voor veel van onze klanten is het ook belangrijk dat het fotobehang bestand is tegen uitrekken en krimpen, wat de plaatsing aanzienlijk vergemakkelijkt.