inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-35% op alle schilderijen Gratis levering boven 99€

Landschappen schilderijen

Filters

Filters

Type

Kleur

 • Toon meer kleuren

  Verberg extra kleuren

Beelddelen

 • Laat meer onderdelen zien

  Verberg extra onderdelen

Oriëntatie

Stijl

 • Toon meer stijlen

  Verberg extra stijlen

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Schilderij Sunshine Road
vanaf
€ 62,60
€ 96,31
Schilderij Sunset in the Valley
vanaf
€ 62,60
€ 96,31
Schilderij Morning on the river
vanaf
€ 62,60
€ 96,31
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 20
 5. 38
Heb je de beste ontspanning midden in de natuur? Landschappen helpen je om een ​​heiligdom in je interieur te creëren. Schilderijen met landschappen zullen elke kamer omtoveren tot een rustige en charmante plek. Dankzij hen zal een echte oase van rust kunnen creëren, die je zal voorzien van een comfortabele rust na een dag hard werken. Op bimago ontdek je landschappen van de mooiste en beroemdste plaatsen ter wereld - zee, bergen, jungle, watervallen of misschien een woestijn.

Landschappen - schilderijen geschilderd en gedrukt op canvas

Een rijke collectie van meer dan 240 verschillende landschappen zal u zeker uw favoriete landschap laten kiezen. In de collectie Landschappen schilderijen vind je romantische zonsondergangen, zeelandschappen, schilderachtige valleien, weiden, velden, bossen en monumentale bergen. De ingewikkeld gereproduceerde natuur, overgebracht op een hoogwaardige canvasprint, wordt een prachtige decoratie voor de eetkamer, woonkamer of slaapkamer. Een rijk kleurenpalet in de zonovergoten landschappen van Toscane of romantische nachtschilderijen zijn een ander voorbeeld in de bimago landschapscollectie. De schildertechnieken die wij aanbieden (print op canvas, handgeschilderde acrylschilderijen) zorgen ervoor dat je heel lang plezier zult hebben van de onveranderde kwaliteit van wanddecoratie en een smaakvolle decoratie aan je muur. Bovendien reproduceert de print op canvas getrouw de charmes van traditionele landschapsschilderkunst, met behoud van het karakteristieke effect van penseelstreken of vloeiende kleurovergangen. Als je houdt van een klassieke wanddecoratie in de vorm van een landschapsbeeld, kies dan voor de handgeschilderde techniek.


 

Landschappen in de schilderijen van grote meesters

Landschapsschilderkunst heeft een lange geschiedenis. De schoonheid van de natuur werd gretig in beeld gebracht door schilders. Onder de meesterwerken van de schilderkunst vind je zeegezichten, idyllische landschappen van heuvels en bossen, en doeken van ongetemde en wilde natuur. Landschapsschilderijen werden aanvankelijk behandeld als achtergrond en decoratie, maar al snel groeide de belangstelling voor deze composities en werd het landschap een volwaardig schildergenre. De kunstenaars hielden vooral van het zeelandschap, dat ze vaak in hun schilderijen verbeeldden. In de Romantiek werd de natuur gezien als een machtige en ongetemde kracht. Om deze reden verbeelden de landschappen in deze schilderijen bergen vol majesteit en schoonheid, maar tegelijkertijd verbergen ze gevaar. In de geschiedenis van de schilderkunst had niet alleen de natuur zijn plaats in landschappen. Veduta, een schilderij dat het panorama van de stad uitbeeldt, was vooral populair rond de overgang van de 17e naar de 18e eeuw. Kunstenaars gespecialiseerd in stadsgezichten waren vooral dol op Venetië, hoewel latere schilders ook andere steden in beeld brachten. Landschap als schildergenre kenmerkt zich door diversiteit in vorm en onderwerp. Om deze reden kunnen we vandaag prachtige landschapsschilderijen bewonderen die de mooiste hoeken van de wereld uitbeelden.

Landschapsschilderijen als wanddecoratie - kies een origineel schilderij voor de slaapkamer of woonkamer

Landschappen in de schilderkunst worden gekenmerkt door rijke kleuren en ongewone decorativiteit, waardoor ze de muren van de woonkamer, slaapkamer of woonkamer perfect zullen versieren. Schilderijen van berg- of zeelandschappen voegen elegantie toe aan het interieur, vooral als u kiest voor een van de handgeschilderde acrylschilderijen. Moderne landschapsschilderijen zijn een voorstel voor diegenen die op zoek zijn naar een originele decoratie voor hun appartement. De collectie landschapsschilderijen omvat romantische taferelen van zonsopgangen en zonsondergangen. Deze romantische schilderijen, bewaard in warme kleuren, zullen uw slaapkamer prachtig decoreren. Voor wie op zoek is naar een sfeerbeeld, zal de verzameling landschappen in het maanlicht nuttig zijn. Onder de bimago-landschappen waren er ook charmante landschappen van het prachtige Toscane, de pittoreske Griekse eilanden en de Afrikaanse savanne. Het originele landschap kan ook als afbeelding voor de keuken worden gebruikt. Als u op zoek bent naar een muurdecoratie voor deze kamer, raden we drieluiken aan met bomen en bossen.Het is de moeite waard om de rijke collectie van Landschappen op bimago te bekijken, die meer dan 600 patronen van muurdecoraties heeft.

Landschappen - meerdelige schilderijen en in grotere formaten

Landschapsschilderijen zijn wanddecoraties die door veel klanten worden gewaardeerd. Zeegezichten, foto's van bomen of berglandschappen zien er geweldig uit als drieluiken, meerdelige decoraties en doeken in grotere formaten. Een afbeelding van bossen, steden of valleien in een groter formaat benadrukt de schoonheid van het landschap. Daarnaast zal een grote wanddecoratie een sterk decoratief en kleuraccent zijn in de ruimte. Moderne landschappen zijn verkrijgbaar in de bimago shop als triptieken en meerdelige schilderijen bestaande uit 4, 5 en zelfs 8 delen. Dergelijke wanddecoratie geeft ons verschillende opstelmogelijkheden. Dankzij meerdelige schilderijen krijgen we een originele decoratie in onze kamer, die we naar eigen behoefte kunnen ophangen. In de bimago winkel is elk van de landschappen verkrijgbaar in verschillende maten, zodat u het geselecteerde product kunt afstemmen op ons interieur. Ons aanbod bevat ook landschapsfoto's op glas die bestand zijn tegen vocht, waardoor je een badkamer of keuken kunt decoreren met een prachtig landschap. Kies een moderne handgeschilderde afbeelding of een op de natuur geïnspireerde poster uit de bimago galerij en je interieur krijgt een geweldige wanddecoratie.