inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 59€ Loyaliteitsprogramma
-50% op canvasafdrukken en fotobehang. Gratis levering boven 59€ Bekijk

Grafische posters

Filters

Filters

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Oriëntatie

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Foto of illustratie? Kleur of zwart-wit? Wanddecoraties zijn er in vele soorten en maten. Voor degenen die houden van duidelijkheid van afbeeldingen! Graphics zijn meestal kleurrijk en expressief, maar kunnen ook strak en stijlvol zijn. Kunstposters passen goed bij een modern decor en passen perfect bij typografische prints of fotokunst - je wordt alleen beperkt door je fantasie! Bekijk de grafische posters van bimago om posters te vinden die je persoonlijkheid weerspiegelen en bij je stijl passen. Voor elke muur een moderne poster!

Posterafbeelding

Grafische en artistieke posters zijn een zeer interessante manier om een ​​interieur een uniek en zeer eigen karakter te geven. Dit soort decoraties zien er geweldig uit in ruimtes waar minimalisme en moderne eenvoud heersen, omdat de foto aan de muur een voldoende decoratie kan zijn. Afbeeldingen op posters, vooral in een kleiner formaat en geplaatst in delicate lijsten, stellen u ook in staat om een ​​unieke galeriewand te creëren - een perfecte decoratie voor een woonkamer, lange gang of bedrijfskantoor.

lees meer beschrijving verbergen

Grafische ingelijste posters

Posters met afbeeldingen zijn een productcategorie die niet in één zin kan worden gedefinieerd. Dit concept omvat zowel eenvoudige, minimalistische schetsen, moderne of zelfs postmoderne tekeningen, geometrische patronen als abstracte ontwerpen. Ze kunnen verschillen in de techniek van uitvoering, de motieven en de gebruikte kleuren, maar ze hebben allemaal één ding gemeen - originaliteit en onconventioneel karakter. Een poster met afbeeldingen zal ongetwijfeld het interieur van elk appartement veranderen en zal gasten duidelijk laten zien welke artistieke smaak hun gastheren hebben.

Grafische posters en afbeeldingen voor een kinderkamer

Afbeeldingen op een poster kunnen veel gezichten hebben, maar de meest populaire zijn twee varianten: geometrie en abstractie. Mensen, planten en verschillende patronen van driehoeken, vierkanten en cirkels komen ook veel voor. Posters met grafische voorstellingen van mannelijke en vrouwelijke karakters of dieren zijn perfecte ontwerpen voor een slaapkamer of huis kantoor. Afbeeldingen, heerlijk met een overvloed aan kleuren, zullen perfect zijn voor de woonkamer, tienerkamer, en zelfs in de clubruimte. Als afbeeldingen voor een kinderkamer kunt u tekeningen van dieren of eenvoudige geometrische composities gebruiken.