inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-35% op alle schilderijen Gratis levering boven 99€

Caravaggio - Collectie schilderijen op canvas

Categorieën
Filters

Filters

Oriëntatie

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Schilderij The Supper at Emmaus
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij The Supper at Emmaus
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij The Supper at Emmaus
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij The Death of the Virgin
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij The Lute Player
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij The Supper at Emmaus
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Sleeping Cupid
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij The Supper at Emmaus
vanaf
€ 31,85
€ 49,00
Schilderij The Flagellation of Christ
vanaf
€ 31,85
€ 49,00
Schilderij Supper at Emmaus
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Caravaggio was een iconische Italiaanse barokschilder, bekend om zijn kenmerkende afbeeldingen van licht en het gebruik van levende modellen. Met behulp van de clair-obscur-techniek schilderde de kunstenaar schaduwen en ontwikkelde hij nieuwe vormen. Caravaggio's schilderijen worden gewaardeerd om hun vermogen om realistische karakters te creëren en licht, kleur en emoties weer te geven. Geïnspireerd door de Italiaanse meester, biedt bimago de meest beroemde Caravaggio-schilderijen, een verzameling replica's en reproducties.

Leven en hoogtepunten van Caravaggio's schilderijen

Michelangelo Merisi Caravaggio , die leefde van 1571 tot 1610, is een van de beroemdste barokschilders. In zijn schilderijen deed hij afstand van de schoonheid van het menselijk lichaam, geïdealiseerd door renaissanceschilders. Caravaggio's beroemdste schilderijen zijn "De bekering van Paulus","Judith onthoofdt Holofernes", "Avondmaal in Emmaus","Kus van Judas" en "Jongen met fruitmand". Om realisme te tonen, introduceerde Caravaggio scherpe clair-obscur in zijn werken. Hierdoor kreeg zijn schilderij een ongebruikelijke stijl en werden zijn schilderijen nagebootst door opeenvolgende generaties kunstenaars die caravaggionisten werden genoemd. Hij was de grondlegger van de Romeinse barokke schilderkunst, die werd gekenmerkt door schilderijen over religieuze en mythologische onderwerpen. In de werken van Caravaggio vinden we een combinatie van heiligheid en profaan, geaccentueerd door het gebruik van clair-obscur. Bijbelse thema's, stillevens en genretaferelen behoren tot de meest voorkomende thema's in zijn werk.

lees meer beschrijving verbergen

Avondmaal in Emmaus, David en Goliath en andere Caravaggio-schilderijen in bimago

Caravaggio wordt gewaardeerd om interessante en verrassende oplossingen in zijn artistieke creatie, die nog steeds gewaardeerd worden door kunstliefhebbers. De collectie schilderijen van Caravaggio" in de bimago galerie bestaat uit de beroemdste werken van deze auteur, zoals "Avondmaal in Emmaus" en "Dood van Maria". Als je de originele, barokke stijl en sfeervolle schilderijen op canvas waardeert, zal je deze collectie zeker aanspreken. "Avondmaal in Emmaus" is Caravaggio's eerste werk over dit onderwerp. Het toont vier figuren aan tafel die met buitengewoon realisme zijn weergegeven. Op zijn beurt is "David en Goliath" een scène uit het Oude Testament waarin David Goliath verslaat in een gevecht. De symbolische overwinning van het goede op het kwade wordt benadrukt door het licht dat David verlicht die zegeviert over Goliath. Reproducties van kunstwerken geven de kamer een uiterst elegante en stijlvolle decoratie die past bij het interieurontwerp.

Reproducties van Caravaggio's schilderijen als wanddecoraties

Caravaggio's schilderijen beelden voornamelijk religieuze, mythologische en stillevenscènes uit. Dergelijke thema's passen perfect bij klassieke interieurs. Als we een elegant arrangement willen bekomen, raden we aan om een ​​van de reproducties in een gouden lijst in te lijsten en aan de muur te hangen in een marineblauwe of kastanjebruine tint. We raden deze opstelling aan voor een woonkamer of kantoor. Caravaggio schilderijen met stilleven passen ook perfect in de eetkamer of keuken. Als we deze decoratie op een interessante manier willen benadrukken, raden we aan dat de afbeelding goed verlicht is, waardoor we het effect van clair-obscur zullen benadrukken. De schilderijen van Caravaggio zijn klassieke, barokke schilderijen die perfect passen in vintage interieurs. De originele wanddecoratie past perfect bij zo'n arrangement. Reproducties van Caravaggio's werken zien er ook goed uit in een rustieke stijl, die is geïnspireerd op natuurlijke materialen en vaak in aardetinten. Bekijk de collectie met schilderijen van Caravaggio en doe inspiratie op voor het decoreren van je interieur.

Caravaggio's schilderijen en meer dan 4.000 reproducties in de bimago galerie

Caravaggio is een auteur wiens werken enorme prijzen bereiken en de muren van de beroemdste galerijen ter wereld versieren. Gelukkig zijn in bimago-winkel de prijzen van reproducties van meesterwerken van de schilderkunst echt aantrekkelijk, waardoor iedereen zich zo'n wanddecoratie kan veroorloven. Caravaggio in zijn schilderijen bereikte een uniek artistiek effect en een unieke stijl die we probeerden te weerspiegelen in onze reproducties. Als u reproducties van barokke schilderijen waardeert, nodigen wij u uit om gebruik te maken van ons aanbod. In bimago gallery vind je Rubens 'schilderijen, waaronder de beroemdste werken van deze kunstenaar. De schilderijen van Gustav Klimt, wiens schilderijen in een ongewone art-decostijl worden bewaard, zijn ook erg populair. Als u op zoek bent naar een trendy wanddecoratie, dan zal de reproductie van een schilderij van Caravaggio of een andere kunstenaar u zeker fascineren. We raden een verzameling reproducties aan op bimago gallery, waaronder u de beroemdste werken van Leonardo da Vinci, El Greco, Vincent van Gogh en vele andere kunstenaars vindt.